Pages:
Author

Topic: Ethereum ve Altcoinlerin Zincirleme Çöküşü - page 6. (Read 2733 times)

member
Activity: 336
Merit: 10
eth ciddi bir erime söz konusu bakalım bu durgunluk bitcoinin çöküşünden kaynaklı mı yoksa eth kendi çöküşü mü belli değil eth bence önceki popolaritesini kaybetti gibi geliyor bana dikkat etmek gerekiyor eth a da diye düşünüyorum
member
Activity: 588
Merit: 22
2018 yılı altcoinler ve etheriumun çöküş yılı oldu.Bu hareket bilinçli olarak yapılıyor.Bu sayede tüm altcoinlere operasyon yapılıyor.Tabi bu arada bitcoin de çok sağlam düşüşte.Belki de bitcoin olayında sona yaklaşmış olabiliriz
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Hacim kayması dikkatten kaçmadı fud ile hareket eden çoğunluk altlardan bitcoine hızlı geçiş yaparak piyasada dengesizlik yarattı. Altların geleceği Bitcoine bağlı, Bitcoinde işler düzelmedikçe altlar yerinde sayar.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
ethereumun düşmesi ethereum tabanlı coinleri daha fazla etkiliyor. benim gözüm zaten bitcoinden çok ethereumda.
member
Activity: 504
Merit: 12
Bu zincirleme düşüşün baş aktörü btc de yapılan değişik ve düşüş yaratan yükselme ve düşüşlerden kaynaklandığını düşünüyorum.
full member
Activity: 1050
Merit: 152
Burada insanların gopluca yaptiklari bir hata var.  Piyasa duserken altcoinden bitcoine gecmek.  Neden geciliyor altcoinler dusuyor,  neden dusuyor sen ben sattigimiz icin.  Kendi ayagina sıkmak gibi toplu halde.  Tabiki biz burada sadece piyonlariz bunuda unutmamak lazım.
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
bu yaşanan düşüşlerin sebebini merak ediyorum ben. hadi bitcoin düştü sebebi etf kararının ertelenmesi, altlar da bundan nasibini aldı o da tamam fakat onun üzerinden epey süre geçti olan oldu. anlamak güç.
member
Activity: 546
ether 300 dolar gibi fiyatları asla hak etmiyor. bitcoin forku yaptılar klonu cash bile etherin kaç katı. altcoinlerin uzun süreli zararı geçen günlerde biraz pump ile iyileştirildi ama bu kalıcı mı olacak, dip yaptı demek için de erken. ethereum ise çöküşte değil.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Şu kriptolarda hep altcoinler çökücek alğısı yaratılıyor ama neden çökücek tam olarak açıklayamıyorlar bitcoinden kat be kat iyi coinlerin olduğu bir piyasada altoinler ölmez neden diye sorarsanız sadece altcoinlerin teknolojisi değil burdan para kazana çok büyük adamlar var onlar bırakmazlar altcoinleri.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Kime göre çöküş 10 dolar maliyet ile ethereum alan arkadaşlarım var ve ellerindekilerinin en az yarısını daha tutuyorlar tekrar yükseliceğini biliyorlar çünkü çok zararda değilseniz satmayın bekleyin gerekirse 3 sene bekleyin emin olun 100 dolar bile olsa ethereum en az 30x yapar.
member
Activity: 143
Son zamanlarda ufak bir artış oldu ancak bunun boğa sezonunun başladığını söylemek için ne derece doğru olduğunu bilemiyorum. Umarım öyledir bundan sonra yükseliş devridir.
full member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
Geçtiğimiz yıllardaki ayı piyasasındaki grafikleri incelemenizi öneririm sonradan piyasanın nasıl geri döndüğünü. Tarih tekekkürden ibaret.
sr. member
Activity: 562
Merit: 251
ALCEDO
Ether tutan öylede böylede kazanır, diğer altlar konusunda ayrıma giderek çoğunun çöp olması beklenir. Scam ico alt sayısı tarihin en yüksek düzeyinde. Ethereum toparlar altlardan değecek olanlar yatıırm alır.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
ether aralık ayında yukseliş öncesi 300-330dolar aralıgındaydı. suan 260 dolara geriledi. ben spekulatif düşüş oldugunu düsünüyorum. icolar ether bozduruyorda olabilir. her icoya 10k-20k ether dayıyo millet. ico sahipleri koruma amaclı etherlerini satıyor olabilirler. btc bazlıda yılbasına göre %60 erimiş durumda.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Ocak ayından bu yana ETH ne zaman kafasını kaldırsa mutlaka keskin bir düşüş yaşanıyor. Hatırlarsanız geçen aylarda 700 dolara kadar çıkmıştı. Bugün 250 dolara kadar gerilemiş. Alım fırsatıdır almaya alalım da, yükselişi beklemek de günden güne zorlaşıyor, paraya ihtiyacı olanları zorluyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Ümitler tükendikten sonra boğa hiç ummadığımız bi anda gelip ortalığı alt üst eder diye hayal ediyoruz bakalım umalım da öyle olsun yoksa sonumuz hiç de parlak görünmüyor, Hayırlısı ne ise o olsun.
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
Marketcap an itibariyle 193 milyara geriledi. Para çıkışı her gün katlanarak artıyor neredeyse. Para çıkışı olduğu sürece boğanın yakın zamanda gelmesi olasılık dışı gibi görünüyor.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
ether, bitcoine karşı baya geriledi. ama ether bunun altında kalmaz. geçmiş senelerde çok yaptı böyle. 1 ether, bitcoinin %15'ine eşitti ne oldu %3'e falan geldi. ether mi altcoinleri etkiliyor yoksa altcoinler mi etherde böyle fiyat gerilemesi yapıyor emin değilim.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Altlardan Btc 'ye bir yöneliş gözüküyor, Btc dominance oranından anlaşılan bu. Tabi bu durum altları fena vuruyor. Gidişat gerçekten korkutucu olmaya başladı. Bu düşüş trendi nerde son bulacak, hiç olumlu gösterge yok maalesef. Ama illa bu trend de bir gün bitecek, sonsuza kadar hiç bir şey devam etmez.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ethereum bir sıçrama yapabilir, dolar düşüyor ve ethereum ve bitcoin shortcuları ezmek için anlık bir artış yapacaktır. Ben çok uzak olmayan bir gelecekte 320-340 bekliyorum ethereumdan
Pages:
Jump to: