Pages:
Author

Topic: Ethereum pos sistemi - 32 ethereuma 1 rig kurabileceksiniz. - page 3. (Read 777 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
rig kurmak degilde minimum stake orani diyelim, Benim merak ettigim eth tekrardan 1000$a cikmak istemiyormu? Ozaman 32K yada daha yuksek paralarla nasil stake alinacak fakirler olsunmu? Sonra diyorum oranlar dusebilir.

Elinde fazla ETH olmayanlar madenciler gibi beraber havuz yapabilirler. Ayrıca bazı borsalar NEO'ya GAS dağıttıkları gibi mecbur kalıp bunları dağıtacaktır.
member
Activity: 322
Merit: 32
Kimsenin POS ile POW sistemi karıştırdığı yok. POS gelene kadar söylentisi ethereumun fiyatını arttırabilir bu da elinde hazır cihazları olanlar için POS sisteme geçene kadar güzel bir kazanç sağlayabilir anlamında yazıldı.

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
rig kurmak degilde minimum stake orani diyelim, Benim merak ettigim eth tekrardan 1000$a cikmak istemiyormu? Ozaman 32K yada daha yuksek paralarla nasil stake alinacak fakirler olsunmu? Sonra diyorum oranlar dusebilir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
At ile Deveyi karıştırmayın, At ile deveyi aynı zamanda karşılaştırmayın, bunlar birbirinden tamamen ayrı şeyler. adam sadece böyle bir başlık yazmış geçmiş, bunlar zaten birbirinden tamamen ayrı şeyler. madencilikte elektrik sarfiyatı olur. Pos ise madencilik değildir. proof of worktür.
member
Activity: 322
Merit: 32
Ethereum'un POS sisteme geçmesi çok geç kaldı Fiyat biraz daha değerlensinde riglerin marşına basalım bu kadar dinlenme yeter. Madencilik bir yıl süründürür ama 2 ayda 1 yıllık kazandırır bunu 2017 boğasında yaşadık. Sırf Ethereum ve Monero sevdam yüzünden 6 adet AMD rig tutuyorum Smiley

Altın değerlenince kürek fiyatları artar.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
32 Ethereum şuanki fiyatıyla neredeyse 1 btc ye denk geliyor. Mining ile kazancı denk düşmez biliyorum ama 1 yıl sonra elinizde çöp ekran kartları değil 32 ethereumdan fazla olacağını düşünürsek yatırımcılara cazip gelebilir.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Biz ethereumu aldığımızda 1000 dolardı 32 eth 32 bin dolar yapar. Bir yıl madencilik yapsak 1 eth bile gelmeyecek. O arada ethnin ne olacağı da belli değil. 100 dolar düşse 3200 dolar zarar etmiş olacaksın. Bence bu iş yaş.Al-sat yaparım günde bile daha fazlasını kazanırım
full member
Activity: 532
Merit: 100
Garanti gelir elde etmek isteyenler için az ama ideal bir kazanç olabilir. Ayrıca hodlcılar ellerinde tutacakları içinde fiyata artı etkisi olabilir uzun vadede
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
Uzun vadede Eth için gayet olumlu bir gelişme. Katılım arttıkça staking getirisi düşecek. Yani başlar başlamaz staking yapılırsa bir süreliğine getirisi yüksek olacak. Sonradan zamanla yıllık %2'ye kadar düşecek.

O yüzden başlangıç aşamasını iyi değerlendirmek lazım. %2'ye düştükten sonra staking yapmanın fazla bir anlamı kalmıyor eğer senelerce hold yapmayacaksanız.

sr. member
Activity: 980
Merit: 257
%3 için kimse 32 eth'yi tutmaz. Zaten günlük bazen %5-6 yükselmeler olabiliyor. Uzun dönem hodlcular için uygun görünüyor ama bir kaç x gören kaç tane hodlcu dayanabilir satmadan Cheesy
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
%3 az olmus ama %30-40 falanda ok olurdu. %10-15 arası bir oran bence uygun olur.
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ethereum hodlcıların yüzünü güldürür ama sürekli ordan oraya çeviren insanlar için bağlayıcı olmamış %5 çok az bir rakam
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Evet arkadaşlar.Vitalik emmi pos sistemiyle ilgili bazı ayrıntılar paylaşmış.Kodların gelecek aya hazır olacağını söylemiş.Ama pos sistemine ne zaman geçileceği tam olarak belli değil.
Minimum 32 eth tutmak gerekecek Pos sisteminden yararlanmak için.
Yani ekran kartlarıyla rig kurmak yerine 32 eth tutarak bir nevi oturduğunuz yerden fatura derdi olmadan eth kazabileceksiniz.
 yıllık yüzde 3 ila 5 arasında bir gelir olacak.Bu biraz az geldi banada ama tam olarak böylemi olacak belli değil.

Eğer pos sistemine geçilirse ciddi anlamda eth borsalardan satıştan çekilir buda doğal olarak ethereumun fiyatını artırır gibi görünüyor.unutmayın 1500 dolardan bu seviyelere düşmüş bir paradan bahsediyoruz.

Geçilirse değil, zaten Ethereum'un yol haritasında olan bu. Yani bu yıl sonundan itibaren POS ile çalışabilen bir Ethereum olacak. Ancak piyasadan çekilen Ethereum sayısı konusunda emin değilim. Zaten piyasaya hiç dahil olmayan ciddi sayıda ETH var. Ayrıca bu node'ların az da olsa maliyetleri var. Bu nedenle stake yöntemiyle kazılan ETH'lerde satılır durumda olacak.

Neyse ki çok beklemeyeceği yakın zamanda sonuçları görmeye başlarız.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
32 ethereuma 1 rig kurabileceksiniz mantığı biraz zorlama olmuş

rigler, yani madenci cihazları elektrik harcarlar en büyük gider kalemi budur. 1000 dolarlık üretiyorsa 800 dolar elektrik harcar 200 dolar bırakır. POS sistemiyle de POW uzaktan yakından alakası yoktur. ha diyeceksiniz ki, bunlarda rig gibi rig kuracağımıza ethereum depo edeceğiz.  ondaki farklılık şu pos da bir giderin olmuyor. 1000 dolar geliyorsa 1000 dolar gelir. giderin olmaz
full member
Activity: 294
Merit: 193
En sonunda eth dayanamadı bu sürece yakinda komple ringler kalkacak böyle giderse
member
Activity: 1106
Merit: 25
Ethereumun POS Sistemine geçişi bence iyi oldu.Ancak halen istenilen seviyelerde bulunmuyor.Ethereumda Yakın zamanda bir yükseliş olmasını bekliyorum.

Salliyorsun hocam daha pos sistemine geçmedi hangi ara geçti. Öyle birşey olacaktı ama ertelendi. Pos a geçmesi bekleniyor. Geçti de yoksa ben mi haberdar olmadım.

%3 mu yoksa %30 mu?
Yıllık %3 u kim ne yapsın bari %30 deyin.
jr. member
Activity: 238
Merit: 1
Ethereumun POS Sistemine geçişi bence iyi oldu.Ancak halen istenilen seviyelerde bulunmuyor.Ethereumda Yakın zamanda bir yükseliş olmasını bekliyorum.
jr. member
Activity: 532
Merit: 5
Bir çok proje, stake, masternode ve kar payı şeklinde cüzdanda tutunca dağıtıyorlar. Ethereum içinde bulunmaz fırsat ama %2-3 benim de gözüme düşük geldi yıllık.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Yıllık değil aylık dese bile %3 çok az. Bu sadece ethereumun fiyatına yarayabilir. Onun dışında kimse yıllık %3 için ethereum rig kurmaz.
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Yıllık %3 nedir yaa. Millet saniyelik long / short pozisyonu açıp kapatarak bile daha fazlasını kazanıyordur eminim. POS sistemi iyi güzel de, neden bu kadar düşük anlayamadım. Fiyata etkisi kısmında da artışa geçirir mi evet geçirir ETH'yi yükselişe mutlaka ama ne kadar sürede ve hangi seviyelere? Bakacağız artık gelişmelere...
Pages:
Jump to: