Pages:
Author

Topic: ETHERDELTA HACKLENDİ !!!!!! GİRİŞ YAPMAYIN - page 6. (Read 1194 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
Sevemediğimiz ama mecburen kullandığımız etherdelta ya bende kızıyorum ama daha iyisi yada alternatifi yok ki . Etherdelta gitse ne olacak bir de öyle düşünelim nerede satacağız bounty yada airdroplar dan gelenleri.

Umarım kısa sürede sorun çözülür ve onlar da bu olaylar sebebiyle yeni tedbirler alırlar.
full member
Activity: 182
Merit: 100
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Etherdeltaya güvenim yoktu zaten bu olay kalan ufak bi bukle güvenide aldı götürdü zaten gerekmediği sürece kullanmıyorum kullanmam gerektiği için yeni bi adres açıp yeni açtığım adresi vermiştim, içi boştu sorun yok benden yana
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Oldum olası sevemedim zaten şu etherdelta ' yı .. Bir maraza çıkaracağı belliydi . Aramızda tokenleri giden arkadaşlar varsa durum üzücü gerçekten .. Her şekilde tekrardan güvenli bir mew e aktarın derim tokenlerinizi ..
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
bende o anda deltadaydım ve hesabındaki eth ve tokenleri sıkıntısız çektim.aramızda para kaptıran falan yok heralde.yaklaşık 3 ether ve tokenleri sağsalim delta hesabından cüzdanıma, ordanda sağlam walletlara aktardım
full member
Activity: 392
zamanında yine olmuştu bu durum, 1-2 gün içerisinde düzeltildi inşallah yine aynı şekilde düzeltilir. Çerezleri silinnnnn
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
Etherdelta' yı geçin, web üzerinden private key paylaşan, cüzdan oluşturan hiç bir web sitesine güvenmeyin. Ben güvenmiyorum. MEW' e de güvenmiyorum, web walletlerin de hiç birine güvenmiyorum. benim private keyim browser üzerinde görüntülenebiliyorsa her şey olabilir. Her zaman full node kullanırım / internetinize acıyın, kullanın.
member
Activity: 79
Umarım, geri döndüklerinde şu iğrenç site ara yüzünede bir el atarlar.

Daha güvenli ve daha güzel arayüze sahip olan wavesplatform var. Çekin paranızı güvenle kullanın uğraşmayın borsalarla! İnşallah çok çalmazlar da milletin evi yanmaz
full member
Activity: 364
Merit: 102
arkadaslar ben suan giriş yapamyrm etherdeltaya ethplorerden baktım cuzdanda sıkıntı yok bosaltsammı acaba ?
member
Activity: 266
Merit: 12
Nedir bu arkadaş kıs bir süre önce de nicecash hackkendi bu olaylar zaten kripto paraların zorla kendine yer edinmeye çalışan toplum da insanların iyice gözünü korkutuyor.
member
Activity: 490
Abi en sonunda sırf bu iş için ayrı bir linux ultrabook kurup yedekli şekilde cüzdanlarımı tutup hiçbir siteye giriş yapmayacağım. Elimde makine yok şu andakinden başka her hack haberinde ağzım yüzüm yamuluyor
member
Activity: 124
Umarım, geri döndüklerinde şu iğrenç site ara yüzünede bir el atarlar.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
O an etherdelta uzerinden işlem yapanlara yazık oldu, son zamanlarda gercekten hicbir şey güven vermiyor veya onlem alınsa da patlatmak icin bir yolunu buluyorlar rahatsiz edici
member
Activity: 294
Etherdelta'ya Metamask uzerinden islem yapanlarin bu durumdan etkilenme durumu olabilir mi?

Simdi bir yazi okudum Matemask ile islem yaptiysaniz guvendesiniz yaziyordu.
member
Etherdelta'ya Metamask uzerinden islem yapanlarin bu durumdan etkilenme durumu olabilir mi?
member
Activity: 243
Vay arkadaş olaya bak her gün ayrı bir hacklenme haberi duyuyoruz.
member
Activity: 756
Merit: 16
Ben anlamıyorum hiç mi güvenlik önlemi alınmıyor. Bu kadar kişi mağdur ediliyor. İlk üye olunca herkes güvenilir olarak biliyor. Şimdi de böyle birşey çıkıyor
member
Eyvah eyvah! 6 saat once Etherdelta paylasmis Tweeter hesabinda malicious attack diye.
full member
Activity: 518
Etherdelta hıc guven vermıyordu hıcbrı vermıyor da orası ayrı sımdıye kadar bırsey olmaması garıpp Allah tan etherdelta token tutmuyorum etherde yoksa bum olmuştu.
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
Amount kısmına kaç yazıcağım bilemiyorum deltada 2638.272 tane token var ne yazsam hep düşük düşük atıyor anlamadım gitti

Tamamını alabilmek için ne yazmam gerekir bilen var mı?

2222 adet tokeniniz varsa 222200000 olarak yazın ve gönderin. küsüratlar konusunda bilgim yok ama isterseniz 272 de hesapta kalsın bir hata olmasın.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
Amount kısmına kaç yazıcağım bilemiyorum deltada 2638.272 tane token var ne yazsam hep düşük düşük atıyor anlamadım gitti

Tamamını alabilmek için ne yazmam gerekir bilen var mı?
Pages:
Jump to: