Pages:
Author

Topic: Ether in hızlı yükselişi devam eder mi?? - page 2. (Read 654 times)

newbie
Activity: 22
Merit: 0
Yine geçti düşüşe. Bakalım nereye kadar düşecek.
member
Activity: 364
Merit: 10
GR
Kesinlikle edecek.  Nedeni ise bitcoinden sonra ether piyasanin en buyuk yapi tasi.  Herkesin yolu en az bir kez etherden gecmemis midir.  Bir dusunun bakalim.  Evet ise cevabiniz sorunuzun cevabida evet olur.  Daha fazla kafa yormaya gerek yok yani.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Mecbur olunan zamanlarda hiç gözünün yaşına bakmayacaksın. O para sana o zaman lazım belki daha sonra fiyat uçar kaçar ama senin işini lazım olduğu zaman görmedikten sonra bir işe yaramaz.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Dalgalanmalar olacaktır illa ki ama eth orta vadede 2x i göreceğine eminim yükseliş devam edecektir.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Bazı durumlarda mecbur kalıp bozdurmak zorunda kalıyoruz malesef işte bu yüzden herkes ihtiyacınız olmayan paralar ile girin diyor fakat sağlık olsun daha önümüzde uzun bir maraton var.
full member
Activity: 308
etherin hızlı yükselişi devam eder evet, bir de bu yükselişler ether için hiç bir şey hocam, yani hızlı falan değil, aksine yavaş bile, daha ethereum nerelere gelecek bir bilseniz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ethereum çok zor bir ihtimal bu yıl 1000 dolar olsun, gerçekten en ufak piyasa boğa hareketi göstediğinde çakıyorlar kötü haberi al sana market takla, geçen gün 7 mayıs sec incelemesi fake habermiş. Etherı 800+ dan 700 e gerılettı
member
Activity: 137
Merit: 10
Piyasa şuanda düşüşte fakat gecen sene sonu gordugu rakamı bu sene sonunda tekrar gorecegını dusunuyorum.Panik satışlardan uzak durulması lazım acele havasına soktular gene ınsanları.Bekleyıp gorecegız Ethereum hak ettıgı fıyatta degıl.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
ama  bu her zaman için geçerli tam zamanını tutturmak zor olabilir bence bu ay çok çok da bir yükseliş göemeyeceğiz önümüzfrki aydan itibaren umarım bkelenen yükselişi göreceğiz
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Ethereum’un hareket tarzı genel olarak bir müddet sabit kalıp yerini sağlamlaştırmak ve ardından hızlı bir yükseliş tarzında oluyor. Bir süre bu fiyatlarda oyalanıp ardından yine hızlı bir yükselişe şahit olacağımızı düşünüyorum.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Uzun vade düşünürseni ethereumun burada kalmayacağı bir gerçek fakat arada mutlaka iniş çıkışlar olacaktır.yatırımızıda buna göre şekillendirmelisiniz.Alıp beklemek mi? yoksa karı görünce hemen satmak mı? kendi adıma konuşacak olursam ethereuma uzun vadeli yatırım yapmış durumdayım ve elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum.fiyata takılmayın eth sayınızı arttırmaya çalışın
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
bence buralarda silkeliyorlar "ah keşke satsaydım vah alttan alırdım" dedirtip ufak çıkışlarda toplayacaklar sonra hızlanarak artışa geçecek, bu defa da "kaçtı artık" dedirtecekler. ethereum artacak orası kesin bana göre zaten ethereum artmayacaksa ötekiler nasıl artsın? 2-3k'lar yakındır belki daha fazlası ama 1 ay içinde ama 3 ay içinde. satoshi olarak da bir ath gelebilir btc de destek verirse yeme de yanında yat  Wink

Ethereum artmadan genel bir yükseliş beklenmemeli bu dediğiniz doğru. Şu anki durum akıllara Bitcoin'in 600 700 dolarlarda gezindiği zamanları getiriyor. Ethereum da benzer hareketler yapabilir.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
bence buralarda silkeliyorlar "ah keşke satsaydım vah alttan alırdım" dedirtip ufak çıkışlarda toplayacaklar sonra hızlanarak artışa geçecek, bu defa da "kaçtı artık" dedirtecekler. ethereum artacak orası kesin bana göre zaten ethereum artmayacaksa ötekiler nasıl artsın? 2-3k'lar yakındır belki daha fazlası ama 1 ay içinde ama 3 ay içinde. satoshi olarak da bir ath gelebilir btc de destek verirse yeme de yanında yat  Wink
full member
Activity: 602
Merit: 120
Hiç bir zaman sonsuz bir döngüde yükseliş olmayacaktır, eninde sonunda yüksel geri azal olacaktır, sonuç olarak dizde bu voinleri sonsuza kadar saklamayacaksınız, ihtiyacınız varken kullanmayacak iseniz ne anlamı var düşünsenize karnınız aç ama olsun cüzdanımda 1000000 eth var. Treji komik dedikleri şey bu olsa gerek.
sr. member
Activity: 504
Merit: 250
Oluyor böyle şeyler. Hiçbir şeyin garantisi yok, bir anda acil ihtiyaçlar çıkabiliyor ve mecburen nakite dönmek gerekiyor. Herkesin ara sıra yaptığı şeyler. Canınızı sıkmayın. Ether de umarım yükselir, piyasa tuhaf bir sürüncemenin içinde bu aralar.
full member
Activity: 420
FUD üstüne fud geliyor bi rahat bırakmıyorlar ki amk rahat raht yükselse bizlerde artık keyfimize baksak.ayrıca yükselişin devam edeceğini düşünüyorum ama aynı hızda gitmez tabi zaten çok hızlı yükselirse çokta hızlı düşüyor istikrarlı olsunda yavaş yükselmesinede razıyım ben.haziranda artık 1000 dolar üzerine çıkar diye düşünüyorum yılsonuna kadarda 3000 doları göreceğiz galiba
jr. member
Activity: 248
Merit: 1
Devam ederdi ama şu sec görüşmesi fudu sıkıntı çıkardı yalan haberler fudladılar coini artık zor belki temmuzdan sonra devam edebilir
full member
Activity: 602
Bir yere kadar yükseliş yakalar ama neticede bir yerde düzeltme yaşayacak bu seviyenin tespiti içinde özellikle son 2 ayın grafiği incelenebilir. Ben 1.5k seviyelerini gördükten sonra ciddi bir düzeltme göreceğini düşünüyorum.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ether için çok fazla tavsiye var bence yakında 1k uzerıne atacak , sec haberi yalan çıkmış o şekilde fiyatı düşürerek alım yaptılar ve yakınza zıplamasını izleyeceğiz.
newbie
Activity: 6
Merit: 1
ETHEREUM'un hızlı yükselişi ara ara düşüşler yaşansa da devam eder diye düşünüyorum. Bu sene ethereum 2500-3000 dolar seviyelerini görecek gibi. Bekleyip göreceğiz.
Pages:
Jump to: