Pages:
Author

Topic: Ethereum pos sistemi - 32 ethereuma 1 rig kurabileceksiniz. - page 2. (Read 777 times)

member
Activity: 314
Merit: 19
ETH benim için bitcoinden daha güvenilir bir para birimi. Çok daha hızlı transerler yapılabilen ve pos sistemine geçme potansiyeli olan bir para.

ayrıca getiri işini sadece yüzde olarak hesaplamayın. 32 eth ile sene sonunda ether bazında az artış olsa bile eth değeri artacağı için insanlar için güzel bir yatırım kaynağı olacaktır.
member
Activity: 742
Pos sistemindenmidir bilinmez ama eth son günlerde fiyatlanmaya başladı.Parası olan için avantaj aslında.Uzun vade bekleyecekler için.Kısa vade de artar iner ama ETH her zaman yolunu bulur gider.Piyasa düzelirse eth eski seviyelerini zorlar gözüküyor.
hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Pos sistemi için 32 ethereum bu fiyatlardan gayet uygun görünüyor, tabi bir yıl sonra aynı şeyi söyleme şansımız muhtemelen olmayacak. Şu an 5000 dolara yapabileceğimiz işi seneye 35000 dolara da yapmaya çalışıyor olabiliriz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Evet arkadaşlar.Vitalik emmi pos sistemiyle ilgili bazı ayrıntılar paylaşmış.Kodların gelecek aya hazır olacağını söylemiş.Ama pos sistemine ne zaman geçileceği tam olarak belli değil.
Minimum 32 eth tutmak gerekecek Pos sisteminden yararlanmak için.
Yani ekran kartlarıyla rig kurmak yerine 32 eth tutarak bir nevi oturduğunuz yerden fatura derdi olmadan eth kazabileceksiniz.
 yıllık yüzde 3 ila 5 arasında bir gelir olacak.Bu biraz az geldi banada ama tam olarak böylemi olacak belli değil.

Eğer pos sistemine geçilirse ciddi anlamda eth borsalardan satıştan çekilir buda doğal olarak ethereumun fiyatını artırır gibi görünüyor.unutmayın 1500 dolardan bu seviyelere düşmüş bir paradan bahsediyoruz.

Bu doğru bir bakış açısı değil, tüm zamanlar grafiğine bakarsak şu anki fiyat civarlarının en uzun süreli ve istikrarlı ederi olduğu bir kriptodan bahsediyoruz. 1500 dolara çıktığında piyasa zaten normal değildi, 2 tane ergen token çıkarsa rahatlıkla fiyatını dörde katlayabildiği bir dönemdi.
Ethereumu ben de beğenirim, güvenirim ve çok farklı yerlere geleceğini biliyorum ama baz alınacak rakam 1500 dolar değil, o kısma katılmıyorum.

Gayet doğru bir bakış açısı Smiley 1500 doları değil de  neyi baz alıcaz ?
Bitcoin 20k yı gördü ama biz hedef koyuyoruz 100k rahat olacak ilerleyen yıllarda diyoruz.Bunu demek saçma mı hayır değil.Geçmişe bakıyoruz bunun çok rahat olabileceğini görüyoruz.
bide scam coinlerden bize ne ki ? Biz şuan ethereumdan bahsediyoruz.Scam coinlere akacak para ethereuma akar olur biter.
Sadece eleştirmek için  yazmak yerine makul mantıklı yorumlar yapsak daha iyi olur sanki hı ?Wink

Fiyat grafiği şu şekilde olan bir ürünün doğal/baz alınacak fiyatı budur diyorsun yani... Grin   Devam et sen.

İyi bari yaşıyorsun eski dostum Wink.Not bırakmışsın gruba intiharın eşiğindeyim diye. Neyse Senin canın saolsun Cheesy ben sadece potansiyelden bahsediyorum.Sonuçta insanlar altcoinler çok düştü girelim diyorlar.Bir nevi dandik tokenlerin peşinden koşulacağına ethereuma ve sistemine ayak uydurulmaya çalışılabilir.kaç kat düşmüş zaten.
member
Activity: 602
Merit: 32
Garanti gelir elde etmek isteyenler için az ama ideal bir kazanç olabilir. Ayrıca hodlcılar ellerinde tutacakları içinde fiyata artı etkisi olabilir uzun vadede
Garanti gelir mi bu?
Faize atsa yıllık %20 alır zaten. Neden 6ya razı olaun? Üstelik şu aşamada Türkiye gibi bir ülkede bile daha garanti olur faize atmak. Yıllık %40-60 arası dışında kimsenin yapacağını sanmam. Diğer coinlerden günlük %1 yakalasa zaten aylık bile %30 olur. Onunda 1/3 ünü sil gitsin. %10. Hiç makul bir oran olmaz.aylıkta olabilir ama yıllık asla.
Zaten o oranlarda yaparsa bilinki kriptoların sonu yaklaşmış. Bitalik bu şekilde onurluca kullanıco tarafından batırıldı gibi olacak. Daha sonra sektör değiştirecek ve dolandırıcı olarak adı geçmeyecek demektir Smiley
Adamlar turkiyenin yerini bilmiyordur haritada nerden bilsin %20 yi Cheesy Evet dusuk ama euro dolar faizine gore karsilastirirsan euro dolar faizine gore biraz daha yuksek olmaliydi.
+olarak kur artisindan kaynakli zaten turk parasi tutan neredeyse birsey kazanmiyor.
Yani üstad faiz artırımı nedir neden yapılır gibi şeyleri bilmeden bu yorumu yapmanızı abes buldum açıkçası. Adam faiz artırıp ülkeye para çağırıyor. Doğal olarak erime olsa bile faiz ile bu yarı yarıya kapanmış olur en kötü ihtimalle. Değil döviz hesabı, tl hesabında bile sınıfta kalır. Hatta venezuleya karşı bile sınıfta kalır bu oran.
Dediğim gibide borsada balinalar bi kaç takla attırıp pump dump coini yapar 1-2 yıla kalmazda eth nin adını bile unuturuz bu vaziyette.
Hiç bir beynini kullananda elinde eth yoksa rig kurmak için almaz. Ha çok düşük fiyatlı bi coin olsa yine şansı olabilirdi.. ama bu fiyatta hiç şansı yok. Bakınız en basitinden pundix örneği var. Faizi bi düşürdüler millet haldır haldır satış yaptı. Bu kadar oynak piyasada aylık 5 bile çok az. 3 için uğraşacağına gidip kredi çekip ev alsın Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Evet arkadaşlar.Vitalik emmi pos sistemiyle ilgili bazı ayrıntılar paylaşmış.Kodların gelecek aya hazır olacağını söylemiş.Ama pos sistemine ne zaman geçileceği tam olarak belli değil.
Yani ekran kartlarıyla rig kurmak yerine 32 eth tutarak bir nevi oturduğunuz yerden fatura derdi olmadan eth kazabileceksiniz.
 yıllık yüzde 3 ila 5 arasında bir gelir olacak.Bu biraz az geldi banada ama tam olarak böylemi olacak belli değil.

Eğer pos sistemine geçilirse ciddi anlamda eth borsalardan satıştan çekilir buda doğal olarak ethereumun fiyatını artırır gibi görünüyor.unutmayın 1500 dolardan bu seviyelere düşmüş bir paradan bahsediyoruz.

Bu doğru bir bakış açısı değil, tüm zamanlar grafiğine bakarsak şu anki fiyat civarlarının en uzun süreli ve istikrarlı ederi olduğu bir kriptodan bahsediyoruz. 1500 dolara çıktığında piyasa zaten normal değildi, 2 tane ergen token çıkarsa rahatlıkla fiyatını dörde katlayabildiği bir dönemdi.
Ethereumu ben de beğenirim, güvenirim ve çok farklı yerlere geleceğini biliyorum ama baz alınacak rakam 1500 dolar değil, o kısma katılmıyorum.

Bitcoin 20k yı gördü ama biz hedef koyuyoruz 100k rahat olacak ilerleyen yıllarda diyoruz.Bunu demek saçma mı hayır değil.Geçmişe bakıyoruz bunun çok rahat olabileceğini görüyoruz.
bide scam coinlerden bize ne ki ? Biz şuan ethereumdan bahsediyoruz.Scam coinlere akacak para ethereuma akar olur biter.
Sadece eleştirmek için  yazmak yerine makul mantıklı yorumlar yapsak daha iyi olur sanki hı ?Wink

Fiyat grafiği şu şekilde olan bir ürünün doğal/baz alınacak fiyatı budur diyorsun yani... Grin   Devam et sen.

member
Activity: 742
Pos bence de gayet başarılı olacaktır.Ama zamanı var yolu uzun.Tamamen geçiş tamamlandığında güzel fiyatlanmaları görürüz eth'de.30 Haziranda yeni güncellemeleri var.Fiyata bir pump etkisi yapabilir bu tarih.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
POS için Ethereum gayet iyi fiyatlara geldi. Genesis Blok'un dan dahi satış geldi Ethereum un bu düşüş döneminde. Yani POS için bir şeyler hazırlanmış gibi görünüyor. Mantıklı bir yatırım olabilir değerlendirmek lazım. POS getirisinden ziyaden ETH pump yapacak diyorum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Yıllık %30 gelir bekleyen, ekonomi, enflasyon ve arz/talep ilişkisinden bir haber kişiler var bu forumda cidden gözlerim kanıyor. Bir kere şu an POW sisteminde bile onlarca elektrik masrafına rağmen Ethereum senelik %4.5 arz fazlası oluşturuyor ki Ethereum oluşturduğu %4.5 arz fazlasını asalak madenciler yüzünden kaldıramıyor ve fiyatın canına okuyorlar. Biri Türk lirası faize atsa yıllık %20 gelir demiş, bu foruma hiçbir şey yazmak istemiyorum kaç yaşında adamsınız yemin ediyorum ülke sizin yüzünüzden bu halde. PoW algoritması bu piyasanın kanını emen, parayı yatırımcılardan işçiye aktaran dünyanın en gereksiz, en verimsiz ve eski algoritmasıdır kaldı ki PoS algoritması da on numara bir şey değildir onun da çok eksiği var. Ben o %4.5'luk payın madencilere verilmesi yerine %3 olarak yatırımcılara verilmesini tercih ediyor ve Vitalik'i destekliyorum. Yukarıda yorum atanlar da alıntılamasın, bu forum bile böyleyse bizim ülkeden bir bok olmaz.

Madenci = Nvidia, AMD ya da Bitmain'e para kazandırır, kazandığı her şeyi 0 teknik bilgisi ile fiyatına bakmaksızın borsada dumplar.
Yatırımcı = Firmalara para kazandırmaz, satın alır, arz/talep'deki talebi yani fiyatı arttırır.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333

full member
Merit: 100
32 eth tutulur tutulmaya ama yıllık %3 gibi bi rakam eth gibi güçlü bi coin için bile düşük bence. Gücüne güvenip düşük tutuyorlar muhtemelen ama biraz daha yüksek olmasını beklerim ben.

Miktar piyasada önceden var olanlar için kabul edilebilir seviede fakat yeni yatırımcı çekmek için yine de biraz yüksek kaçıyor gibi. Kazancın daha yüksek olmasını beklerdim ama gerçekçi bir yaklaşımla belirlenmiş olmalı.
member
Activity: 392
Merit: 11
Benim için son derece uygun. Ethereum hedef fiyatım 850 dolar şu an başlasa 165 dolardan alsam 5x yapmış olacağım o sürede de ne alırsam kar. Benim gibi düşünen de çok var o yüzden çeken çok olacaktır cüzdanlara.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Buralar dip sayılır düşmezsek yeniden. Bir türk olarak baktığında dolara yatırdığında da 3 civarı alıyorsun ama ethereumun yükselebileceği kadar yükselemez dolar. Dolaylı olarak hem dolara yatırım yapıyorsun hem de yattığın yerden ethereum kazanıyorsun.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
%3 için kimse 32 eth'yi tutmaz. Zaten günlük bazen %5-6 yükselmeler olabiliyor. Uzun dönem hodlcular için uygun görünüyor ama bir kaç x gören kaç tane hodlcu dayanabilir satmadan Cheesy

Hocam zaten karşılığında hiç bir şey olmadan tutan insanlar varken bir de %3 getiri olunca tutmaktan mı vazgeçecekler. Eth için onlarca ekran kartı alanlar ellerindeki ethereumu tutmayacaklar mı yani sizce ?
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
IOTX %30 civari birakiyor, özellikle mainnet öncesi stake yapanlara. su an girenlere de %20 üzeri biraktigini okuyorum.
yani %3 - hic bir sey yapmadan güzel gelse de - %30 getiri saglayanlari görünce devede kulak kaliyor.
tabii eth faktörünü bilmem, belki bu sayede 160lardan 1600lara cikar - o zaman (32x160 yatirim) ile, (32x1600ün %3ü) fena sayilmaz:)
full member
Activity: 840
Merit: 103
Garanti gelir elde etmek isteyenler için az ama ideal bir kazanç olabilir. Ayrıca hodlcılar ellerinde tutacakları içinde fiyata artı etkisi olabilir uzun vadede
Garanti gelir mi bu?
Faize atsa yıllık %20 alır zaten. Neden 6ya razı olaun? Üstelik şu aşamada Türkiye gibi bir ülkede bile daha garanti olur faize atmak. Yıllık %40-60 arası dışında kimsenin yapacağını sanmam. Diğer coinlerden günlük %1 yakalasa zaten aylık bile %30 olur. Onunda 1/3 ünü sil gitsin. %10. Hiç makul bir oran olmaz.aylıkta olabilir ama yıllık asla.
Zaten o oranlarda yaparsa bilinki kriptoların sonu yaklaşmış. Bitalik bu şekilde onurluca kullanıco tarafından batırıldı gibi olacak. Daha sonra sektör değiştirecek ve dolandırıcı olarak adı geçmeyecek demektir Smiley
Adamlar turkiyenin yerini bilmiyordur haritada nerden bilsin %20 yi Cheesy Evet dusuk ama euro dolar faizine gore karsilastirirsan euro dolar faizine gore biraz daha yuksek olmaliydi.
+olarak kur artisindan kaynakli zaten turk parasi tutan neredeyse birsey kazanmiyor.
member
Activity: 365
Merit: 40
Bu haber benim tam olarak Vitalik'ten beklediğim geliştirmelerden biri diyebilirim. Ethereum rakiplerine göre reklam ve geliştirme yönünde çok geride kalmıştı bu tarz haberlere ihtiyacımız var
member
Garanti gelir mi bu?
member

25bin ₺ yatıracaksınız.
Yıllık %6 dan hadi diyelim 2eth alacaksınız.
Şu aşamada 300$ edecek.
1500$ olsa eth aylık 250$ kar etmiş olacaksınız.
Faizler yıllık %20 iken %6yı kar sayıp eth alıp rig kuracaklar.
Eth borsalarda bitecek fiyatlanacak...
Ben bu hayal gücüne aşırı hayran kaldım.

Ben size olacağı söyleyeyim.
Posa geçerse elinde olan dışında hiç bir akıl fukarası gidip eth almayacak. Aşırı karsız bir yatırım. Borsadaki al satı artar ama fiyata hiç etki etmez.
Bir ihtimal bir şişme ile elinde tutanlar yüksekten satıp tamamen borsasına dönseler daha karlı olur.

Eth nin posa geçmesi demek kafasına sıktığı son mermi olur. Hele hele bu oranlardan... aylık %4-5 dışında bir faizde akıllı kişilerin stake için alacaklarını sanmam.

Evet elektrik pahalı. Diğer masraflarla beraber fiziki rigler bazı zamanlarda zararda edebiliyor ancak şu bahsettiğiniz yıllık %6 da hesap kitap bilen yahut bilmeyen kimse girmez. Kısa sürede borsada al satıda düşüşe geçer ve eth bitalik ikilisini bir daha duymayız. Başkacada bir senaryo olabileceğini sanmıyorum.
Pages:
Jump to: