Pages:
Author

Topic: EtherDelta- PUMP/DUMP Takip/Analiz - page 4. (Read 3660 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
September 05, 2017, 06:12:14 PM
Monetha %30 ile girmiş etherdeltaya. Kısa vadede etherdeltada 3x yapacağını düşünüyorum. Takipte kalın derim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
September 05, 2017, 05:16:54 PM
Evet, bir bakıma etherdeltayla işlem yapmak zorundayız gibi eğer bu piyasanın içindeysek.
Hele bir de Polo ve Bittrex'in kolay kolay yeni coin eklemediğini düşünürsek...

Bu gün 2 yeni coin gördüm EtherDelta'da.
AE ve MTH... Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?
MTH şu an en çok işlem yapılan coin, AE de 4. sırada...
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 05, 2017, 02:15:25 AM
Etherdelta da hareket ederken çok dikkatli olmak lazım. Derinlik ve anlık fiyatları hemen göremediğiniz den sıkıntı olabiliyor. Ama bu kadar sıkıntıya rağmen merkezsiz olarak en çok tercih edilen platform. Üstelik bounty ve icoları elden çıkartmak yada girmek isteyip te giremeyenlerin buluştuğu bir yer. Başlık ta bu yüzden güzel olmuş Smiley (Niye ben daha önce düşünemedim Smiley )
sr. member
September 04, 2017, 05:03:43 PM
Evet CDT çok düştü. Çin borsalarından beklentileri vardı sanırım. Oranın karışması epeyce etkiledi.

EtherDelta'yı ben de elimdekileri çıkmak için kullandım ilk önce.
Ama sonra, listenin başındaki 6-7 koinin zaman zaman güzel hareketler yaptığını gördüm.
Merkezi olmayan borsa olduğu için bazen alım fiyatları satım fiyatlarının üstünde oluyor ve çabuk davranarak kazanç elde edilebiliyor.
Ben yapıyorum arada sırada...
Ha tabii, anlık görüntülenme olmadığı için (işlemler birkaç dakika sonra yansıdığı için) bazen ekranda görünen fiyatları kullanamayabiliyorsunuz.
Bu yüzden az önce bahsettiğim fiyat farklarından doğan alım satım olaylarını sadece işlemi yüksek koinlerde yapıyorum. O anlık elimde kalsa bile çabucak çıkarabileceğim koinlerde...
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
September 04, 2017, 04:52:00 PM
Takip ettiğim coinlerden FYN'de hiç hacim yok. BCD alım emirleri gelir gibi oldu ama derinlik çok az.
CDT çok ucuz şu anda. IXT biraz yükseldi. Genelde Etherdeltayı coin almak için değil çıkış yapmak için kullanıyorum.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
September 04, 2017, 04:50:55 PM
Etherdelta coinlere erken ulaşmak için güzel bir platform ama kullanışlığı biraz problemli . ICO ları kaçıranlara için iyi fırsatlar çıkabilir etherdelta da.
sr. member
September 04, 2017, 04:48:05 PM
Ben de kore ve çin borsalarını bilmiyorum valla. Hatta girebiliyor muyuz diye araştırmadım bile.
Sadece oralarda satılan bir coin elime geçmezse de girmem diye düşünüyorum şimdilik. Ama yarın ne olur bilinmez tabii.
Bu arada teşekkür ederim Smiley
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
September 04, 2017, 04:43:39 PM
etherdelta'yı bilmiyorum da bu yunbi denen çin sitesinde herşey sudan ucuz Huh bu arada hayırlı olsun başlık  Smiley

firstblood %50 dumpingli satılıyor.

neo'da bittrex ile 7 dolar fark var. Heriflerde uzaylı gibi rakamlar var. kimseyi iplemiyorlar geel watandaaş geeeelll Cheesy Cheesy
sr. member
September 04, 2017, 04:22:34 PM
Polo ve Bittrex'in benzer başlıklarının yanında EtherDelta'da olsun istedim.
Hem, piyasaya yeni çıkanlar listelendiği için asıl pump dump burada oluyor gibi.
En azından ödüllerden gelen coinleri erken değerlendirmek isteyenler bu borsaya giriyor.
Gözlemlerimizi, tahminlerimizi ve analizlerimizi burada paylaşabiliriz...

İlk olarak ben başlayayım:
OMG bugün çok iyi işlem görüyor.
Sadece son 30 işlemde alım yönünde 140 Eth, satım yönünde 15 Eth işlem yaptı. Böyle bir borsa için oldukça iyi rakamlar.
Bu işlemlerin tamam 0.031 in üstündeydi.
Öğlen civarlarında 0.030 un altını gördü. Almakta kararsız kaldım ve o barajı geçerken sadece 5 tane alabildim.
Ne düşünüyorsunuz OMG konusunda?
İşlemlerin büyük kısmı kendi kendilerine alım satım olabilir elbette ama neticede oldukça iyi bir yoğunluk olmuş yukarı yönlü...
Pages:
Jump to: