Pages:
Author

Topic: Ethereum Kırılma noktasını geçti düşüş başladı mı ? - page 4. (Read 523 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
ETH'nin düşmesi diğer altları da olumsuz etkileyecektir.BTC'nin yükselişe geçmesi lazım ETH'nin toparlanması için.Ico'dan toplanan ETH'lerin satılmasının düşüşle pek alakası yok gibi.Sonuçta Ico'ya girecek olanda ETH almak zorunda.Bu döngüde bu olasılığı zayıf buluyorum.BTC'nin tekrar 6k seviyelerine düşme beklentisi insanların zararına satıp dolara geçmesine neden oluyor gibi.Düşer mi düşmez mi orası belirsiz.
sr. member
Activity: 658
Merit: 255
Analizlere bakınca ethereum en zayıfı, sürekli düşüyor ve destek yok gibi. Ayrıca çoğu ico'nun satış baskısı da var devamlı, kullanıcılar da tokenlere yöneliyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Madenciler 2 ay iş bıraksın ya da satmasın görürüsünüz kaç para oluyor.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
300 dolar uzak bir hedef, ETH'da bu denli bir oynama için çok yüksek meblağların çıkması lazım. Bana zor gözüküyor, bir süre bu civarda takılacak diye düşünüyorum.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Kısa sürede 300 dolara falan düşmez. Kısa sürede 450 doları bile salmayacak bence. Cuma gününe 600 dolar diyorum ben de, madem desteksiz sallıyoruz bir de benden gelsin tahmin (:
sr. member
Activity: 588
Merit: 354
Destek veya direk kripto piyasası için çok değişken oldular . 300 dolara düşmesiyle birlik 1000 dolara çıkmasıda muhtemel .
newbie
Activity: 112
Merit: 0
Keşke bol keseden sallarken biraz da sebep belirtseydiniz.. dirençler bir çok defa kırıldı ama zamanla tekrar toparlamayı başardı. Neye dayanarak 300'ler söyleniyor anlamış değilim..
member
Activity: 448
Merit: 10
özellkile ICO lar bunda etkili olmuş olabilir o kadar eth topluyorlar bu eth yi nakit e çevirecekler ki ihtiyaçlarını karşılasınlar ama dehşet paralar topladıkları için bu aşağı olan trendi biraz daha tetikliyor ve panik mi yaptırıyor acaba?
member
Activity: 504
Merit: 10
umarım etmez ama evet sanırım 300 bandına kısa sürede dönecektir, bir çok insan düşeceğine inandığı için zaten satarak ya tether yada başka altlara kayacaklar
sr. member
Activity: 434
Merit: 255
Presale starts on 28th of April!
Kısa süre içinde 300 doları test edebilir . Orada fazla kalamaz . Madencilerin işi zaten sakat .
full member
Activity: 406
Merit: 101
Uzun direnişinin ardından Ethereum 500 doların da  altına düştü , bundan sonra düşüş devam edecek gibi gözüküyor , benim tahminim eth 300 dolara kısa bir süre içende dayanacaktır.
Pages:
Jump to: