Pages:
Author

Topic: ETHERDELTA HACKLENDİ !!!!!! GİRİŞ YAPMAYIN - page 7. (Read 1194 times)

member
Activity: 448
Merit: 10
hiç bi yatırımım yok Allahtan orda yatırımı olanlar alsınlar önlemlerini geç olmasın paranızı kaybetmeyin.
full member
Activity: 336
Merit: 100
Bir borsa ne kadar merkezsiz olsa bile hacklenmek için bir yolu bulunuyor bundan dolayı kriptoparalarınızı direkt olarak blokzincir üzerinde tutmanızı tavsiye ediyorum yani cüzdanlarda, kalan hiçbir şey güvenli değil. DNS yönlendirmesi anlık hackleri kapsar, önceden kullananları bağlamaz.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
arkadaşlar videolu olarak etherdeltaya girmeden mew üzerinden çekmek için anlatılmış. bu da makalesi buyurun.

https://steemit.com/etherdelta/@davidaarong/how-to-manually-transfer-tokens-off-of-etherdelta

yalnız token çekme tamam da ether çekmeyi bir türlü bulamadım.

ether'de bir token olarak gözüküyor , yanlıs hatırlamıyorsam kodu 0 dı yada 13 tane 0 dı
member
Activity: 429
Merit: 11
Dns hack ise çok korkmaya gerek yok gibi. Bana göre durum şundan ibaret ;  Delta ns1.xx.com ns2.xx.com'da iken hackleyenler benzer bir fake siteye yönlendirdiler ve sonradan giriş yapanların keylerini topladılar var olan ve önceden giriş yapanları bağlayacak bir durum görünmüyor. Şuan bile youtube'a yönlendirilmiş. İşin diğer sıkıcı tarafı domain paneline nasıl ulaştılar sosyal mühendislik mi yoksa başka bir yöntem mi ! Eğer domaini de kaptırırlarsa geri almak vs uzun sürecek umarım biran önce düzelir.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
arkadaşlar videolu olarak etherdeltaya girmeden mew üzerinden çekmek için anlatılmış. bu da makalesi buyurun.

https://steemit.com/etherdelta/@davidaarong/how-to-manually-transfer-tokens-off-of-etherdelta

yalnız token çekme tamam da ether çekmeyi bir türlü bulamadım.
member
Activity: 742
Merit: 19
Herkesin az çok hesabı bulunan etherdelta bu kadar kolay hacklenmemeli.Güvendik ama hep bir tedirginlik hakimdi ve sonunda istenmeyen oldu hacklediler.Güvenlik yüksek olmalıydı bu sitede ama yeterli olmamış.İnşallah kimsenin cüzdanı boşaltılmamıştır.
member
Activity: 448
Merit: 10
Etherdeltada çok küçük bi yatırırımım var nasıl girip çekicem girsemmi girmesemmi kararsız kaldım.
sr. member
Merit: 281
Metamask etherdelta girişleri engellemiş . Siteyi direk göndiriyor ve metamask ı kapanmadan sayfayı bile göremiyoruz.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Son zamanlarda hacklenme haberlerini sık duymaya başladık. Umarım çok kişinin canı yanmaz ve kısa sürede sorunu asgari seviyede çözebilirler.
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
https://www.youtube.com/watch?v=slru097RrfM

Bu Videoyu buldum. Etherdelta'ya girmeden. Tokenleri almayı anlatıyor.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Normalde mew adresını etherdeltaya nasıl baglıyorsak ben etherdeltada adres acmıstım prıv keyıde dısrı verdım sımdı mew den gırsem etherdeltadakı adresımın prov keyıyle oturum acsam tokenlerı goremezmıyım, gorursem dırek baska bır ether adresıne veya borsaya gondersem olurmu

deposit yapmadıysan zaten normal bir şekilde görürsün , deposit yaptıysan tokenlarını withdraw yapman lazım.

etherdelta'dan alınnan bir wallet ile mew'dan alınan bir wallet'ın birbirinden farkı yok zaten

hocam withdraw ı nasıl yapacagım benım bır kaç token deposıt edılmıstı sımdı mew den açsam wıtdraw nasıl edecem acaba Smiley
sr. member
Normalde mew adresını etherdeltaya nasıl baglıyorsak ben etherdeltada adres acmıstım prıv keyıde dısrı verdım sımdı mew den gırsem etherdeltadakı adresımın prov keyıyle oturum acsam tokenlerı goremezmıyım, gorursem dırek baska bır ether adresıne veya borsaya gondersem olurmu

deposit yapmadıysan zaten normal bir şekilde görürsün , deposit yaptıysan tokenlarını withdraw yapman lazım.

etherdelta'dan alınnan bir wallet ile mew'dan alınan bir wallet'ın birbirinden farkı yok zaten
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
sr. member
mümkünse hemen mew'den ed'ye baglı olan tokenlarınızı ucurun. etherdelta kullanarak degil , mew'den girerek güvenli bir wallet'a aktarın

etherdeltadaki tokenları siteye girmeden cekemezsin.
mew işe yaramaz yani su durumda.

nasıl edemezsin , deposit yapmadıysan zaten cekersin de , deposit yapmıs olsan bile contactten augur ile cekebiliyorsun. önce withdrawlayıp ardından baska wallet'a atabiliyorsun.

az önce worldcore'ları cıkarttım hesaptan , işin kötüsü bi de etherdelta'daydı

nasıl edersin etherdeltaya deposit yapılmış koini bi anlatta bilelim.

biraz karısık ama cok zor degil.

mew'de contracts'e giriyorsun , etherdelta'nın contract adresi ile etherdeltaya baglanıyorsun.

asağıda çeşitli menüler cıkacak , oradan withdraw menüsünde dogru tokenı bulup withdraw ediyorsun . zaten mew'e hakimsen doğru sekilde yönlendiriyor seni sistem. en son işlemi yapmak için pk yada ne güvenlik kullanıyorsan onu istiyor. bu işlemi yaptıktan sonra etherdelta'daki token etherdelta'dan cıkıp senin ed'ye bağladığın hesabın wallet'ına düşüyor . oradan da normal bir şekilde coini baska yere aktarıyorsun

edit : aynen jopen'nin attığı video gibi
sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
mümkünse hemen mew'den ed'ye baglı olan tokenlarınızı ucurun. etherdelta kullanarak degil , mew'den girerek güvenli bir wallet'a aktarın

nasıl edemezsin , deposit yapmadıysan zaten cekersin de , deposit yapmıs olsan bile contactten augur ile cekebiliyorsun. önce withdrawlayıp ardından baska wallet'a atabiliyorsun.

https://www.youtube.com/watch?v=slru097RrfM Video'da anlatamı var. Mew üzerinden bağlanarak etherdelta'daki tokenleri çekebiliyorsunuz.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Göstere göstere geldi ama nafile iki gün sonra unutulur yine kullanım devam eder. Sunucu bağlantılarında zaten güvenlik zaafiyeti vardı kimsenin umurunda değil ki babalarının sitesiymiş gibi güveniyorlar. Neden waves dex diyenler buradan kayıp yaşadılarsa üzüleceğimi söyleyemem, sonuçta büyük risk almış oluyorlar. Ama kimsenin zarara uğramasını da istemiyorum daha dikkatli olmalıyız.
full member
Activity: 490
Merit: 193
benimde ether ve bazı tokenler vardı içerde etheri direkt çektim ve şanstan heralde anında hesaba geçti, ordanda sağlam bi wallet a gönderdim.ama tokenler hala pendingte umarım zararsız atlatırız
sr. member
işin ilginci ben ugrasssam da hacklenen dns serverlarından giremedim etherdelta'ya  . bi şekilde hep https olan etherdelta'ya yani doğru siteye yönlendirdi beni
sr. member
Activity: 2142
Merit: 418

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Geçmiş olsun.
Bir borsa vukuatı daha.
Her borsa hacklenebilir. Her borsa aşılabilir. Bu yüzden küçük miktarlar haricinde bakiye tutmuyorum borsalarda.
Bir an önce hesapları boşaltın temizleyin varsa. Yoksa çok geç olabilir.
Pages:
Jump to: