Pages:
Author

Topic: Ethereum Kırılma noktasını geçti düşüş başladı mı ? - page 2. (Read 523 times)

full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
300 dolar civarlarına gelirse eğer etheruem,bence artık tutunamaz ve gerçekten piyasası bitebilir umarım 300 e kadar düşmez zaten etheurumun özelliği maden kitlesinin olmasıydı artık madende kalmayınca bakalım neler olacak.
member
Activity: 266
Merit: 10
Evet son zamanlarda piyasadan çok etkilenerek hızlı bir düşüş yaptı. Fakat kısa sürede toparlayacağını düşünüyorum. Projesi kabul görmüş güvenilir bir coin. Güvenip elimde tutmaya devam ediyorum
full member
Activity: 206
Merit: 100
300 doları görücegini sanmıyorum ethereumun madencilerin masrafı anca ne olurki kar etsinler onlarda satmazsa hold yaparsa zaten piyasası artar ethereumun son düşüşler bence yukarı ivme alıcaktır eth
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu aralar hep düşüş haberleri alıyoruz  ethereum sağlam ve güvenilir bir proje eğer biraz sabredersek güzel bir yükseliş yapacak  ama düşmüşken ethereum alıp uzun vadede  yatırım yapıp beklemek daha mantıklı etherum çok yakın zamanda kendini toparlayacak
full member
Activity: 546
Ethereum bu piyasanın en sağlam projesi bence biraz daha sabredeceğiz hoş elimizde çok bir miktar da yok ancak yapılacak bir şey de yok dayanacağız. Vitalik üzmeyecek bizi bence :d
member
Activity: 392
Bu ethereumun kırılma noktası falan değil abi grafikçilere bakıyorsun burdan bu duvar kırılırsa düşer neye bakarak söylüyosun balinalarda zaten aa duvar varmış onu kırmayak veya kırak diyip işlem yapıyolar aq adam istediği zaman fiyata yön veriyo
member
Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
Piyasa da ne olacağı hiç belli olmuyor. Aralık sonu gibi 300 Dolar diyene hade lan derdik, şimdi ise uzak ihtimal değil gibi. Şahsi fikrim 300 dolara kadar gerilemez diye. Ama Dash ile benzer hareketler & testler yapabiliyor. Eğer daha da gerilir ve uzun bir süre(1-2 ay) orada kalır ise Madenciler için zor olur diye düşünüyorum. Piyasa da çok ince dengeler var. Onlar korunmadan işlerin yürümesi zor olur.
member
Activity: 476
Aman hocam dur 300 dolarfalan yapmasın yani eth nin 300 dolar altına inmesi demek diğer altlar için iflas olur bence net iflas çünkü eth piyasanın major alt projesi.
newbie
Activity: 33
Merit: 0
Yatırımcı düşüşlerden korkarak satışa abanırsa 300'lerin bile altına inmeye aday olacaktır
member
Activity: 280
Merit: 71
Ethereum gerçekten 3te 2 oranıında eridi. Ortada genel bir sebep de yok ama Vitalik'in kripto paralara güvenerek yatırım yapmayın demesinden sonra başladı bu düşüş. Bilmiyorum ana nedeni o mu ama ben 300 doların altını göreceğini hiç sanmıyorum.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Ben artık bu noktadan döneceğini düşünüyorum ancaj hala da dönmezse artık bir tahmin getirmek gerçekten zor dönemesi lazım artık çünkü müthiş nir erime bu.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Ethereumun 300 USD’ye gerileyeceğini sanmam ancak gerilerse hemen ardından hızlı bir yükseliş olur, bu seviyelerde kalacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ben her zaman bu piaysanın lokomotifinin btc olacağı görüşündeyim hatırlayın geçen sene haziranda falan neler konuşuluyordu. Ancak Ethereum çok sağlam bir proje bu görüşüm net ve bu fiyatlar alım yapılacak fiyatlar bence, bir göz btc de tabi.
newbie
Activity: 11
Arkadaşlar geçenlerde bi haber okumuştum vitalik buterin ICO satışlarının etkilediğini ve ICOlar için yeni bi sistem geliştirecekleri yönünde. Ne olur bilmiyorum ama kısa vadede bakarsak genel kanı 300 dolar seviyelerine geleceği yönünde, ben düşünmüyorum o kadar gerilemesini max 380 lerden seker ama bu seviyelerde bi süre dolaşır sonrasında ciddi bir toparlanma bekliyorum. Hatta uzun vadede BTC yi geçemez ama ciddi şekilde zorlar diye düşünüyorum.
full member
Activity: 336
Merit: 111
Eth kirilma noktasi en son dump geldiginde oturdugu 350-400$ araligidir. O seviyeye dusmesi muhtemel. İsin guzel yani dip gordukten sonra pump yer buyuk ihtimalle
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
aga o değil de ethereum fırlarsa ben altları düşünemiyorum, ethereum olarak değerleri b*k olacak resmen. elinde alt coin olanlara sesleniyorum: elinizdeki altların eth olarak değerleri yakın bir zamanda çoook düşebilir... bu da burada dursun.

hem vakti zamanında da 400 dolardan 150 dolara düşmüşlüğü var, ne cok abartıyonuz la bu kadar. ay öldük bittikler falan  Cheesy
member
Activity: 168
Ethereum un kırılma noktası olarak 0,055 btc yi görmek gerektiğine inanıyorum. Oralardan döndü döndü dönmedi gerçekten sıkıntılı günler bizi bekliyor
olacak diye düşünüyorum. Bu piyasa o depresyonu atlatamaz bence.
newbie
Activity: 112
ETH bitmez bitemez, bu ERC20'nin sonu olur..
full member
Activity: 602
Ben uzun vadede umutluyum Ethereum dan direne direne kazanacak. Şu durgunluk ortamı btc gibi onu da etkiliyor tabi birde maniple eden balinaların etkisi onu normal seviyesinin altında tutuyor.
member
Activity: 182
Merit: 11
Panikle satış devam edecek 300 bandını görecektir diye düşünüyorum. 300 Direncini de kırarsa orada bir müddet kalır gerisi Allah kerim
Pages:
Jump to: