Pages:
Author

Topic: Ethereum almak için uygun zaman mı ? (14.08.2018) - page 4. (Read 928 times)

newbie
Activity: 84
Merit: 0
Ethereum azar azar ama devamlı eriyor. Bence büyük coinleri almanın belli bir yeri yok her yerden alınır fakat ethereum ile ilgili çok şey söyleniyor düşüşün azaldığı yerden almak daha iyi olur.
sr. member
Activity: 616
Merit: 250
Sen her fikri oku ama en son yine kendi içinden geleni yap. Piyasa aylardır çok garip bir durumda, insanlar kendine bile tavsiye vermeye korkuyor Smiley
full member
Activity: 546
Merit: 100
ethereumu sağlam bir boğa sezonunda bu seviyelerden almadığımız için pişmanlık duyabiliriz çünkü gerçekten çok çok düştü artışı korkunç olabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Valla ben şimdi hiç bir şey almam kolay kolay çünkü daha düşecek gibi gözüküyor piyasa bir yerden döner diyoz nerede beklemekten başka bir şey kalmadı
sr. member
Activity: 588
Merit: 250
Hocam almak için uygun mu değil mi kimsenin bileceğini sanmıyorum Bu piyasada ne olacağını hiç kimse bilmez. Siz siz olun kimseyi dinlemeden yatırımlarınızı yapın.
full member
Activity: 434
Merit: 112
Boğa gelince ilk hareketlenecek olan coinlerden birisi ethereum ama bu yükselişin gelişi uzadıkça ethereum daha da salmaya devam edecek kendisini. Ne kadar tutunmaya çalışsa da bir süre sonra dayanamayıp aşağı bırakıyor. Bu yükseliş gelmedikçe önce 250 doları sonra da 200 doları görmemiz muhtemel.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
Analist ve araştırmacıları sürekli okurum şayet yanılmıyorlarsa ve bende yanlış düşünmüyorsam ufukta bir düşüş dalgası daha var onu değerlendirmek daha mantıklı olur ama bi kesinlik yok bunuda unutmamak gerekir.Ama yine de Ethereum yatırım yapmak için gayet uygun seviyelerde.
member
Activity: 560
Merit: 57
Ben şu an için beklemede kalmayı savunanlardan (27.08.2018) olduğumu düşünüyorum. İleriyi göremiyoruz şu an da sonuçta o yüzden pek de konusmak doğru değil diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
EThereum almak için güzel bir dönem diye düşünüyorum fakat tabi ki yakın stopla.Ben şahsen uzun süredir 6000 altın bekliyordum fakat kalıcı olamadı ama olmayacak diye bir şey yok hala güvenim tam değil.
member
Activity: 378
Merit: 11
Bir çok uzman analizcinin yorumlarını takip etmeye çalışıyorum ve ethereum için sonda olunduğu düşecek en dip noktalara ulaştığını yakın zamanda artık düzelmesinin tamamlanacağından bahsediyorlar. Bende ciddi yatırım yaptım umarım yükselir
member
Activity: 448
Merit: 10
Boğa sezonun da en son hareket eden koin eth olmuştu. Şimdi de benzer bir hareket yapabilir. Kademeli alım düşünülebilir ama şu sıralar genel de belli marjlarda yatay hareket ediyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Eth şu an almak mantıklı ama düşme ihtimalini de değerlendirip düştükçe kademeli alınabilir.BTC'nin hala ne yapacağı belirsiz.Yukarıya çıkması bekleniyor.Ağustos ayında böyle durgun geçeceği belli piyasanın.Eylül gibi hareket başlar.Şu an toplayan topluyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Ethereum almak için erken benim kanaatime göre 200 dolara düşecek mi diye beklemek gelişen duruma göre satın almak sabırlı yatırımcının yapacağı iş. Uygun zamanı tam tarif edecek yoktur.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Uzun bir dönem bekleyeceksen sağlam olan altcoinler için parçalı olacak şekilde iyi bir alış dönemi, ama dahada düşebilir, o yüzden parçalı olarak alım dahada mantıklı hale geliyor, dediğim gibi uzun dönem olacaksa, kısa dönemde birşey kazandırmaz.
member
Activity: 504
Merit: 12
eth her zaman uygun bir yatırım aracı olmuştur gerek sağlam ekibi ve sağlam projeleriyle yatırımcıların güvenini sağladığı bir coin olmuştur.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Maalesef uygun zaman değilmiş. Aslında şöyle düşününce çıkmak için de girmek için de uygun zaman olmuyor  Grin
full member
Activity: 588
Merit: 125
gerçekten ethereum her zaman alınması gereken coin hiç üzmez elimden geldikçe hep alırım ledger nano cüzdanıma atarım kafamda kalmaz güvenlikle alakalı
full member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
Eth her vakit alınması gereken nadir kripto para birimlerinden biri, nihayetinde arkasında ico sektörü dev gibi duruyor. Eth geleceğine güveniyorum favori yatırım aracıdır. Almak isteyen durmasın.
full member
Activity: 406
Merit: 102
Piyasa canlandı gibi eğer yatırım yapmak istiyorsan hiç fırsati kaçırma derim
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Bence Tam zamanıydı.Başlığı açtığınız tarih. Ethereum dip yaptı. Riske edilecek üzmeyecek kadar bi yatırım yapmanın tam zamanı. İlla yükselişe geçecektir.
Pages:
Jump to: