ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi.
dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım.
Dash'le ilgili pek bilgim yok sadece yazın shortlamıştım, büyük düşüşünün olduğu zaman.
Ancak pek bir geleceği yok gibi gözüküyor, hakkında scam diye bir yazı okudum geçenlerde, bu anonim coin modası geçti, geçiyor.
Dikkatli olmakta fayda var.
YTD.
ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.
Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi.
etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir.
Modası geçti demek biraz haksızlık oldu evet ama eski dinamizmi yok hocam, bir de etherin birçoğunun belirli kişilerde toplandığına dair söylentiler var. Böylece fiyatı sabit tutuluyormuş. Bilmiyorum hala yönlendirilmeye açık ama şu an için hareket olmaması beni uzak tuutuyor.
Dünyanın bütün paraları bir kaç kişinin elinde birikir zaten o doğaldır.Zaten pump yapma güdüsü de oradan gelir. Önce hepsini ucuza ellerinde biriktirip daha sonra belirli zaman diliminde dalgalanmalar yaratırlar.Şu an bu kadar uzun zaman burada seyretmesi aslında uzun vade için iyi bir fırsat olarak düşünülmeli.
Önemli olan nokta ise ; bu ellerinde stok yapanların nerelerden topladığını ve ellerinde ne kadar tutacaklarını tahmin etmekte. Şurasıda önemli her dump ı ellerinden coin çıkarıyorlar diye düşünmemelisiniz.Bunlar dump ladıkları kadarını alttan toplarlar her zaman. Bir tek zaman var ki o da coini ölmeden önce dumplayıp çıkarlar.
Bu noktada rasyonel olacaksak , bu borsada en güven ve umut vaat eden altcoinlerden biri olan eth de bir sürü hareketlenme olacağına eminim.Adamlar umut satıyor nasıl olsa