Pages:
Author

Topic: Ethereum Kırılma noktasını geçti düşüş başladı mı ? - page 3. (Read 523 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Son bir iki gündür diğer coinlere oranla daha fazla düşüş gösterdi Ethereum.
Ben bir öngörüde bulunamıyorum, her coinden beklerdim Ethereum'dan beklemezdim bu düşüş oranlarını yakalamasını..
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Arkadaşlar ETH neredeyse tüm piyasanın kaynağı diyebiliriz. Üstelik durmaksızın blockchain teknolojisine yön vermeye devam ediyorlar. 300 $ düşerse alım fırsatı olur, herkes yükleneceği için yine orada kalamaz. Piyasa kötü olduğu için ICO yatırımları da yavaşladı, herkeste bir parayı saklama durumu var. Yakında bu sıkıntılar geçtikten sonra herşey normale dönecektir.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Analizlere bakınca ethereum en zayıfı, sürekli düşüyor ve destek yok gibi. Ayrıca çoğu ico'nun satış baskısı da var devamlı, kullanıcılar da tokenlere yöneliyor.
şu anki veirler
Ben ethereum'un  çoğu tokene altyapı oluşturduğu için değerini uzun vadede artıracağını düşünüyorum. şu anki veriler ya analizler bizi yanıltabilir.
jr. member
Activity: 224
Merit: 2
etheriumun kırılması noktası çoktan kırılmıştı ve düşüşü devam edecektir ama uzun vadede hala beklentiler var.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Bu forumun tarihi "o kadar da düşmez, o kadar da çıkmaz" diyenlerle dolu. Açın bakın 3 sene önce BTC ve ETH hakkında neler denmiş ve geçen zamanda neler olmuş.
Kripto piyasası öyle bir yer ki, hiçbir şey imkansız değil. Yerin dibine de girebilir, göklerde de gezebilir. O yüzden büyük konuşmamakta fayda var arkadaşlar;)
Yukarıda, 300 doları görmez diyen birkaç arkadaş vardı. Neden görmesin ki, bir engel yok.
Birkaç hafta önce de BTC $7.000 altına asla düşmez diyenler vardı, gayet de seri bir şekilde düştü, sonra da çıktı.
full member
Activity: 490
Merit: 105
gerçektende uzun bir dönem kendi direncini çok zorladı hatta bir ara bitcoini geçer sandık fakat görüyoruzzki umutlar tükendi.
full member
Activity: 504
Merit: 103
aslında direnç noktası 500 dolar olarak değil daha alt seviyelerde 400 doların altına düşmesi çok sıkıntı olabilir.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Piyasada genel düşüş var. Ethereumun kırılma noktasıyla pek alakası yok. Önceden de dediğim gibi artık çoğu coin birbirine bağlı aynı hareketi yapıyor. Şimdi ethereum kırılma noktasının 2 tık üstüne çıksa pump gelecek mi derseniz tabiki hayır derim. Ya hep beraber ya hiç mantığı devrede.
full member
Activity: 252
Merit: 103
vala madencilik biti zaten ben madencilik yapıyordum kazım işini bıraktım şuanda piyasa okadar kötüki para kazanamıyoruz resmen elimdeki paralarıda stım giti yükseliceğide yok bence belki yazın bi yükseliş olabilir onun dışında  bir ihtimal vermiyorum piyasanın devam ediceğine etheryuma gelince çok yakında 300e düşer
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Ethereum uzun zamandır düşüş yaşıyor bu düşüşten artık alnının akıyla çıkması yükselmesini beklemekteyim daha fazla düşüş olursa toparlanması da baya zaman alır ya da bi daha toparlayamaz durumu ama asla bitmeyecek bir coin olarak görüyorum ethereumu
full member
Activity: 630
Merit: 102
Zaten çok kısa bir süre içerisinde ta nerelerden 1000 dolar üstünü görmüştü. Düzeltme bende bekliyordum tabi ama bir de piyasanın can çekiştiği zamana denk gelince daha kötü oldu. Şahsen 300 dolarları göreceğini düşünüyorum tekrardan.
full member
Activity: 616
Merit: 118
ethereumun kırılma noktası mı vardı :d nicedir elimde var haberim yoktu.

1k üzerinde çıkan bir coinden bahsediyorsun düzeltmeler illaki olacaktı

ICO yapa yapa bu hale geldi şuan icolar sayesinde de dibi görmeye başlıyor

EOS ateşi yaktı sırası ile gerisi geliyor.

Mesele ico cüzdanlarında hareket varmı onu incelemek inceleyen varmı tabiki yok
full member
Activity: 314
Merit: 101
bir onceki dusus dalgasinda ethereum 0.027 leri gordu btc bazinda. tekrar bu seviyelere dusebilir. zaten gidisatta o yonde.  dolar bazinda ne olur bilemem. ama btc bazinda dusus devam edecektir bence.
member
Activity: 364
Merit: 10
Düşüşün devam edeceğini hiç düşünmüyorum açıkcası. G20'den kötü bir haber çıkmamışken bir sürü güzel haber var iken bence boğa sezonuna sadece bir adım kaldı. Sabrın sonu selamet.
full member
Activity: 350
Merit: 105
Eth 300 dolara düşmez ağalar zaten maliyeti o o zaman madenciler ne yiyecek ? Adamlar yapmaz bu işi.  Artık yavaş yavaş çıkar diye düşünüyorum ben daha da düşerse vay halimize. Kapatıp gidelim o zaman.
full member
Activity: 434
Merit: 100
Bu piyasada bir şeyleri kestirmek imkansız denecek kadar zor. Uzun bir süredir ayı piyasasında yer alıyoruz ve bu kadar olumlu haberler üstüne sadece boğa sezonunu getircek bize bir kıvılcım lazım. Ethereum' un da o fiyatları görmesi çok büyük bir haber ortaya atılmadığı sürece bence mümkün değil.
member
Activity: 294
Merit: 11
Ethereum düşmesi icoların da düşmesine yol açıyor. Bu yüzden ico fiyatının altına düşüyorlar coinler.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Son düşüşünde EOS'un icodan topladığı yüklü miktarda etheri sattığı söyleniyordu.Muhtemelen yine bir ICO elindeki etherleri satıyor bikaç güne kokusu çıkar diye düşünüyorum.300 dolar zor bi hedef olsada imkansız değil ama bende o kadar düşeceğini sanmıyorum.düşersede elde kalan nakitle ordan alırım artık.umudumuz düşmemesi yönünde
member
Activity: 560
Merit: 12
Birde bu ethereum için btcnin rakibi olacak deniyordu. Btc 2 düştüyse bu 3 düştü.  Böyle mi rakip olup tahtından edecek.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
Ethereum'un düşmesi çok ilginç, gerçi btc de düşük, şu zamanda piyasaya girip de az bir zaman bekleyip zarar edecek adam olacağını hiç sanmıyorum. 300 dolarları gösterebilirler ama olsa bile kısa süreli olacaktır bu olmaması da ihtimal dahilinde belki 390'a falan indirip küçük yatırımcıya son bir "kol kestirme" operasyonu yapabilirler.
Ya btc artacak ether dolar bazında yükselecek ya altcoinler isyan edip tekrar toptan ayağa kalkacak. Bugüne kadar btc altları itekledi, şimdi altcoinlere görev düşüyor. Artın! Satoshi olarak artın, o zaman btc de ister istemez artacaktır.
Pages:
Jump to: