Pages:
Author

Topic: Česko-Slovensko (Czech republic & Slovakia) - page 10. (Read 41948 times)

member
Activity: 103
Merit: 10
no dobry, tak si necham cely odpoledne pusteny PC a forum na nejaky zalozce a vysedim si to, k cemu to proboha je, a vůbec, mohli by to připomínat emailem při registraci.   Undecided

Kam tohle povede, priste si sem daji třeba povinnost cist diskuzi 12 hodin a v kuse na záložku zirat, abych nemohl koukat na jinou...  Huh

nemuzu k nicemu napsat příspěvek.
WTF??!!!
narazil jsem na whitelist diskuzi v tehle sekci other, ale nikde nemuzu najit pravidla, co mam splnit, abych mohl psat kam chci co chci.....
 Ovšem je pravda, sem uz pise tolik lidi, ze se obejdou i beze mne, nestiham to tu všechno ani cist natožpak abych sem ještě psal, takže at si tu davaji zakazy, když se jim to libi...........

member
Activity: 103
Zdravim:)

nemuzu k nicemu napsat příspěvek.
WTF??!!!
narazil jsem na whitelist diskuzi v tehle sekci other, ale nikde nemuzu najit pravidla, co mam splnit, abych mohl psat kam chci co chci.....
 Ovšem je pravda, sem uz pise tolik lidi, ze se obejdou i beze mne, nestiham to tu všechno ani cist natožpak abych sem ještě psal, takže at si tu davaji zakazy, když se jim to libi...........
sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Bitcoin is the future...
Zdravim:)

ja tazim len BTC v praci, ale len tak za drobne s 300MHs asi. No planujem investovat do BTC viac vidim v tom velky potencial. Par rokov sa pohybujem na financnych trhoch obchodujem hlavne forex a bitcoin je velmi zaujimavy hlavne, mining.

Momentalne mam objednavku na jeden Jupiter od KnC tak uvidime ako to dopadne. Je to asi naj firma ktora sa mi po analyze konkurentov zdala solidna.

S cim minujete vy?
member
Activity: 93
Dobry napad Smiley

tak at necim zacneme... treba co aktualne tezite?

Ahoj!
Výborná otázka na začiatok. Tiez mam často dilemu čo tažiť, keď nás zaplavila taká hŕba mincí.
Zacinal som s BTC, no od difficulty 15 mil to uz moc nema vyznam, ked trh zaplavuje ASIC (a tie graficke karty chcem splatit v dohladnej dobe Roll Eyes ). Tak som sa rozhodol prejst na skrypt. Vstupnou bránou bol Litecoin. Dalej sledujem forum a zameriavam sa na to, co by malo mat buducnost a ma nizku difficulty. Co sledujem dianie, tak celkom dobry ohlas a potencial ma PXC (Phenixcoin), aj ked teraz stoji na DIFF 10 koli pomalej obnovovacej frekvencii. Tazil som taktiez WDC, DGC no a momentalne to riesim s SBC (StableCoin) a ARG (Argentum). Coskoro sa to ma presunut na "Exchange", tak sa uvidi aka bude cena. Zatial maju obe silnu podporu minerov: SBC (Network Hashrate: 138.53 MH/s) a ARG (Network hashrate: 172.39 MH/s).

Ak by niekoho zaujimal blizsi popis, tak tu:
SBC: https://bitcointalksearch.org/topic/annsbc-stablecoin-a-new-breed-of-cryptocurrency-v12-released-227766
ARG: https://bitcointalksearch.org/topic/annarg-argentum-fast-optimized-unique-innovation-0-orphans-231524

Ozaj, co a na com tazis?
newbie
Activity: 20
Merit: 0
Dobry napad Smiley

tak at necim zacneme... treba co aktualne tezite?
member
Activity: 93
Zdravím všetkých, ktorí sa nachádzajú v rovnakej zemepisnej šírke!  Wink

Rozhodol som sa založiť túto tému z dvoch hlavných dôvodov:
1. Aby sme mohli využiť potenciál nulovej jazykovej bariéry a rozšírili našu spoločnú komunitu pre prospech nás všetkých, nakoľko nevidím dôvod, aby sme sa tak malé krajiny v tomto separovali.
2. Predpokladám, že veľa z vás nemá problém s AJ, no je dobré brať ohľad aj na tých, pre ktorých je to španielska dedina, no majú skúsenosti v iných oblastiach, ktoré sú prínosné.

Verím, že sa nájde dostatok ľudí, ktorí majú záujem sa podeliť o svoje skúsenosti a spoločnými silami vybudujeme prosperujúcu a optimisticky naladenú komunitu.

Všetci ste tu vítaní. Smiley

Ak máte nejaké návrhy alebo otázky, neváhajte sa o ne podeliť!
Pages:
Jump to: