Pages:
Author

Topic: EtherDelta- PUMP/DUMP Takip/Analiz - page 3. (Read 3660 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
September 08, 2017, 05:40:52 AM
Ben de aynı uyarıyı yaptım zaten, girmeyin dedim.
Bu site ve etherdelta.com aynı şekilde asıl etherdelta nın klonu gibi görünüyor.
İki site de pishing olarak görünüyor.

Benim anlamadığım, etherdelta dan henüz bir açıklama gelmedi heralde ya da ben göremedim.
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
September 08, 2017, 05:35:39 AM
Evet, etherdelta kapalı ama https://etherdelta.gitnub.io adıyla açık. github yerine gitnub yani.
Sanırım çok ciddi bir saldırı yapıldı. Site klonlanmış olabilir.
Siteye girdim, tamamıyla aynı, chat bölümü dışında her şey birebir çalışıyor.
Tabii ki site mevcut cookie leri kullanarak beni tanıma işlemini yapamadı. Cüzdanı import etmek gerekiyor.
Bence sakın yapmayın bunu. En azından güvenilir bir yerlerden bir açıklama gelene kadar, yukarıda adresini verdiğim siteyi kullanmayın...

Paylaştığınız websitesi phishing websitesi. Bilgisi olmayanlar olabilir, girmeyin. Klonlanmış bir websitesi.
sr. member
September 08, 2017, 04:33:05 AM
Evet, etherdelta kapalı ama https://etherdelta.gitnub.io adıyla açık. github yerine gitnub yani.
Sanırım çok ciddi bir saldırı yapıldı. Site klonlanmış olabilir.
Siteye girdim, tamamıyla aynı, chat bölümü dışında her şey birebir çalışıyor.
Tabii ki site mevcut cookie leri kullanarak beni tanıma işlemini yapamadı. Cüzdanı import etmek gerekiyor.
Bence sakın yapmayın bunu. En azından güvenilir bir yerlerden bir açıklama gelene kadar, yukarıda adresini verdiğim siteyi kullanmayın...
full member
Activity: 405
Merit: 104
September 08, 2017, 04:08:26 AM
Ben de kullanılmaması taraftarıyım fakat .com'daki işlemlerin txid lerine baktığımda onaylandığını ve düzenli bir seyirde exchangein çalıştığını görüyorum.

Blockfolio da nasıl olduysa işlemleri görüntülüyor.

Yine de tedbirli davranıp acele etmemek lazım.
full member
Activity: 190
Merit: 100
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
September 08, 2017, 04:06:05 AM
Bence de bekleyim. reddit'e göre github kaynaklı bir problem. Yakında çözülecektir.
sr. member
Merit: 257
September 08, 2017, 04:04:39 AM
Twitter mesajlarında dört saat önce etherdelta.github.io dışında resmi bir adresimiz yok yazmışlar, ondan önce GitHub altyapısında sorun olduğunu yazmışlar fakat şu an Twitter adresinden etherdelta.com söyleniyor bence güvenmeyin. Biri eski Tweeti silmiş. Bir fotoğraf atılmış sanki adam selfie çekmiş ama eller fake gibi duruyor. Kullanmayın zaten üç kuruş paranız var heba olmasın.

https://pbs.twimg.com/media/DJLbJSMUEAE1w2a.jpg:large
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
September 08, 2017, 02:36:13 AM
etherdelta'nın twitter mesajlarına göre yeni adres etherdelta.com, ama yine de emin olmak lazım.
full member
September 08, 2017, 01:16:48 AM
Ben dun ethereum yollamıştım etherdelta dan bittrex'e hala geçmemiş hesabıma ne gelen var ne giden
şimdi deltaya ulaşılamıyor,korkmaya başladım açıkcası

Elinde TXID var mı?
full member
Activity: 266
Merit: 242
September 08, 2017, 01:13:13 AM
Ben dun ethereum yollamıştım etherdelta dan bittrex'e hala geçmemiş hesabıma ne gelen var ne giden
şimdi deltaya ulaşılamıyor,korkmaya başladım açıkcası
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
September 08, 2017, 01:08:29 AM
Hala ulaşılamıyor. Etherdelta dan değilde github tan kaynaklandığını yazmış etherdelta nın twitter hesabı ancak. github.io ya ulaşılabiliyor.

Umarım kısa sürede halledilir bu tip kesintiler insanların güvenini sarsıyor.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
September 08, 2017, 12:32:00 AM
etherdelta.github.io adresine bir kaç saattir girilemiyor. twitter sayfasında yayınlanan etherdelta.com scam olabilir dikkat.
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
September 06, 2017, 03:58:12 PM
Bu piyasada yeni olduğumdan birkaç sorum olacaktı

Şimdi bittrex'den belirlediğim birkaç coini aldım gayet basit bir şekilde (btc olarak)

Fakat etherdelta sitesinde tam olarak işlem nasıl işliyor? Üyelik sistemi yok sanırım. Ayrıca elimde eth de yok. Başka siteden btc alıp bu borsaya yatırıp istediğim coini mi almam gerekiyor?

ETHerdelta ETH ile işlem yapan bir borsadır; ETH ile ETH tabanlı Tokenların değiş-tokuş yapılabildiği bir yer yani. Fee olarak da yine ETH ödemek zorundasınız. Yani Tokenları oraya Deposit edip işlem yapmak için cüzdanınızda bir miktar ETH bulundurmalısınız.
newbie
Activity: 30
Merit: 0
September 06, 2017, 03:37:17 PM
Bu piyasada yeni olduğumdan birkaç sorum olacaktı

Şimdi bittrex'den belirlediğim birkaç coini aldım gayet basit bir şekilde (btc olarak)

Fakat etherdelta sitesinde tam olarak işlem nasıl işliyor? Üyelik sistemi yok sanırım. Ayrıca elimde eth de yok. Başka siteden btc alıp bu borsaya yatırıp istediğim coini mi almam gerekiyor?
full member
September 06, 2017, 03:09:58 PM
EtherDelta decentralized Exchange mi?
Evet fakat alışık olduğumuz exchange sitelerinden farklı her işlem blok zincirine kaydedilerek yapılıyor her işlemde transaction oluşturuyor dolayısıyla fee ödüyorsunuz ve site çok hantal sık sık hatalarla karşılaşıyorsunuz. Her ne kadar decentralized olsada kontratlarda bir açık meydana gelirse bu o borsanın sonu olur.. Yakın zamanda meydana gelen multisig açığının yarattığı kaos ortada.

Etherdelta'nın bir coini var mı? ayrıca DEX olması onu polodan pozitif yönde ayırıyor mu? Birde işlem başına bahsedilen fee'ler nereye gidiyor?
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
September 06, 2017, 03:03:50 PM
Evet fakat alışık olduğumuz exchange sitelerinden farklı her işlem blok zincirine kaydedilerek yapılıyor her işlemde transaction oluşturuyor dolayısıyla fee ödüyorsunuz ve site çok hantal sık sık hatalarla karşılaşıyorsunuz. Her ne kadar decentralized olsada kontratlarda bir açık meydana gelirse bu o borsanın sonu olur.. Yakın zamanda meydana gelen multisig açığının yarattığı kaos ortada.

Waves istediklerini yaparsa etherdeltadır bittrextir polodur kalmayacak herkes dex kullanacak ama şu an berbat durumda dex
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
September 06, 2017, 02:53:49 PM
full member
September 06, 2017, 02:51:29 PM

Evet
full member
September 06, 2017, 02:13:48 PM
sr. member
September 06, 2017, 05:21:24 AM
Monetha %30 ile girmiş etherdeltaya. Kısa vadede etherdeltada 3x yapacağını düşünüyorum. Takipte kalın derim.

Evet... Dün isim yazmıyordu, sadece MTH vardı. Tam da güvenememiştim Monetha olduğuna. Bu sabah görünce üzüldüm.
Akşam 0.0006 seviyelerinden alım yapılabiliyordu. Şu an 0.00085-90 larda. Kötü kaçtı...
full member
Activity: 140
September 05, 2017, 07:08:08 PM
İlk anda 2x yaparak giriş yaptı, şu anda 0,0006 ethereum civarında işlem görüyor. Dolar fiyatına bakarsak icoya yakın galiba
Pages:
Jump to: