en az 3-5 ay bu sevıyelerde surunur gıbı dusunuyorum,3-5$ dan gırenler beklemeye devam ben 6.5-7.5 aralıgından 100 adet almıstım
elımdekılerı tutuyorum acelem yok 50$ dan verırım dıye hesap edıyorum
tamamıyle katılıyorum sana. su an yapılanda o. ılerlemesıne ızın verılmıyor. korede 48 doları gormus ve bır hafta boyunca +30 dolardan ıslem gormus bır para bırımı polo ve dıgerlerınde koreye kıyasla sürünüyor resmen. ve artmasına ızın vermedıklerı cok net bellı oluyor. sanırım su an korede kerız sılkelıyorlar.
aynen öyle kımse cevap veremıyor.
orda bozduramıyoruz. yanı bozdurabılırsın ama kore borsalarına uyelık ıcın cok fazla sey ıstıyorlar. korede kayıtlı telefon adres banka hesabı . koredekı borsaların devlet guvencesı varmıs sanırım. arastırdıgım kadarı ıle oyle bır blgıye ulastım. fıyatlar bundan kaynaklı olarakta orda fazla yanı devlet guvencesı olunca sen burda 1 btc atmaya korkarken adamlar orda 100 btc atabılıyor borsaya.
ama yınede ne kadar devlet guvencesıde olsa tum dunyada 2200 dolardan satılan btc yı 4000 dolardan almanın yada tum dunyada 200 dolar olan etherın 400 dolardan alınması 15 dolar olan etc nın 48 dolara alınması garıbıme gıdıyor benım. tek acıklamam var. gerızekalılar
bızım ıcın artısı ne bunun dersenızede şöyle düşünüorum dünyanın bır yerınde 48 dolara etc alan bırılerı var. burda 15 dolar olmasına ragmen. yanı enınde sonunda buralarda da 48 dolarları gorecektır.
ve gerızekalı oldukları yonundekı dusumcem de su an 20 dolarlarda olmasından bellı oluyor sanırım hepsının elıne verdıler etc yı orda 48 dolardan D
Arkadaşlar bu konuya şöyle bir açıklama getirmeye çalışayım; iki ayrı borsayıda havuz olarak hayal edin, biri ağzına kadar dolu diğeri yarısına kadar dolu eğer bu iki borsayı alttan bir boruyla birbirine bağlarsanız ne olur? su seviyeleri eşitlenir fakat böyle bir bağ yoksa (yani para yatırma-çekme, btc yatırma-çekme konularında engeller, prosedürler varsa) bu iki havuza giren insanlar havuzun o anki seviyesi neyse mecburen oradan girerler, özele konu bu yani gerizekalılık gibi bir durum söz konusu değil.