Pages:
Author

Topic: Ether in hızlı yükselişi devam eder mi?? - page 4. (Read 654 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
bence yükseliş devam eder mi etmez mi bilmiyorum, ama ihtiyacınız olan parayla yatırım girmenizi pek  tavsiye etmem çünkü böyle lazım olduğu zaman çıkmaya çalışıyorsunuz çıkma çıkmama noktasında net karar verilemiyor.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
sizinki yine iyi 400 küsür dolardan ether sattım. kripto konu ise sabır etmesini bazı şartlarda bileceksin. bana ders oldu biraz. 800 dolarda bozdursaydın ve 900 olsaydı yine aynı duyguyu yaşardın çok üzerinde durma.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Belli bir haber ya da olay beklentiniz varsa son iki gün de incelendiğinde bir kırılma olabilir. Ama ethereum yine toparlar diye düşünüyorum, düşüş de artış da kalıcı değil neticede
member
Activity: 406
Merit: 10
Ethereum ve xrp yi bu gece takip etmek lazım. Aşağı yada yukarı sert hareket yapabilir. Benim beklenti yukarı ( yanlış olabilir. )
full member
Activity: 546
Merit: 100
Ethereum kendi rekorunu geçerek 2000 doları görür ama bu kısa süreliğine olur. Sonra Ether yıl sonu en düşük fiyat 1000 dolar civarı olur. 

Ben de 2.000$ için bir beklentiye girmiştim ama 2 gündeki bu keskin düşüş bana farklı düşünmem gerektiğini gösterdi. Çok fazla dolar bazlı düşünmeden satoshi cinsinden pozisyon almak daha iyi olur.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Not: Edemedi  Grin SEC'de bugün ethereumun menkul kıymet olup olmadığı tartışılacaktı sanırım, bundan dolayı pozisyon alındı ve bekleniyor diye biliyorum. Yoksa halihazırda açıklama yapılmış olabilir bile. Ethereum menkul kıymet olarak kabul edilirse %100 bir dump gelecektir ama nereye kadar bilemem. herhangi bir düzenleme v.s. olmaz ise yada olumlu sonuç çıkarsa pump bekleniyor. Ki pump beklemek de saçma yani eğer bir pump olursa dikkatli olun anlık pump tır o elinize verebilirler kısa vadede. Uzun vadede sıkıntı olmaz tabii.
full member
Activity: 286
Merit: 100
Ethereum kendi rekorunu geçerek 2000 doları görür ama bu kısa süreliğine olur. Sonra Ether yıl sonu en düşük fiyat 1000 dolar civarı olur. 
member
Activity: 380
Merit: 20
Şu an için mayıs sonuna kadar benim kendi anlizlerime göre 930 doları geçebilmesi pek mümkün gözükmüyor.Redditin ceosu gibi felan hayaller kurarak 15 bin dolar felan bekleyenler,daha çok beklerler.Herkes 5k dolar felan yazıp çiziyor..Şu an ki konjonktür de öyle bir dünya yok...
member
Activity: 152
Merit: 11
eski seviyelerine geleceği beklentisi içinde herkes, btc ile orantılı oynuyor zaten eth, yakında 1000 i gececektir diye düşünğyorum
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Hızlı ya da yavaş yükselmesi mühim değil bence. En nihayetinde boğa piyasasına geçtiğimizde, 1400 USD'lik tarihi zirvesini yeniden test edecek ve hatta ikiye katlayacak potansiyele sahip. Kısa vadeli düşünmeyin.
1000 USD olsun da hemen satayım diye bakmayın. Elinizdekileri arttırmaya odaklanın. Borç parayla girenler, ödeme günü geldiğinde zararına satmak zorunda kalıyorlar. Gün gelecek 5X bile yapmış olacak. İşte o zaman da sabırla elinde tutanlar kazanacak.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Önümüz e bi SEC muhabbeti var onu sağ salim geçerse yükseliş gelir diye tahmin ediyorum. Diğer bütün işaretler yükseleceğinden yana ama tabi ki belli olmuyor. Mayıs ayı içerisinde güzel bir yükseliş gelirse insanların güveni biraz daha artıp yükselişe başlayabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
şuanki değeri 757$ civarlarında ether yıl sonuna kadar büyük bir artış gösterir diye düşünüyorum umarım öylede olur.
member
Activity: 574
Merit: 14
saatlik değil haftalık, aylık bakın şu grafiklere. pat diye aya gitmeyecek. 800'lerden yeni yeni hafif geri çekilme yapıyor. 350'den başlattılar iki katından fazlasına getirdiler 2x yaptılar. kar satışları iyice de artabilir veya hafif satışlar yine yavaş yavaş yukarı.
member
Activity: 224
Merit: 12
arkadaşlar ether öyle kaptırıp go to the moon olamaz btc herzaman etheri frenler etherin yükselişine btc karar verir heleki şu icolar da şirketlerin topladığı etherleri sürekli bozdurmaları da etherin yükselişine sürekli bir çelme takmaktadır.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bilişimci olupda madencilik yapan bir çok kişi var ve bunların %80'i kazdıklarını doğrudan satışa odaklanmış durumdalar. Bizim bilgi işlemci var şirkete gelen oda aynı yolu takip ediyor. Biz de kuralım dedik şirkete bakalım patron onayını alabilirsek kuracağız. Yükselişin devam edeceğine eminim.
member
Activity: 336
ben eth 450 dolardan almıştım 1450 dolarları buldugu halde satmadım 350 dolar seviyelerine kadarda indi yine satmadım şimdi 800 dolar seviyelerinde ve hala duruyor eth bir seneye kadar çok ciddi bir atış beklemiyorum ama 2000-3000 dolarları bulabieceğini düşünüyorum o zaman satarım artık
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
İşte bu işin kötü tarafı bu sıkışınca hemen ethereum vs satıyoruz abi satmayacaksın koy kenara en fazla öde elektiriğini gerisi kalsın kenarda bak yarın 2 bin dolar olduğunda cuk diye otaracak içine.
member
Activity: 564
Merit: 19
aynen cihazları arkadaşım taksitle aldı. zaten topu topu 0,5 ether üretiyordu rip başına..taksit günü gelince etheri 360 dan bozdurdu şimdi de tüh deyip duruyor. etherin inmesi madencilik yapan arkadaşlar için kara gün demek..

Madenci kazdığını düşükken elinde tutacak, yükseldiği zaman satacak.
member
Activity: 350
aynen cihazları arkadaşım taksitle aldı. zaten topu topu 0,5 ether üretiyordu rip başına..taksit günü gelince etheri 360 dan bozdurdu şimdi de tüh deyip duruyor. etherin inmesi madencilik yapan arkadaşlar için kara gün demek..
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
hocam piyasaya bu şekilde bakmamak gerekiyor, yani her fiyattan alınır satılır, ileride yükselmesi bir şeyi değiştirmez, borcunuz varsa kenarınızda da paranız varsa ödemek gerekiyor, borç veren adam da bir daha borç verebilsin insanlara güveni sarsılmasın
Pages:
Jump to: