Pages:
Author

Topic: Ethereum çok yakında NASA ile birlikte uzaya çıkacak - page 3. (Read 494 times)

full member
Activity: 518
Merit: 102
Ethereum aya çıkacak diye bir başlık açsak yalan olmaz yani Smiley İşin espirisi bir yana EThreum un gerçek potansiyeli daha yeni yeni keşfedilmeye başlanmış durumda, ilerleyen zamanlarda çok daha güzel seviyelerde görebiliriz.
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Ethereum'un ayak sesleri ufaktan gelmeye başladı zaten. Ben yakın zamanda delici bir artış bekliyorum, şu an sanki birisi arkasından çekiyor gibi geliyor bana  Smiley
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Umarım proje amaçlandığı şekilde devam eder ve akıllı sözleşmelerin astronomi ile olan ilişkisi de gün geçtikçe artar  Smiley
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
ethereumdan her şeyi beklerim açıkçası. adamlar gerçekten çok süper işler yapmaya çalışıyor bazı rakiplerini de çok zorlayacak gibi duruyor. ether uçacak cidden.
member
Activity: 196
Haberin çok inandırıcı gelmedi ama bu tarz projelere Ethereundan ziyade Ripple ın adını daha çok görmek isterim. Ruslara karşı ısınamıyorum  Undecided
newbie
Activity: 123
Merit: 0
Yukarıda bazı arkadaşlar bahsetmiş zaten de rus coini amerika uzay istasyonu ile birlikte iş yapmasını politik anlamda ben de pek mantıklı bulmuyorum açıkcası.
newbie
Activity: 266
Kim ne derse desin Ethereumdan beklentim hic azalmadı, topladıkça topluyorum bunların ikisini, bitcoinle birlikte favori coinim ETH, her gün yenileri çıksada bunların yeri  bir başka.

hocam şöyle bir söz var,  ethereumdan umut kesilmez diye,  hiç olur mu zaten öyle şey, ethereum , akıllı kontratların babasıdır
full member
Activity: 420
Merit: 100
Kim ne derse desin Ethereumdan beklentim hic azalmadı, topladıkça topluyorum bunların ikisini, bitcoinle birlikte favori coinim ETH, her gün yenileri çıksada bunların yeri  bir başka.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
Ethereum'a yarar bu haberler çok güzel, smart conractlar aracılığıyla neler yapılabileceği ortada, NASA’yla birlikte çalışılması ve uzay araçlarının bir nevi kendi kendilerine düşünmelerine olanak tanıyacak olması süper.
sr. member
Activity: 1750
Merit: 293
Ethereumun değerine değer katacaktır bu haber. Zaten olması gerekenden az olduğunu düşünüyorum şu an değerinin kendini bulur umarım.
member
Activity: 167
Bu gerçekse bu yıl ethereum un senesi olur nasa gibi dev ethereumun arkasında olursa uçar gider gerçi onların ilgisi blokchain sistemi
full member
Activity: 742
Merit: 140
Blockchainin kullanımının artması açsından güzel bir haber fakat çok düşük bütçeli bir deneme projesi.

Nasanın Ethereumu kullanacağını sanmam kendileri geliştirirler yapacak olsalar.
sr. member
Activity: 658
Merit: 252
Ethereum her yönüyle bir devrim sundu kripto sektörüne. Vitalik bu teknolojinin daha nerelere gidebileceği hakkında insanların önünü açtı desek hatalı olmaz. Özellikle smart contractlar ve nasa ikilisini heycanla bekliyorum. Yılsonu 2500 dolarlar tahminleri uçuşurken bu haber tam to the moon benzeri bir şey olmuş.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Ethereum gelişime çok açık bir proje.Bu neden ile bir çok şirket ethereum üzerinden gelişimleri kendilerine entegre ediyorlar.Bu tarz haberler geleceğimiz için çok güzel umarım bu tür gelişmeler devam eder.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
Ethereum ilginç bir şekilde her habere konu olmaya başladı. Bence de değerli bir coin ama bu kadar haberi çıkması beni endişelendirmeye başladı. Şu an bir fırsatımı kaçırıyorum, yoksa elimdeki Ethereum'u arttırmayarak doğrumu yapıyorum emin olamıyorum. En iyisi beklemek sanırım. Ethereum çok güçlü, madenci sayısının fazla olması ve giderek artması da bu gücün en önemli parçalarından. ICO'lardan ETH ağını kullanarak gelen projeler sanırım ağı ayakta tutan şeylerin başında geliyor. Tabi bunlar aynı zamanda başının belası da. Dikkat edilmesi gereken madenci sayısı ve proje gelişimi bence. Ethereum ile ilgili planlar, projeler gün geçtikçe artıyor. Yakın bir gelecekde bir kaç önemli olay da yaşanacak. Ben uzun vadede Ethereum'un yatırımcısını çok güldüreceğini tahmin ediyorum ancak bunu çok kısa vadede mümkün görmüyordum. Umarım büyük bir fırsatı kaçırmıyorumdur.

NASA önemli bir kurum. Sadece ABD için değil dünya içinde böyle. Açıkcası NASA blockchain'i kullanacaksa kendisi bir proje üretir diye beklerdim. Özellikle Ethereum'a yakın olabileceğini tahmin etmezdim. Haberin kaynağını araştırdınızmı bilmiyorum ama pek olası da görünmedi. Ama eninde sonunda günümüz data ve veri işleme yöntemleri tarihe karışacak ve blockchain tamamıya bunların yerini alacak.
newbie
Activity: 280
     Kendi düşünüp hareket eden beyin üretiyorlar çağ atlatıyor adamlar kripto paralar ile gözüken o haber iyiye gideceği hatta sağlam bi sıçrama yapacağının habercisidir
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
nasayla nasıl bir iş birliği yapmışlar hala aklım ermedi yani nasa uzay ve smart contract bir türlü bağdaştıramadım açıkçası ben detaylı açıklayaiblir mi birileri
full member
Activity: 630
Merit: 101
Eth için güzel haber ancak bir arkadaş daha bahsetmiş NASA Abd nin firması sonuçta eth de Rus kökenli neden bir Rus şirketi bunu göz ardı etsin ki, hele ki şu konjonkturde.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
kaynek nerede bu gerçek mi? eğer gerçekse valla yer yerinden oynanması lazım intenrette biraz araştırdım ancak bir kaynak bulamadım
member
Activity: 560
Merit: 57
Eth bir rus firmasıykan NASA dediğimiz kurum uzay işlerin de ruslara rakip olmak için kurulmuş bir kurum sonuçta. Haberin gerçek olduğuna inanmıyorum.
Pages:
Jump to: