Pages:
Author

Topic: Ethereum pos sistemi - 32 ethereuma 1 rig kurabileceksiniz. - page 4. (Read 777 times)

member
Activity: 462
Merit: 42
ya sürekli bi haberler dolanıyor bende anlamadım hangisine kabul edelim hangisine göre hazırlık yapalım yani bu pos haberi uzun zamandır yokmuydu vardı.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Bence de düşük ama değişkenlik gösterebilir.Eth'nin işleyişi verimi arttıkça verdiği yüzde artabilir verim düşerse azalabilir.Bu şekilde bir yol tutacaklardır heralde iyi değerlenmeye yol açabilir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
32 eth tutulur tutulmaya ama yıllık %3 gibi bi rakam eth gibi güçlü bi coin için bile düşük bence. Gücüne güvenip düşük tutuyorlar muhtemelen ama biraz daha yüksek olmasını beklerim ben.
full member
Activity: 630
Merit: 104
bekleyelim bakalım bakalım %3 %5 aslında iyi bi rakam. eth uzun müddet tutmayı düşünüyordum 1k dolar olur o zaman çeker yerim orası ayrı mesele Smiley)
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
hic sevmedigim su ethereum yine yapti yapacagini desenize. güzel haber ethereum icin. sirf bu haber icin acaba birkac ethereum alsam da tutsam mi diye düsünmege basladim:) 32 ethereum, tanesi 175 dolardan 5600 dolar eder. az degil. acaba waves'lerimi verip ethereuma mi gecsem? waves'ten de bi cacik cikacak gibi degil, yillardir bekliyorum, tik yok. simdi ben waves'leri satar eth alirsam, kesin waves ucar eth cakilir:)
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
sonunda dogru ola donuyor ethereumda bu arada yillik 3-5 i az bulanlar yurtdisinda faizleri bizimki gibi 20 30 saniyor sanirim.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Açıkçası çok güzel bir haber olmuş. POW sisteminde elektrik çok gidiyordu. 32 Ethereum pahalı olsada hiç değilse POW gibi elektrik tüketimi olan ve zorluk seviyesi artan sistemdeki kazançtan daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Tabi ne zaman ve kar ne olacak onu da göz önüne almak lazım.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Pos devreye girince ya da daha doğrusu detayları ortaya çıkınca, ETH fiyat olarak sıçrama yapabilir. Hal böyle olunca ucuzdan elinde bol miktarda bulunduranlar için madencilik yapmak çok karlı olacak.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçiş tarihini açıklamaması bence Ethereum'un selametinedir. Malum, verilen sözlerde durmak bazen zor olabiliyor Vitalik için. Bu kadar hareketli bir piyasada, büyük değişim zamanlarında hedef tutturamamak gayet normal karşılanmalı. Geçmişte birkaç kez tarih verdiğinde beklenti oluşturmuştu sonra fos çıkınca sert düşüşler oldu fiyatta. Ben halen umutluyum; güzel şeyler olacak sene sonuna kadar.
jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Yıllık %3-5 Az gibi görünüyor.Ama şu rakamlar dib.Buradan yüklü girenlere güzel rakamlar bırakacak gibi duruyor.Btc'den sonra en iyi eth gelir bana göre ve verdiği ayrı bir değer olarak düşünülmeli.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Evet arkadaşlar.Vitalik emmi pos sistemiyle ilgili bazı ayrıntılar paylaşmış.Kodların gelecek aya hazır olacağını söylemiş.Ama pos sistemine ne zaman geçileceği tam olarak belli değil.
Minimum 32 eth tutmak gerekecek Pos sisteminden yararlanmak için.
Yani ekran kartlarıyla rig kurmak yerine 32 eth tutarak bir nevi oturduğunuz yerden fatura derdi olmadan eth kazabileceksiniz.
 yıllık yüzde 3 ila 5 arasında bir gelir olacak.Bu biraz az geldi banada ama tam olarak böylemi olacak belli değil.

Eğer pos sistemine geçilirse ciddi anlamda eth borsalardan satıştan çekilir buda doğal olarak ethereumun fiyatını artırır gibi görünüyor.unutmayın 1500 dolardan bu seviyelere düşmüş bir paradan bahsediyoruz.

Pages:
Jump to: