Pages:
Author

Topic: Ethereum - page 29. (Read 241031 times)

legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
February 10, 2017, 05:20:21 PM
ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.

Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi.
dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım.

Dash'le ilgili pek bilgim yok sadece yazın shortlamıştım, büyük düşüşünün olduğu zaman.

Ancak pek bir geleceği yok gibi gözüküyor, hakkında scam diye bir yazı okudum geçenlerde, bu anonim coin modası geçti, geçiyor.

Dikkatli olmakta fayda var.

YTD.

ben etherden cikmayı düşünüyorum . bu seviyelerde patinaj yapıp duruyor. bana daha aşagıya düşecekmiş gibi geliyor. ondan geride başlayan dash bile onu geçti.

Etherin fiyatını burada tutmaya çalışıyorlar, kripto para dünyasında etherin de modası geçti gibi.
etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda  medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir.

Modası geçti demek biraz haksızlık oldu evet ama eski dinamizmi yok hocam, bir de etherin birçoğunun belirli kişilerde toplandığına dair söylentiler var. Böylece fiyatı sabit tutuluyormuş. Bilmiyorum hala yönlendirilmeye açık ama şu an için hareket olmaması beni uzak tuutuyor.
hero member
Activity: 546
Merit: 501
February 10, 2017, 05:10:40 PM

etherin modası geçerse onunla birlikte geliştirilen bütün scam altcoinlerde ölür geriye birşey kalmaz.Bu eth fikrine ne kadar karşı çıkmış olsamda  medium üzerinden vitalik' i takip ediyorum. Gerçektende zeki biri , bence diğer geliştiricilere göre hem daha başarılı hem de daha güvenilir.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 09, 2017, 06:11:18 PM

dash hakkında ne düşünüyorsunuz? dash in neden bu kadar yüksek , hatta ether den de yüksek oldugunu anlamadım.
legendary
February 09, 2017, 03:53:32 PM

hero member
Activity: 784
Merit: 500
February 09, 2017, 03:51:06 PM
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
February 09, 2017, 03:12:17 PM
10-11 dolar seviyelerini kıramadı bir türlü. Böyle giderse de kıracak gibi görünmüyor. Beklenilen kullanım alanına ve amacına ulaşamadı maalesef. Arada düşüp kar fırsatı veriyor o kadar.
hero member
Activity: 546
February 09, 2017, 09:49:05 AM
Bahar aylarının sonuna doğru eth nin yükseleceğini btc nin düşeceğini düşünüyorum.Şu anki fiyat alım için uygun olabilir.Btc' nin durulması bekleniyor sanki .
legendary
February 06, 2017, 09:41:08 AM
Smart contractlar hakkında bilgisi olan var mı?
hero member
Activity: 742
sr. member
Activity: 359
January 06, 2017, 12:56:03 AM
Bitcoinin değerinin belirli bir aralıkta gidip gelmeye başlamasıyla, eth yükseliş trendi ivmesinin daha da artacağını düşünüyorum.
hero member
Activity: 742
January 05, 2017, 12:28:22 PM
Uzun bir aradan sonra 10 dolar üzerine atmış kendini tekrar. Bitcoinin bu kadar yükseldiği bir dönemde, etherinde yeşil olması olumlu bir durum. Bitcoin biraz durulursa 12,5 dolar üzeri bekliyorum.
11.5 $ dün  şuan 10.1 $ 'a gerilemiş durumda  ne olucak görücez bakalım

btc ile alakalı
full member
Activity: 279
Merit: 100
January 05, 2017, 08:07:02 AM
Uzun bir aradan sonra 10 dolar üzerine atmış kendini tekrar. Bitcoinin bu kadar yükseldiği bir dönemde, etherinde yeşil olması olumlu bir durum. Bitcoin biraz durulursa 12,5 dolar üzeri bekliyorum.
11.5 $ dün  şuan 10.1 $ 'a gerilemiş durumda  ne olucak görücez bakalım
sr. member
Activity: 448
January 05, 2017, 06:28:12 AM
newbie
Activity: 46
Merit: 0
January 05, 2017, 01:41:12 AM
6 aylık mining maceramda acemilik seviyesindeyken toplayabildiğim 31 etheri hala satmadık neyseki şuan yükselmeye başladı elektrik probleminden dolayı herşeyi satıp kurtulma vakti gelmiş sizlere bol şans mining güzel iş ciddi bilgi ve takip gerekiyormuş malesef r9 380 ler bize fazla yük getirdi rx serisi uzun süre gider diye düşünüyorum. etheri her zaman sevdik  Grin
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
November 21, 2016, 07:40:03 PM
eth son 2 ayda %50 değer kaybetmiş , sebebi nedir acaba
fork muhabbetleri zcash yaramazlığı ve btc yükselişinden mütevellit dibi boyladı bende ethereum da takıldım kaldım btc 800 bandını geçerse mıçtık.
full member
Activity: 122
November 21, 2016, 06:07:24 PM
eth son 2 ayda %50 değer kaybetmiş , sebebi nedir acaba
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
November 21, 2016, 03:18:36 PM
Merhabalar  6xRX480 ile mining yapmayı düşünüyoruz 180-185mh/s alıyoruz (modlu bir haldedir).

Sizce yapmaya değermi  ? Şirkete kurcağımız için elektrik masrafı yok.

Elektrik masrafı yoksa değer.
full member
Activity: 279
November 21, 2016, 10:56:52 AM
Merhabalar  6xRX480 ile mining yapmayı düşünüyoruz 180-185mh/s alıyoruz (modlu bir haldedir).

Sizce yapmaya değermi  ? Şirkete kurcağımız için elektrik masrafı yok.

sr. member
Activity: 281
November 17, 2016, 07:06:54 AM
Selam Arkadaşlar.

Birşey danışacağım. Belki daha önce konuşulmuştur ancak ben bulamadım. Saçma bir soru ise cahilliğime verin lütfen.
Eth wallet ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Kendi offical sitesinden son versiyonunu indirdim. Birşeyler yükledi çıkardı. cüzdanımı oluşturdu. cuzdana eth leri gönderdim. Ancak cuzdanda göremiyorum. Sanırım sebebi guncellemenin bitmemiş olması. Ancak cuzdan block güncellemesi bir türlü bitmiyor. Gece gündüz bilgisayarı açık bırakıyorum. Rahat 100 saat çalışmıştır cüzdan açık şekilde. 50 gb ta yakın chain yukledi. Hala ben 2.200 lerdeyim bitişi 2600 lerde. Normalde bu konunn konuşulması birilerinin söylenmesi falan gerekiyor ama ben cok az yorum bulabiliyorum. Bu konuda bilgisi olan bana yardım edermi. Care yok bu cok normal cok uzun suruyor. Guncelleme bitene kadar bekleyecekmiyim. Yoksa benmi bir yerde yanlıs yapıyorum. güncelleme bitmeden cuzdandan eth leride geri alamıyorum. Ne illet birşeymiş anlamadım. Bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim.

Benzer durumu ben de yaşadım yakın zamanda. Ethereum wallet ile hiç bir şekilde ağa tam bağlanamadım. Ben çözümü şöyle buldum : Önce chaindata klasörünü temizledim blokları sıfırdan indirmek için. Geth'i kendim indirdim (https://github.com/ethereum/go-ethereum/releases) , daha sonra cmd üzerinden "geth --fast --cache 1024" ile çalıştırdım (fast komutu sadece blokları sıfırdan indirmeye başlarsanız çalışıyor sanırım). 1-2 saat içinde ağa bağlandı bu şekilde. Daha sonra wallet'ı açınca arkada çalışmakta olan geth'i kendisi görüyor program zaten, ağa bağlanmış oluyorsunuz.
newbie
Activity: 27
Merit: 0
November 17, 2016, 06:40:15 AM
bilgisayarı formatla ömer, sorun sende. tamam herkesinki yavaş ama kimsenin bu kadar değil.

Smiley sana getiricem zaten.
Pages:
Jump to: