Pages:
Author

Topic: Ethereum almak için uygun zaman mı ? (14.08.2018) - page 6. (Read 928 times)

full member
Activity: 980
Merit: 207
valla alınır mı alınmaz mı bilmiyorum ama fiyat olarak çok düşük hocam, yani yerlerde fiyarı
member
Activity: 448
Merit: 17
260 dolardan 2 ethere yakın ethere aldım çok iyi mi oldu hayr ozamanlarda doların fiyatı uçtu şimdikiyle aynı fiyata denk geliyor nerdeyse fiyatı çok terste kaldık şuan dolar düşüyor zarardayız yinede anlamadım gitti ama laım fırsatı gibi hala
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Şu piyasada öğrendiğim en iyi şey, hiçbir coin için doğru zaman uygun zaman diye bişey yok. Neyi uygun aldığımı sandıysam daha da düştü, hala daha düşüyor.
member
Activity: 235
Merit: 40
Nereye kadar düşeceği belli değil, hafif yükselme belirtileri olduğunda, bitcoin dominansı arttığında falan (yani bullrun geliyor gibi hissettiğinde almak) daha iyi olabilir.

Alacaksan da parça parça al bu arada. Tüm paranı tek bir yerde yatırma. Düşerse de çıkarsa da üzülebilirsin.
full member
Activity: 490
Merit: 193
bu fiyattan herkes alınır diyecektir dostum ama daha altınıda gördük malesf şuan baktığımda 290 dolar daha önce 260a kadar düşmüştü o anda almışsındır inş.piyasada bi süredir kademeli düşüş var bir ay yükseltip o bir ayda verdiklerini 1 günde alıyorlar malesef.uzun vade gireceksen iyi takip et tekrar 250 dolar falan görür belki alım için
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Ethereum bundan sonra bir düşse bile iki yükselecektir. Sonuçta Ethereum sahibi birisi uzun vadeli yatırım peşindedir ve bu seviyelerden yapılacak yatırımın karşılığı birkaç ay içerisinde de olsa alınır.
full member
Activity: 476
Merit: 100
Dostlar,

ETH 400 doların üzerinde iken 300 un altına ineceğini söylemiştim.

Naçizane tavsiyemdir,  kesinlikle uygun zaman değildir. Daha düşme ihtimali yükselme ihtimalinde çok daha fazla.

Bekleyin. Ne zaman artış trendine girerse  o zaman alın.

Hocam ben demiştimcilerdensiniz sanırım sizde. Son günlerde bu moda oldu. Sadece ETH için değil bu durum tüm coinleri etkiledi. Geçtiğimiz son iki gün düşüşte olan coinler dünde bir yükseliş kayıt etti. Bugün ise gelgit yapmaya devam ediyorlar. Ancak belirtmiş olduğunuz rakamların altına inmeyecektir.
jr. member
Activity: 32
Merit: 1
Dostlar,

ETH 400 doların üzerinde iken 300 un altına ineceğini söylemiştim.

Naçizane tavsiyemdir,  kesinlikle uygun zaman değildir. Daha düşme ihtimali yükselme ihtimalinde çok daha fazla.

Bekleyin. Ne zaman artış trendine girerse  o zaman alın.
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Herhangi bir öngörü yapmayı çok isterdik. Artık az düştü çok düştü sözlerinin de bir anlamı kalmadı.

Teknik devre dışı. Öylece izliyoruz..
full member
Activity: 392
Merit: 103
Vala eğer tl de isen değil ama doların var ise uygun zamanı bekleyip almak gerek 220 nin altına düşeceğini sanmıyorum şahsen ancak tl den almak büyük cesaret ister çünkü dolar yükseldi Smiley
member
Activity: 61
Merit: 11
Arkadaşlar bir miktar birikimim var sizce şuan doğru zaman mı ? Piyasa takibini beceremiyorum yani neden düşüyor neden çıkıyor tam takip edemiyorum şu sebeplerden dolayı dahada düşer diyebiliyormusunuz yoksa şu tarz gelişmeler oldu çıkış dönemi yakınmıdır bir ön görüsü olan varmı ?
Pages:
Jump to: