Pages:
Author

Topic: Ethereum minerlara müjde - dual miner çıktı - page 2. (Read 11616 times)

copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Tesekkurler. Sağlık olsun Smiley ama o claymore'un ta aq.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Geçmiş olsun hocam. Kartları kurtarmışsınız en azından.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
haydaaaaaaaaa bir değil iki değil demek sıkıntı büyük kapattım bende geçmiş olsun.
copper member
Dual miner 4.3 calistirdiktan 1saat sonra psu yandı. Tam yanma aşamasında kokudan farkettik kartları zor kurtardık. Anakart ve psu pert.
Kartlarin cektigi watt hesaplamasini dikkatli yapmak lazim. Benim gibi ucu ucuna yeten psu kullananların riski büyük.

sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım. Tek kart çalıştırıyorum.
legendary
Activity: 1185
Merit: 1026
dual miner daha fazla elektrik çekiyor. dikkatli olmak lazım.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Benim ariza oldu. 2 kart calistiriyordum 1200 watt psu cortladi
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bu dual miner kullananlarda PSU yanma durumu oldumu?
newbie
Activity: 16
Merit: 0
Merhaba, bu miner benim sistemlerde 5-6 saat çalıştıktan sonra kendi kendine kapanıyor. Aranızda bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba. İşletim sistemi Windows 7
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
Peki Kar zarar hesabı yapan oldu mu ? Claymore Dual miner ile kazınca .

Mesala  Dual minerin   Eth + DCR  modunda %2 lik  dev fee  göz önüne alarak düşünürsek .  24 saatlik çalışma sonucunda şunlardan hangisi daha çok getiri sağlar :

1- Dual miner   Eth + DCR mode %2 DevFEE  vs   Ethminer yada QTminer

2 - Dual miner Eth mode %1 DevFEE  vs Ethminer yada QTminer

Ethminer a göre daha fazla verim alıyorum ben. Hatta %10 civarı daha fazla ether basıyorum. Dcr tamamen kar kalıyor, yani bu %10 un üzerine koyuyor.

O zaman adam iyi iş başarmış diyebiliriz. %2 lik DevFEE bile olsa size %10 fazla kazandırıyorsa güzel o zaman.
full member
Activity: 238
Merit: 100

Mesala  Dual minerin   Eth + DCR  modunda %2 lik  dev fee  göz önüne alarak düşünürsek .  24 saatlik çalışma sonucunda şunlardan hangisi daha çok getiri sağlar :

Ethminer a göre daha fazla verim alıyorum ben. Hatta %10 civarı daha fazla ether basıyorum. Dcr tamamen kar kalıyor, yani bu %10 un üzerine koyuyor.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics

hero member
Activity: 714
Merit: 500

Unspent gözüküyor alttaki ödeme ödenmiş gözüküyor. Bilen biri yokmu bunu bana açıklayabilecek. yada neriye kafa atacam ben.
hero member
Arkadaşlar Dual minerla kazdığım dcr leri ödeme istedim. 3 saat oldu gelen giden yok. Ödemeler çok geçmi geliyor. Eth hemen gelmişti anlamadım.
Yardımcı olabilecek varmı?

DCR Wallet sanirim Bittrex de . Genelde bikac saat sürer Bittrexte exchange.

Yobit dede var dcr ben oraya göndermiştim. Yobitteki farklı bir dcr mi yoksa?

ödeme resminde allta confirm olmayanlar olduktan sonramı gönderiyorki anlamadım.

sr. member
Activity: 453
Merit: 264
Arkadaşlar Dual minerla kazdığım dcr leri ödeme istedim. 3 saat oldu gelen giden yok. Ödemeler çok geçmi geliyor. Eth hemen gelmişti anlamadım.

DCR Wallet sanirim Bittrex de . Genelde bikac saat sürer Bittrexte exchange.
hero member
copper member
Sonunda 6 saattir stabil calistigini gordum su dual minerin. Masallah diyelim Smiley
Benim 51lik hizim öglenleri dualminer ile 34lere dusuyor maksimum 41oluyordu. Ethminer geri dönüş yaptim anında 51mh + çıktı hız
4.2b versiyonu ile çok ciddi bi artış yaşadım saatlik total shares hesaplayınca %20 30 arası daha fazla gözüküyor
işin ilginç yanı coinotron 2 saattir 25 28 mhs arasında stabil hash gösteriyor hayırdır inşallah  Cheesy
Geceleri hep öyle Smiley keşke sabah/öğlen saatlerindede öyle olsa ama dipte seyrediyor..
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Sonunda 6 saattir stabil calistigini gordum su dual minerin. Masallah diyelim Smiley
Benim 51lik hizim öglenleri dualminer ile 34lere dusuyor maksimum 41oluyordu. Ethminer geri dönüş yaptim anında 51mh + çıktı hız
4.2b versiyonu ile çok ciddi bi artış yaşadım saatlik total shares hesaplayınca %20 30 arası daha fazla gözüküyor
işin ilginç yanı coinotron 2 saattir 25 28 mhs arasında stabil hash gösteriyor hayırdır inşallah  Cheesy
copper member
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Pages:
Jump to: