Pages:
Author

Topic: ETHERDELTA HACKLENDİ !!!!!! GİRİŞ YAPMAYIN - page 8. (Read 1194 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
şuan gireceğiniz site etherdelta değil bunu bilin yeter.
DNS SUNUCULARINA SALDIRIP ELE GEÇİRDİLER.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
Bundan 2 ay önce etherdelta hacklenir dikkat edin çerezlerden bu durum riskli dedim . Bugün oldu olan . geçmiş olsun
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Sanırım en güvenilir olanı Ledger gibi Donanımsal cüzdanlar. ETHDelta'ya bir kere giriş yaptım sanırım. o zaman da kafama yatmamıştı. Bana saçma bir yer gibi gelmişti. Hala daha aynı fikirdeyim.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
mümkünse hemen mew'den ed'ye baglı olan tokenlarınızı ucurun. etherdelta kullanarak degil , mew'den girerek güvenli bir wallet'a aktarın

etherdeltadaki tokenları siteye girmeden cekemezsin.
mew işe yaramaz yani su durumda.

nasıl edemezsin , deposit yapmadıysan zaten cekersin de , deposit yapmıs olsan bile contactten augur ile cekebiliyorsun. önce withdrawlayıp ardından baska wallet'a atabiliyorsun.

az önce worldcore'ları cıkarttım hesaptan , işin kötüsü bi de etherdelta'daydı
member
Activity: 448
Merit: 10
Hergün bir yeri patlatıyorlar.neye hangi siteye kime güvenecez nerde işlem yapacaz iyicene boku çıkmaya başladı.
legendary
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
mümkünse hemen mew'den ed'ye baglı olan tokenlarınızı ucurun. etherdelta kullanarak degil , mew'den girerek güvenli bir wallet'a aktarın

etherdeltadaki tokenları siteye girmeden cekemezsin.
mew işe yaramaz yani su durumda.
member
Activity: 266

Bugün token çalınmış hesabımdan ve etherdelta sık kullanıyordum daha uğramam herhalde.O dediğini nasıl yapacağız deposit edilenler bizim cüzdanda gözükmüyor.Hep site üzerinden cüzdana geri döndürüyorduk.
member
Activity: 560
Merit: 12
Borsaların belası da bu hackerlar işte. Adamlar bir günde hesabınızı komple boşaltabilirler.Hatta korede youbit diye bir borsa hacker saldırıları yüzünden iflas etti ve kapandı
hero member
Activity: 1918
Merit: 795
İçeride deposit yaptığım bir miktar token var bunlar için bir tehlike var mı?
member
Activity: 140
Aman dikkat edelim arkadaslar. Bu haberii duyuralım kullanıcılara.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
dns saldırısı dediklerine göre saldırıdan önce yapılan girişleri kapsamıyor telaş yapmaya gerek yok.
newbie
Activity: 84
Merit: 0
etherdeltaya zaten birtürlü güvenemiyorum artık şu işe bir çare bulmaları gerekiyor sürekli bir sorun çıkıyor.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Hocam hep borsalarla alakalı başlıklar sende bilgi için teşekkür ederim yalnış anlama beni, HitBtcde sorun etherdeltada oluşan sorun hele hitbtc konusunu hiç açmıyorum 2-3 tane konun var valla nedir senin bu borsalardan çektiğin?
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
Çok sıkıntılı bir durum kesinlikle bir kaç gün etherdelta üzerinden alım satım yapmayın anında private key'inizi alıp hesabınızı boşaltırlar. Resmi Twitter hesaplarından güvenli olduğunu açıklanana kadar sıkıntılı süreç devam edecektir.
legendary
1/2 *IMPORTANT* we have reason to believe that there had been malicious attacks that temporarily gained access to @etherdelta DNS server. We are investigating this issue right now - in the meantime please *DONOT* use the current site.

https://twitter.com/etherdelta/status/943582597459972101

ÇEREZLERİ SİLİN ÇABUK !!!

edit:hırsızlar hesapları boşaltmaya başladılar.geçmiş olsun.

https://etherscan.io/address/0x3f8a37bde9b15b65c82f9cdd00192e0ba36cc5fc
Pages:
Jump to: