Pages:
Author

Topic: Ethereum almak için uygun zaman mı ? (14.08.2018) - page 3. (Read 928 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
kötü bir zamanDI gördüğün gibi şuan ethereum hızlı düşüş gösteriyor ve daha da düşebilme ihtimali çok yüksektir.Tamamen düşüp sınıra gelmediği sürece ethereum almak için uygun zaman değil gibi görünüyor.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Ethereum için tam zamanı belkide yarın boğada 1000 dolara çıkınca tuh alsaydık denebilir ancak eth ye bir operasyon olduğu da net ortada bu kadar erimemeliydi 400 altının hiç bir açıklaması yok.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Ethereum için 200 dolar civarları bence uygun gözüküyor eğer ki 1000 dolar 1400 dolar civarlarını düşünürsek çok çok mantıklı bir konumda almak için. Ayı sezonundaki son 2 ay kaldığını düşünüyorum sonrasında yavaştan yükselecek gibi geliyor bana piyasa biraz daha bekleyebilirsin.
member
Activity: 101
Merit: 17
Böyle durumlarda maliyeti düşürmek en mantıklısı, 300'den girdiysen 200'e düştüyse 300'den aldığının 2 katını al, 150 düştüyse 2 katını daha al, maliyeti orta seviyeye çeker, ilk yükselişte zararı kapatır, kara geçmeye başlarsın. Diğer türlü sabit kalmanın hiçbir manası yok, ancak zarar ortadan kalkacaktır.
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
Uzun vadeli düşünüyorsanız bir müddet burada olmadan al unut şeklinde yatırım yapacaksanız alın. Bunları yapamayacaksanız piyasanın hareketlenmesini bekleyin.
member
Activity: 294
Merit: 10
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
Şuan en uygun zamanlardan çünkü 2019 da büyük bir beklenti var ETH adına. Adamlar comeback atabilirler. Takip etmek lazım eth ' yi yerini koruması gerekiyor çünkü.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ethereum almak için elbette mantıklı seviyeler ancak aşağıya iğne atması olası fiyatlara hele düşerken alım koymak çok daha güzel kazançlar getirebilirdi. Neyse yine 3 ay sonra göreceğiz bakalım eth nerelerde :d
member
Activity: 633
Merit: 15
Bitcoinden sonra ikinci güvenli liman sayılabilen etherium, çok fazla düşüş yaşamasaydı şu an çok daha iyi konumda olabilirdi.

Madencilik geliri de düşünce sanırım artık çok fazla parlatılmıyor.

İlgi ve odak yeni platform koinlere kaymış olabilir mi?
full member
Activity: 910
Merit: 105
Hiçbiri güvenli liman değil ne yazık ki. Vadeli işlemler başlayınca ne olacağını kestiremiyoruz. Şuna yatırım yapalım çıkacağı kesin diyebileceğimiz hiçbir coin yok. Böyle bakınca içi ürperiyor insanın ama bu riskten ötürü bu kazançlar oluyor. Ben yine de şuan yatırım yapacak olsam Ethereum'a yapmazdım. Muhtemel bir boğa da çok daha yükselebilecek alternatifler var tabii hiçbiri kesin de değil.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Ethereum için bir aralar 400$ seviyeleri çok düşük olarak görülüyordu ama dibin de dibi varmış 170 leri bile gördük. Bütün bunlardan sonra bu alım için çok uygun bu değil diyemiyorum ne yazık ki
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Bu seviyeler sanki en dip gibi gözüküyor, tabii bu piyasada her an herşey olabilir ama eğer bir boğa başlarsa bir daha bu fiyatları kesinlikle göremeyiz. Bu yüzden yatırım yapılabilir, ama oldukça sabırlı olmak gerekiyor çünkü boğanın gelmesi çok zaman alabilir.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bence alınabilir. Yakın bir zamanda büyük bir pump hareketi olmasa da küçük çapta bir hareketlenme bekliyorum piyasadan. Eth gibi temel projeler daha bariz bir şekilde kendini belli edecektir.
member
Activity: 560
Merit: 11
konu açıldığı tarih olan 14 ağustos itibari ile ethereum 280 dolarmış. şu anda 200 dolar. düşüş ortada. bugün 200 dolardan çok daha aşağıya düşmemesi için ortada bir sebep var mı? bitcoinden daha fazla neden bu kadar düşüyor. bitcoin yatay gezerken. bunun sorgulanması lazım değil mi?

ethereum kesinlikle 14 ağustos veya bugün olsun yatırım yapılabilecek durumda değil. varsın gerçek bir pump başlasın ve daha pahalıdan alın, ama elinizdeki parayı yanlış yerlerden ethereum, bitcoin alarak ufacık hale getirmeyin.
member
Activity: 280
Bu aralar almak için uygun fiyatta, hali hazirda dolar fiyatida 5.80 tl'nin altina inmiş hatta daha da aşağılara 160 dolar civarına indi. Şimdilerde 200 dolar civarında geziyor.
member
Activity: 322
Merit: 32
Arkadaş konuyu açtığında Ethereumun fiyatı 270 dolarmış şuan 205 dolar :)Artık Ethereum dahil olmak üzere hiç bir altcoinin dibi yoktur bana kalırsa. 1400 dolardan 170 dolara seyahat eden Ethereum 100 doların altını görmeyeceğinin garantisi yok. Madencilik karlı olmasa bile ayakta kalabiliyor burası da ayrı soru işareti...
member
Activity: 378
Bence degil ben tl bazında 1000 tl gibi ethereum alınır diyorum yanı su an almak için erken daha çok acele etmenıze gerek yok bence 179 dolar sevıyelerını bekleyın
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Türklirası ile yapılan yatırım sana çok kayıp verdirebilir.Dikkat edilmesi gerekir.Ancak Etheryum almak şuan iyi olabilir çünkü ben önümüzde ki aylarda etheryum dan yükseliş bekliyorum.Biraz grafik incelersek az bir etheryum alınabilir diyebiliriz.Ama son iş yine sizde bitiyor nasıl hissediyorsanız öyle yapın iyi şanslar.
member
Activity: 378
Ethereum almak için çok riskli ama boğaya girerse gerçekten uçar fiyatı çok ucuz kaldı, 400 seviyesinde tavsiye ediliyordu alım için 200 e geldi.
jr. member
Activity: 198
Bugün Twitter'da 0.01 btcye kadar düşer diye twitler vardı eth nin sonunu eos getirecek diyorlardi
jr. member
Activity: 476
ETH almak için benim beklediğim aralık 150 180 dolar tabi bu piyasaya btcnin hareketlerine göre değişir fakat ben oralarda gözümü kulağımı kapatım alım yapıcam.
Pages:
Jump to: