Pages:
Author

Topic: Ethereum ve Altcoinlerin Zincirleme Çöküşü - page 2. (Read 2733 times)

member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
BTC nin hali ortada sanki cokmeyen mi var. Umarım çabuk toparlar. Başlık Ağustos ayında açılmış herhalde bugunleri görse başka başlık atardi
member
Activity: 490
Merit: 10
İnsanların bitcoine güveni kalmamışken ethereum mu dinlerler altcoin mi dinlenler daha öncelikle bitcoinin güven tazelenmesi lazım yoksa kolay kolay bu çöküşler düzelmez gibi gözüküyor eğer düzelirse bitcoinden sonra altcoinler düzene girmeye başlar tekrar icolar başlar

Hocam insanımız medyada gördüğü şeylere karşı çok çabuk güven kazanabiliyor, aslında sadece biz değil çoğu insan böyle. Ağa babalar bi istesin hafif bir yükselişi medyayla desteklerler.
full member
Activity: 588
Merit: 125
İnsanların bitcoine güveni kalmamışken ethereum mu dinlerler altcoin mi dinlenler daha öncelikle bitcoinin güven tazelenmesi lazım yoksa kolay kolay bu çöküşler düzelmez gibi gözüküyor eğer düzelirse bitcoinden sonra altcoinler düzene girmeye başlar tekrar icolar başlar
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
ETH nin toparlanması için Boğa nın gelip ICO ların çoşması lazım. Bunun dışnda updateler miş yok pos a geçecekmiş bunlar yalnızca kısa bir yükseliş getirebilir.
member
Activity: 212
Merit: 13
Ethereumu hergün takip ediyorum.Bana göre Ether Altcoinlerin lokomotifi pozisyonunda.Bugün grafiğe baktığımda ise neredeyse ether çıktı çıkalı 3 yıllık anatrendin kırıldığını gördüm.Bu kadar zamandır kırılmayan trend neden kırıldı acaba.

Hani herkes boğa piyasası bekliyor ya.O boğa ölmüş ve birdaha gelmeyecek olabilir.Ethereum grafikteki çizginin altında kalmaya devam ederse Alt piyasa çok büyük hasar alacaktır.Hatta çoğu alt tamamen batacaktır.Umarım birkaç gün içinde tekrar trend çizgisinin üzerine atarda bu ürkütücü durum oluşmaz.
ETHEREUM GÜNLÜK GRAFİK:
https://i.hizliresim.com/EDAypz.jpg

https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500965638577

EDİT:Konu başlığını bile okumadan cevap yazanlar olmuş.At gözlüklü tayfa anlamamakta ısrar ediyor.Ben burada 3 yıllık bir trendin kırıldığını sonuçlarının altcoinler için daha da kötü olacağını belirttim.Mesaj paylaşılalı 24 saat bile olmadı eth 320 dolardan şu an 300 doların altına indi ve altlar felç yine.3 ay 6 ay sonra eth 3000 dolar da olabilir portföyünüz  1000 dolardan 100k dolarda olabilir ancak o gün bu gün değil.Konumuzda bu değil.
Burada anlatmak istediğim şey,Uzun zaman devam eden trendin aşağı kırılmasının sonuçlarının ağır olacağıdır.
Malesef boğa bir daha gelemedi.Bana göre de 3 sene gelmez daha.Bu başlığı açtığınızda satsaydım yarım zararla kurtulacakmışım.Şimdi %90 zarar var.Battık yani,daha zorlamanın anlamı yok.Hayal satanlara lanet olsun.
newbie
Activity: 98
Merit: 0
Ethereum'un bir derdi de ether tabanlı ICO'lar. Ama her alt'da Ether gibi sorunlu değil. Digibyte'ı iyi izleyin nacizane tavsiye.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Ethereum'a gelecek güncellemeler ertelendiği için pek fazla action alamıyoruz fiyattan. Ethereum block ödülü 3'ten 2'ye düşecekti bu ay içerisinde. Lakin bu güncellemeyi önümüzdeki aya ertelediler. Şu block ödülü güncellemesi bir gelsin bakalım. Fiyatın yukarı doğru gideceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Ethereum un şu sıralar düşüşte olduğunun farkındayım hatta başta tedirginlik vermişti ancak şu sıralar gerek bitcoinin ve gerekse başka takip ettiğim coinlerin yükselişe geçmesi beni umutlanıp heyecanlandırdı.Ethereum un yükselişe geçeceğini düşünüyorum.Panik yapmayın rahat olun ethereum gelişir.Yükselir.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
çok normal eth düşerse erc20 ico'ları ve eth marketi olan coinler düşer bunu şu an hafif bir şekilde yaşıyoruz eğer vadeli işlemlere açılırsa eth işte o zaman yandık..
newbie
Activity: 179
Merit: 0
Ethereum ile altcoinler arasinda ciddi bir baglanti var ama ozellikle son 10 gundur eth ile btc arasinda da bir bağlantı olusmaya basladi. Normalde eth hep btc yi takip ederdi ama son 10 gundur btc eth nin hareketlerini takip etmeye başladı. Çünkü eth nin dusmesiyle balinalar sanirim eth toplamaya basladilar. Umarim yükseliş baslarda piyasa biraz milleti memnun eder
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
Ethereumda ve altcoinlerde bir parmak bal çaldılar ağzımıza gene, bundan gaz alarak tedbirsizce dalmayalım aman, cezayı çok kötü kesiyorlar sonra.
member
Activity: 588
Merit: 22
Etherium bir miktar yükseldi,altlar halen yerinde sayıyor. bence bu yükselişler sanal yükseliş bence.Yine bir düşüş akımı gelir bence.Her seferinde böyle yapmadılar mı zaten...
member
Activity: 1011
Merit: 65
Bugün Eth aldım 30 eylüle kadar ufak bir ralli bekliyorum Bitcoindeki artışa ayak uydurup ethereumda 400 dolar seviyesine kadar çıkabilir.
copper member
Activity: 1358
Merit: 523
Her düşüşten sonra bu son boğa geliyorcular çıkıyor çıkacaktırda. Evet eth büyük düştü ama yarının ne getireceği belli değil. Her nekadar benim ümitlerim tükenmişte olsa süprizlere açık bir piyasadayız. Aralık ocak döneminde 3 günde neler olmuştu yine neden olmasın.
full member
Activity: 420
Merit: 105
Piyasanın stabil bir hale gelmesi lazım dengeli düşüşler dengeli yükselişler falan olması lazım. Buna devlet deneimi gelecekse de olur. Bu kadar kat düşüşmü olur.
jr. member
Activity: 154
 sert bir düşüş yaşandı bu aralar herhalde artık yükselişten önceki son düşüşler olabilir diye tahmin ediyorum.
jr. member
Activity: 252
btc %1,5 yükseliyor ether %6. düşmesi, yükselmesi de abartılı valla. etheri yıpratacak yeni gelişme yaşanmaz ise şu andaki son 3-4 gündür ki grafik üzerindeki değerleri bence umut verici. ether 70 dolar olacak falan günün birinde belki olur, ama şu anda o ihtimal biraz çöp gibi.
full member
Activity: 728
Merit: 151
btc sıçtığı için altcoinlerin de cortlaması kaçınılmazdı bunu kalkıpta piyasa bitti diye milete pompalamak art niyet oluyor eh bizim insanımızda kendisinden başkasının kazanmasını istemediği için bu forumda yazılanları şeyime takmıyorum
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
Ethereuma bir şey olmaz, madenciler saldıraya geçti baktılar ki en büyük gelir kaynakları ellerinden kayıp gidiyor. Ancak vitaliğin fiyatı filan çok umursadığını sanmıyorum o yüzden ethereum dibin dibini görüp, çok yüksek rakamlara tekrar gelecektir.
sr. member
Activity: 409
Merit: 250
Çöküş demek istemiyorum ama çöküşe benzer bir şeyler yaşadık/ yaşıyoruz. En nihayetinde rüzgar tersine döndüğünde özellikle ethereumun çok iyi toparlanacağına inanıyorum. Bakalım Smiley
Pages:
Jump to: