Pages:
Author

Topic: Ethereum minerlara müjde - dual miner çıktı - page 6. (Read 11616 times)

member
Activity: 68
Merit: 10

eğer ben eksik bişey yapmadıysam(sadece wallet ve pool bilgilerini girdim) qtminerdaki 75Mh daki değerim 55 - 60 a düştü ?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Tam olarak konuya hakim olmadığım için mazur görün,

Bu iki altcoin'i kazarken Gpu'nun gücünü paylaştırarak mı kazıyor ? Yani Eth'da 30 Mh/s alıyorsak Dec kazmaya başladığımızda bu 30 Mh/s düşüyor mu?

akıllıca bir algoritma eth kazma hızını düşürmeden yapıyor. normalde ethereum kazma işleminde gpu
%100 kullanılmıyor. arada boşluklar var. bu program gpu yu en verimli ve yoğun şekilde kullandırıp arada hiç boş kalmamasını sağlıyor.

diyelim amelesinin bina yapıyorsunuz ve taş taşıyorsunuz, arada bir oturup dinlenme süreniz var (harç karılmasını beklediğiniz bir süre var), işte bu süreçte oturmak yerine yandaki inşaattaki binada taş taşıyorsunuz.

100% fully utilized amele.

Başarılı bir örnek, teşekkürler Cheesy

Eth da niye dinlenme süresini bırakmışlar algoritmada örneğe bakınca bana saçma geldi ?

Analiz yaptırdınız mı yazılımı opensource değilmiş malum free dağıtılan bir şeyde ben şüphe duyarım microsoft bile kapalı kapıları açmaya başladı hala kapalı kaynak kod yazınca şüphe etmek lazım hele de bu opensource teknolojisinde
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
ethereum merge minerı çıktı, şu anda göbek atmaktayım.

claymore u tebrik ederim.

aynı anda hem ethereum hem de decred basabiliyoruz tek bir rig veya kartla.

1. Dag dosyaları için lokasyon belirleyebiliyoruz artık c:\dag gibi

2. Minerla entegre gpu overclock özelliği --gpu-engine ve --gpu-memclock nostaljisi yaşıyoruz (yeni parametreler cclock ve mclock)

3. Çok detaylı mining bilgileri ve hashrate ler.

4. Stratum minera entegre, ayrı bir proxy çalıştırmaya son.

5. Eth kazma hızında %5 artış

6. Linux desteği yok, closed source

7. login.worker desteği yok, ama hepimiz ağlıyoruz forumda, baskılara dayanamayıp çıkartacaktır bir sonraki release da.

Linkler:

http://forum.ethereum.org/discussion/6271/new-faster-eth-miner-out-with-dual-mining-support

https://bitcointalksearch.org/topic/claymores-dual-ethereum-amdnvidia-gpu-miner-v150-windowslinux-1433925

Dün gece konuyu keşfettim hemen senden onay alacaktim abi sen hizli cıktın Smiley
sr. member
Activity: 383
Merit: 272

Bu iki altcoin'i kazarken Gpu'nun gücünü paylaştırarak mı kazıyor ? Yani Eth'da 30 Mh/s alıyorsak Dec kazmaya başladığımızda bu 30 Mh/s düşüyor mu?

akıllıca bir algoritma eth kazma hızını düşürmeden yapıyor. normalde ethereum kazma işleminde gpu
%100 kullanılmıyor. arada boşluklar var. bu program gpu yu en verimli ve yoğun şekilde kullandırıp arada hiç boş kalmamasını sağlıyor.

diyelim amelesinin bina yapıyorsunuz ve taş taşıyorsunuz, arada bir oturup dinlenme süreniz var (harç karılmasını beklediğiniz bir süre var), işte bu süreçte oturmak yerine yandaki inşaattaki binada taş taşıyorsunuz.

Başarılı bir örnek, teşekkürler Cheesy
legendary
Activity: 1185
Merit: 1026

diyelim amelesiniz bina yapıyorsunuz ve taş taşıyorsunuz, arada bir oturup dinlenme süreniz var (harç karılmasını beklediğiniz bir süre var), işte bu süreçte oturmak yerine yandaki inşaattaki binada taş taşıyorsunuz.

sr. member
Activity: 383
Merit: 272

legendary
Activity: 980
Merit: 1011
yeni dump dalgası başlamış, acaba bununla mı ilgili
Bende buradaki bilgiden şüpheliyim. Dump lar her ufak yenilikde de devam edicektir gibime geliyor. Ana konusunda başka etkilenecek spekükasyonda göremedim.

Edit : Şimdi fark ettim niçin open source kullanmamışlar?. Beni şüpheye soktu ufaktan.
member
Activity: 132
Merit: 10
Bilgilendirme için teşekkürler,
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
yeni dump dalgası başlamış, acaba bununla mı ilgili
legendary
Activity: 1185
Merit: 1026
ethereum merge minerı çıktı, şu anda göbek atmaktayım.

claymore u tebrik ederim.

aynı anda hem ethereum hem de decred basabiliyoruz tek bir rig veya kartla.

1. Dag dosyaları için lokasyon belirleyebiliyoruz artık c:\dag gibi

2. Minerla entegre gpu overclock özelliği --gpu-engine ve --gpu-memclock nostaljisi yaşıyoruz (yeni parametreler cclock ve mclock)

3. Çok detaylı mining bilgileri ve hashrate ler.

4. Stratum minera entegre, ayrı bir proxy çalıştırmaya son.

5. Eth kazma hızında %5 artış

6. Linux desteği yok, closed source

7. login.worker desteği yok, ama hepimiz ağlıyoruz forumda, baskılara dayanamayıp çıkartacaktır bir sonraki release da.

Linkler:

http://forum.ethereum.org/discussion/6271/new-faster-eth-miner-out-with-dual-mining-support

https://bitcointalksearch.org/topic/claymores-dual-ethereum-amdnvidia-gpu-miner-v150-windowslinux-1433925

Pages:
Jump to: