Pages:
Author

Topic: Ether in hızlı yükselişi devam eder mi?? - page 3. (Read 654 times)

newbie
Activity: 6
Merit: 1
ETHEREUM'un hızlı yükselişi ara ara düşüşler yaşansa da devam eder diye düşünüyorum. Bu sene ethereum 2500-3000 dolar seviyelerini görecek gibi. Bekleyip göreceğiz.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Sec toplantısı Ethereum'un hızını kesti. Bitcoin kardeş izin verirse ve piyasaya biraz olumlu hava gelirse kaldığu yerden devam edebilir.

O haber yalanmış hocam sec takviminde 7 mayıs ile alakalı bir toplantı yoktu fiyatı düşürüp alttan topladılar malı artık yükseliş zamanı geliyor
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
düşüşte aşırı değer kaybetmişti ve buralardan sekmesi normaldi. Ben son alımımda 65% civarı kazandım ve yakında 1000usd üzerini bekliyorum
member
Merit: 17
Dursun ya niye satacaksin ki. Paraya ihtiyacın varsa sat gitsin ama Etherium candır. İnsanları yarı yolda bırakmaz;-). Daha Etherium  yükselmeye yeni başlayacak gibi. Bir köşede eth olması lazım.her zaman .
member
Activity: 252
ether öyle fazla bir yükseliş sergileyecek gibi degil zaten buna btc de izin vermez hızlı yükselmesine. geldiği seviyeden biraz daha yukarı çıkar fazlada çıkmaz diye düşünüyorum.
member
eth hizli yükseliş oldugu gibi hızlı düşüşü de oluyor btc paralel artan coinlerden bir tanesidir ve btc den sonra en istikrarlı coin bence eth tır.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Ara ara duraklar ufak bir geriye dönüşolur ama bundan sonra Ethereum yükseliş sinyalini zaten verdi. Ben çok rahat yaz aylarında $2000 göreceğini düşünüyorum.
full member
Merit: 103
vala etherin önünü kese bilicek birşey görmüyorum şuan ben ama tabiki düşüşü de olucak önemli olan ne zaman düşüceğini ne zaman yükseliceğini tahmin edip zamanında hareket edebilmek borsanın kuralı heryerde aynıdır parayı takip et Cheesy açık ve net ether uzun vadede kimseye zarar getirmez
newbie
Activity: 196
Merit: 0
bu ara istikrarı sağlaması en önemli öncelik kısa sürede 1000 bandını görmesini olası bulmuyorum ethereum grafiğine bakıldığında hızlı yükselişlerden sonra bir toparlanma eğilimi görürsünüz. umarım o toparlanma olmaz.
member
Activity: 406
Bitcoinde geri çekilme sürerse düşüş de aynı oranda sürer. Sonrasında çıkışın devam etmesi muhtemel.
hero member
Activity: 630
Merit: 503
bu aralar biraz düşüş yaşansa da bunun spekülasyonlara bağlı olduğunu düşünüyorum. kısa sürede 1000 doları tekrar geçmesi için önünde bir engel yok.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Sec toplantısı Ethereum'un hızını kesti. Bitcoin kardeş izin verirse ve piyasaya biraz olumlu hava gelirse kaldığu yerden devam edebilir.
member
Activity: 172
Merit: 15
bence eder ama önemli olan istikrarlı ilerlemesi. her fırladığının ardından bir düşüş yaşanıyor. önemli olan max. kaçı göreceğini tahmin edip elden çıkarmak. dibi gördüğünde tekrar zulalamak
member
bence 360 dolardan 830 doları gördü büyük bir düzelme geleceğini düşünüyorum ve bitcoin yükselmeden eth yükseleceği pek düşünülemez piyasalar şimdi kararsızlık aşamasında bakalım görelim ne olacak
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Şuanda biraz durgunlaştı.Ama birkaç ay sonra ETH hızlı yükseliş yapacağını düşünüyorum.Bu sürede aynı seviyelerde gel git yapacaktır.
full member
Activity: 532
Merit: 151
Kar ettiyseniz sıkıntı yok ama ben aldığım coinlerden tamamen çıkmıyorum en az %10nunu satmıyorum belki sattığım yer ath değildir diye , zamanında çok dilim yandı 2x yaptım diye sattığım zcl 50x yaptı...
jr. member
Activity: 59
ether düştü, yatırımcılar karlarını geri çekmeye karar verdi.
newbie
Activity: 39
Merit: 0
Valla madenciliğe ilk basladıgım sıralar etherin fiyatı 140-160$ falandı zorlukda düşüktü o zaman ayda 10-12 tane çıkarıyordum sonra 400$ olunca hepsini satmıştım 5-6 ay sonra 1400 dolarlara falan gelmişti.  Grin

Böyle durumlarda ulan parsayı kacırdım fak fuk demek yerine bu forumda 1-2$ para ettiği dönemlerde günde 15-20 tane çıkaran Ethereum kazan fosil madencileri düşünüyorum  Grin onlarda 5-10 dolar ettiğinde sevinip ellerindekileri satmışlar.
MorpheWQ nun dediği gibi kazancını cebine cekip kendini maddi olarak sıkıntıya sokmadıgın sürece bence problem olmaz şuan 1990 lardaki internetin yeni yeni piyasaya düştüğü zamanlardaki gibiyiz zaten hersey halen cok yeni ve yeni fırsatlar sürekli gelecek. Fırsatları kaçırdım diye pişmanlık duyup kendini kasmanın bir anlamı yok. Kar cebe yakışır

Cok guzel bir yaklasim.. kripto piyasasinda firsatlar bitmez
full member
Activity: 406
Merit: 104
Bana kalırsa devam edecek gibi duruyor, global forumda da yerel forumda da bir çok insan ETH den yükseliş bekliyor, bakalım ether bu yükselişleri devam ettirebilecek mi, bence ether kendine yakışanı yapar ve bu yükselişi gerçekleştirir diye düşünüyorum
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bana göre de kripto paralar ihtiyaç halinde her fiyattan satılabilir. Bunun bir üst sınırı yok malesef, öyle düşünürsek sonsuza dek satmamamız gerekir. Ethereum yükselmeye devam eder fakat her zaman hızlı bir yükseliş beklemek doğru değil hatta mümkün değil.
Pages:
Jump to: