Koukám na to, celkem hezké, ale chtělo by to něco, co ostatní stránky neposkytují, je tu toho opravdu milion, ale pokud to nebereš jako hlavní téma tvé stránky, tak jako doplněk uričtě supr.
Jasně jen jako doplněk, hlavní téma je GPU mining. Ale co takového originálního?
V zimě jsem založil ten shop, byl první svého druhu, když nepočítám prodej biosů na e-bayi, od té doby to další jen napodobují a to včetně designu
Hele to kdybych věděl, tak jsem v balíku. Možná vést ICO predictions, progress a pod? Jakože vytvořit si komunitu lidí, které doporučíš to a to a budeš nějak pravidelně/pomocí pluginu jim dávat info o tom zda ten projekt je nebo není mrtvý? Hledat ICOs i s airdropy? Lidi mají věci "zadarmo".
Stejně, myslíš že ICOs budou tu i v budoucnu? Já nějak tuším, že to celé hrozně upadává. Mnoho scamů, nedostatek investorů, profitabilních ICOs v roce 2018 je méně než prstů ma ruce.
Stejně jako GPU mining, ten sem zavrhl již na začátku, náklady, elektřina a pod, nemůžeš konkurovat přece velrybám někdě v Číně nebo jo?
Jako ICOs budou určitě pořád, jen v menším množství a snad lepší
Komunitu bych vybudoval rád, ale nevím jak na to jít, líbí se mi ty jednoduché reakce, tak jsem je doplnil pod každé ICO. Jenže to chce aspoň pár desítek lidí, aby to ohodnotili a šlo si udělat hned jasný názor, jestli má cenu vůbec něco dál zkoumat o tomhle ICO.
Airdropy by asi byly fajn, ale na to už je taky plno stránek a navíc na to jsem takový jednoduchý plugin nenašel
To bych musel ručně dávat a na to nemám čas
V každém případě pokud ti vývojáři co udělali tenhle ICO plugin udělají něco podobného na Airdropy, tak si to rozhodně koupím
Na web chodí lidi za hlavně za nákupem biosu nebo PBE, popřípadě to obléhnout nebo tak něco. Jinak stránky zas moc neprocházejí, kromě configů na mining a upravených minerů teda. Ale věřím, že se ICO chytne aspoň nějak jenže zatím mi to žádný větší vyhledávač vůbec neregistruje... Google i Bing už to prošli, ale ve webmaster tools to furt čeká na vyřízení
Tak nevím co se jim nelíbí
Snad se chytne čínské Baidu
Co se týče GPU miningu, tak jedinou nevýhodu co máš v EU je dražší elektřina, ale to se dá docela vyřešit, zbytek už záleží na kartách, mineru a coinech. U AMD se to dá vcelku jednoduše pořěšit
To je vlastně alfa a omega Mining-bios.eu. Původně jsem ten shop vůbec nechtěl, ale před 3/4 rokem bylo tolik minerů, že jsem jim nestíhal dělat biosy, tak jsem to vyřešil takhle. Sice je to trochu nebezpečné, protože ne každý si ten bios zkontroluje a prostě to flashne
Tak jsem to vyřešil vlastní úpravou PBE, které si dost věcí pohlídá a riziko je v podstatě nulové.
Díky tomu mám taky krásný přehled o tom kolik nových minerů je a v poslední době zase začínají, léto bylo mnohem klidnější. Jenom už to teda nejsou tak obrovské farmy jako dřív nebo si to myslím aspoň.