Pages:
Author

Topic: Ethereum çok yakında NASA ile birlikte uzaya çıkacak - page 2. (Read 494 times)

hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Eth bir rus firmasıykan NASA dediğimiz kurum uzay işlerin de ruslara rakip olmak için kurulmuş bir kurum sonuçta. Haberin gerçek olduğuna inanmıyorum.

Arkadaşın tespiti gayet mantıklı, ben de NASA adını duyar duymaz şaşırmıştım. Bunlar hype için piyasaya yayılmış küçük yalan haberler gibi geldi.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ethereum aldı başını gidiyor fiyatlara henüz adam akıllı bir yansıma olmadı ancak btc hodllar bir yandan eth balinaları halinede dönüşmüş olabilirler ileride ikili bir sistem ile piyasaya yön vermeyi düşünebilirler.
sr. member
Activity: 509
Merit: 253
Ethereum bu aralar sessiz sedasız fakat yeni haberler ve gelişmelere gebe biliyorsunuz tren atlamak isteyenler geç kalmamalıdır bana kalırsa hatırlatalım.
full member
Activity: 728
Merit: 151
kaynek nerede bu gerçek mi?  intenrette biraz araştırdım ancak bir kaynak bulamadım

vay arkadaş google a "ethereum nasa " yazmayı da mı akıl edemiyorsunuz ? şaka gibisiniz yeminle Shocked yuh ya

ethereum nasa diye arat google da cnn haberi var

hala gülüyorum ya adam kaynak bulamadım dedi ya  Grin Grin
sr. member
Activity: 779
Merit: 253
Ethereumun rakibi olmaya en yakın eos var sanırım ama onların dahi olamıcanı düşünüyorum, eğer ethereum takımı vitalik önderliğinde böyle sağlam gitmeye devam ederse uzun süre daha kimsenin ethı deviremeyeceğini düşünenlerdenim.
member
Activity: 364
Merit: 20
Ethereum gectigimiz sene harika deger kazandi bence ve simdiden sonra kolay olacagini dusunmuyorum. Umarim yukselisler goruruz ama altlari etkilemesi kotu olur.
jr. member
Activity: 58
Merit: 10
Ethereum nereye çıkacak bilemeyiz ama buranın uzay olmayacağı kesin. mesela ether x50 olabililir mi şu an? ama x50 potansiyeli barındıran çok daha fazla altcoin var.
member
Activity: 336
Merit: 11
Bakalim uzaya gercekten cikabilecek mi. Yukselis cok hizli olmaz umarim cunku her hizli cikis biryerlerde patlak verebiliyor.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Güzel bir haber, NASA ve diğer birçok kurum kriptopara entegrasyonu esas olarak blokchain teknolojisinin entegrasyonu için araştırmalar yapıyor. Haberin doğruluğunu teyid etmedim ancak bunun gibi birçok alanda yenilikler var blockchain tarafında özellikle; otomotiv, uzay sanayii, askeri sanayi, uçak sanayii vs. bir çok alanda.
jr. member
Activity: 92
Merit: 4
"The only way out is to invest in Bitcoin."
Demek ki Ethereum artık gerçek anlamda yükselecek Nasayla birlikte Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Ethereum tabanlı smart contractların uzay araçlarının kendi kendilerine düşünmelerine olanak tanıyacak olması haberi atmasyon dahi olsa smart contractların kullanım alanının muhtemel genişliği hakkında hepimizin biraz olsun ufkunu açmıştır sanırım.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Peki eth alır başını giderse alt coinlere ne olur ? Birşey olurmu ?
full member
Activity: 286
Merit: 100
Bu piyasa da bitcoin bir dev ama ethereum bambaşka birşey. Her ne kadar şaşırtıcı gelsede Nasanın Rus malı ethereum ile çalışacak olması enteresan bir durum. Haberin kaynağını belirtseniz güzel olurdu.
member
Activity: 308
Blockchain teknoloji dünyaca ünlü firmaların ilgisini çekmeye devam ediyor. Nasanın böyle bir projeyi denemesi ve test etmesi piyasalar için iyi bir haber. Demek ki kripto paralar güvenli.
full member
Activity: 350
EndChain - Complete Logistical Solution
Nasanın rus yapımı ethereumun üzerinden faydalanamsı beni şaşırttı ben en azından başka bir para birimi bekliyordum Cheesy blockchain  gerçekten git gide sürekli ilerleyen bir dev haline geldi.
full member
Activity: 476
Kripto paraların geleceğini tartışan arkadaşlara gelsin bu haber. NASA da geleceği görmüş ethereum tabanlı yazılım yapıyor. Bu demek ki dijital paralar ve arkasındaki teknolojiler güvenli ve onlara yatırım yapılmalı.
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Nasa’nın Ethereumu kullanmak istemesi ve bu konuda bir proje üzerinde çalışacaklarını duymak kulağa güzel geliyor fakat haber yeterince ayrıntılı değil. Bu nedenle çok bağdaştıramadım konuyu. Bakalım neler olacsk.
full member
Activity: 336
tamamen fake bir haber bu, nasanın ethereumla işi olmaz, zaten isterseler çok daha gelişmiş koinler üretirler adamlar uzaya sonda atıyorlar
member
Activity: 196
Guzel olur diyelim ama maalesef halka acik bir blok zinciri kullanacaklarindan supheliyim, muhtemelen bunu kopyalacaklar butunu ile ve yeniden isimlendirecekler.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Ethereum çok büyük yerlere gelecek gibi duruyor. Bitcoinin tahtını sallayabilir, 2017 de çılgın bir yükseliş sergiledi ama bu 2018 de daha yükselmez manası taşımıyor. Uzun vadede yatırım yapılası bir coin kesinlikle. Emin adımlarla ilerliyolrar.
Pages:
Jump to: