Pages:
Author

Topic: EtherDelta- PUMP/DUMP Takip/Analiz - page 2. (Read 3660 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 257
September 10, 2017, 10:34:59 AM
Site çöküp duruyor bende kendi sitemi yaptım isteyen olursa kullansın birebir aynı kodları kullanıyorum verilerde aynı.

https://ether.trade

hacım sen ciddi misin xd
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
September 10, 2017, 10:33:39 AM
Metamask ile beraber kullanırken her işlemde çift tx oluşturuyor biri onaylanıyor diğerinin fee'si yanıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmı fee yetiştiremiyorum direk private keyimide vermek istemiyorum.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
September 10, 2017, 10:01:07 AM
Site çöküp duruyor bende kendi sitemi yaptım isteyen olursa kullansın birebir aynı kodları kullanıyorum verilerde aynı.

https://ether.trade
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
September 10, 2017, 09:49:33 AM
Ben az miktarda alım da satım da yapıyorum. Ayrı bir havası var oranın.
Bi etherdelta kullanım rehberi lazım Cheesy
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
September 10, 2017, 09:46:27 AM
Ben az miktarda alım da satım da yapıyorum. Ayrı bir havası var oranın.
legendary
September 10, 2017, 03:22:52 AM
Adam akıllı bir borsaya ne zaman giriş yapacaklar acaba? Bu etherdelta'da işlem yapmak tam bir işkence alım emri verdim biraz düşmesi lazım alabilmem için bakalım.
Kesinlikle katılıyorum. Etherdelta bildiğiniz işkence. Mew'den gönderiyorsun, sonra yeniden deposit yapıyorsun. Çekeceğin zaman 2 kere withdraw falan. Karmaşık bir süreç.

alım satım için etherdelta çok riskli. bittrex poloneix vey diğer büyük borsalara girmeden çok spekülatif şekilde alım satımlar oluyor. bir anda parayı 2ye de katlayabilirsiniz. yarısını da kaybedebilirsiniz.

fazla uğraşmamak lazım bence pek bilinmiyorsa.
Ben sadece almak için kullandım epey uğraştım. Al sat yapmak için baya uğraşmak lazım
full member
Activity: 461
Merit: 112
September 08, 2017, 08:39:02 AM
etherdelta'yı bilmiyorum da bu yunbi denen çin sitesinde herşey sudan ucuz Huh bu arada hayırlı olsun başlık  Smiley

firstblood %50 dumpingli satılıyor.

neo'da bittrex ile 7 dolar fark var. Heriflerde uzaylı gibi rakamlar var. kimseyi iplemiyorlar geel watandaaş geeeelll Cheesy Cheesy

hocam ben de baktım herşey çok ucuz bitcoin de 300 dolar daha ucuz ancak çinden yuanla almadıktan sonra kazanç olmaz zaten bitcoin gönderip alıyorsun bitcoin orda değersiz. Ancak bazı coinlerde daha fazla fark var mesela sc yüzde 12 13 ucuz bitcoin yüzde 8 ucuz o aradaki yüzde 5 ile arbitraj yapabilir yapmak isteyen varsa ben pek güvenemedim deymez uğraştığına.
sr. member
September 08, 2017, 07:45:52 AM
Yahu o kadar uğraştık. Yeni mew adresi al, önce eskisiyle gir, her şeyi çek, sonra yeni adrese aktar vs vs.
Şimdi de site açılmış Smiley
Eski adresiyle çalışıyor.
sr. member
September 08, 2017, 07:18:26 AM
Arkadaşlar bu site şimdilik şaibeli görünüyor. Riske girip girmemek sizin bileceğiniz iş. Ben şöyle yaptım.
Nasıl davranacağınıza kararı siz verin...
Eski hesabıma ulaşabilmek için, mew adresimi yeniden import etmem ve dolayısıyla private key i yeniden girmem gerekiyordu.
Bu yüzden yeni bir mew adresi aldım. Eskisindeki bakiyeyi buraya aktardım. Sadece aktarımlar için 0.02 eth bıraktım.
etherdelta.com adresine girip import ettim.
Ve evet, dün akşam bıraktığım bakiye orada duruyor.
Ama şu an güvenim yok.
Bu yüzden ne var ne yoksa çekip yeni adrese aktaracağım. bir kaç gün gelişmelere bakacağım...

sizin yaptığınız gibi mew e aktarım yaptım şu an bir sıkıntı çıkmadan halloldu. Teşekkürler fikriniz için

Bence, etherdeltada kullandığınız mew adresinde de tutmayın. Neticede private keyi girdik. Eğer site bir tuzaksa private key ellerinde demektir.
Yukarıda açıkladığım gibi, yeni bir mew adresi açıp, bakiyemi oraya aktardım ben. Sadece transfer yapabilecek kadar küçük miktarda eth ve bir kaç dolarlık tokenleri bıraktım.
En az 3-4 gün sadece izlerim, işlem yapmam. Sonrasında neyin ne olduğu ortaya çıkar zaten.
full member
Activity: 392
Merit: 100
September 08, 2017, 07:14:03 AM
Arkadaşlar bu site şimdilik şaibeli görünüyor. Riske girip girmemek sizin bileceğiniz iş. Ben şöyle yaptım.
Eski hesabıma ulaşabilmek için, mew adresimi yeniden import etmem ve dolayısıyla private key i yeniden girmem gerekiyordu.
Bu yüzden yeni bir mew adresi aldım. Eskisindeki bakiyeyi buraya aktardım. Sadece aktarımlar için 0.02 eth bıraktım.
Ama şu an güvenim yok.
Bu yüzden ne var ne yoksa çekip yeni adrese aktaracağım. bir kaç gün gelişmelere bakacağım...

sizin yaptığınız gibi mew e aktarım yaptım şu an bir sıkıntı çıkmadan halloldu. Teşekkürler fikriniz için
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
September 08, 2017, 06:59:44 AM
Ama şu an güvenim yok.

benimde emirde olan işlemlerim var cüzdana girip wallet a yada bter e aktarmam lazım LRC leri, riskli olurmu sizce phishing ise eldekide gider. en iyisi biraz daha beklemek galiba
sr. member
September 08, 2017, 06:51:53 AM
Ama şu an güvenim yok.

full member
Activity: 392
Merit: 100
September 08, 2017, 06:40:53 AM
etherdelta.com yeni domain değil mi?
github'daki hesabım etherdelta.com'a geçti

Siz mew adresinizi import ettiniz mi?
Eski bakiyenizi görebildiniz mi? Buna bir cevap verirseniz çok sevinirim.
Bence bir süre boşaltın oradaki varlığınızı, gelişmeleri izleyin.
Şu an ortalık karışık, metamask da phishing sitesi olduğu yönünde uyarıyor. İhtiyatlı davranmakta yarar var.
Bir varlığım yoktu zaten ama github'daki key'lerle .com a girebildim.

Bakiye hiç yokmuydu ?  Eğer bakiye yok ve girebildiysen ve scam ise zaten uygun formatta her key ile girebilirsin. Bakiyesi olup deneyen var mı ? Bakiyeler görünüyor mu ?

dün itibari ile alım yapmıştım, sabah haberim olmadan etherdelta.com a giriş yaptım bakiyem mevcuttu, şuan tekrardan giriş yaptım bakiyem hala yerinde hocam.
legendary
September 08, 2017, 06:36:39 AM

Şu an ortalık karışık, metamask da phishing sitesi olduğu yönünde uyarıyor. İhtiyatlı davranmakta yarar var.

Bakiye hiç yokmuydu ?  Eğer bakiye yok ve girebildiysen ve scam ise zaten uygun formatta her key ile girebilirsin. Bakiyesi olup deneyen var mı ? Bakiyeler görünüyor mu ?
Hesabı olan bir arkadaşımın dediği

"Sabah denedim cuzdana cekmeyi çekti oyle olunca scam degil 🤣                       
Geri aktardim ed ye bekliyorum bakalim"
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 08, 2017, 06:30:07 AM

legendary
September 08, 2017, 06:22:53 AM

sr. member
September 08, 2017, 06:20:06 AM

legendary
September 08, 2017, 06:19:16 AM
Hayır. phishing sitesi olduğu yönünde bilgiler var.
En azından güvenilir bir yerden açıklama gelene kadar oradan işlem yapmayın.
Hesabım nasıl otomatikman orda da açıldı o zaman? Phishing olmayabilir.
sr. member
September 08, 2017, 06:16:35 AM
Hayır. phishing sitesi olduğu yönünde bilgiler var.
En azından güvenilir bir yerden açıklama gelene kadar oradan işlem yapmayın.
legendary
September 08, 2017, 06:15:18 AM
Pages:
Jump to: