Pages:
Author

Topic: Ethereum ve Altcoinlerin Zincirleme Çöküşü - page 8. (Read 2733 times)

full member
Activity: 424
Merit: 103
Yukarıda yaptığım analizle dalga geçen,fud yapıyorsun diyen acz içinde kıvranan,kendisine gösterilen yüksek fiyatlara inanmış iman etmiş,oha o kadarda düşermi ölücü seni diyen arkadaşları selamlıyorum.İnanacaksınız öyle yada böyle..
Nasıl fud yaptıysam ethereum 10 saat sonra 50 dolar birden düştü.Burda anlatmak istediğim şeyi umarım çok bilmiş tafya anlamıştır.Ether çökünce görüyorsunuz diğer altlar yerle bir oluyor.Altlar üzerinde Etherin etkisi Btc den daha fazla..Btc de ciddi bir düşüş olmamasına rağmen altlar tarihi dip yaptı.Bugün bunu bir kez daha anladık.
member
Activity: 658
Merit: 42
Graphic Designer
Beyler daha durun 0 (sıfır) satoshiye inecek daha altlar. Hatta binance yeni bir uygulama ile - (eksi) satoshilere kadar giderek daha da düşeceklerinin sinyalini verdi. Kısaca şaka bir yana altlar için tehlike çanları çalmakla kalmıyor artık çanlar da çala çala patladılar. Altları artık boğa değil bir mucize kurtarabilir. Hiç ümidimiz kalmadı ama sabırla tutmaya devam ediyoruz. Portföy tereyağı gibi eridi gitti. Ah ulan boğa bir gelemedin be
member
Activity: 588
Merit: 22
Buna inanmıyordum lakin hergeçen gün erimeye devam eden alt coinler artık bıktırdı.Bu seviyelerden satmam ancak birdaha asla altcoin almam.Gerçi etheriuma ne emeliki? Şu an 280 dolar.Piyasada etherium falan kalmadı.Etherium bile çöp oldu artık..Emekler hep boşa gitti.

member
Activity: 1263
Merit: 43
Herkeste bir fud yapma muhabbeti var vay anasını sayın seyirciler. Walletten bağımsız yorum yapamaz hale gelmişiz resmen. Hala da geçmiş dönemleri örnek gösterenler bile var. Bir ara bazı arkadaşlar paylaşmıştı minik bir hikaye: "Büyük bir şirketin sahibi bir gün taksiye binmek durumunda kalır. Taksici de bu adamı tanır ve şirketin hisse senetlerinden satın aldığını ve durumunun ne olacağını sorar. Adam iş yerine gider gitmez elindeki bütün hisse senetlerini satma emri verir ve der ki; taksici bile bu işten haberdar olmuş ve satın almışsa misyonumuz bitmiş demektir."
Bence durumumuz tam da bu hikaye ile alakalı..
full member
Activity: 728
Merit: 151
he sonu geliyor sonu...sat elindekileri de sen de rahatla biz de..gelip burda fud yapma yeterki
member
Activity: 238
Merit: 10
Ethereumun sonunun geleceğini düşünmüyorum ben. Belki bazı altcoinlerin değeri çok düşebilir yok olacak seviyeye gelebilirler ama ethereum bunlardan olmaz.
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
şu an piyasada büyük diye tabir edilen bir çok token ethreum üzerinde çalışıyorken Ethereum un sonu mu geldi demek ne kadar doğru bir yaklaşım sizin takdirinize bırakıyorum
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
bu düşüşler piyasa varolduğundan beri var ve hatırlayanlar aranızda vardır.geçmişte btc 1000 dolardan 100 dolara kadar geriledi altlardan bahsetmiyorum btc den bahsediyorum.sonradan nerelere geldiğini hep beraber gördük.bu düşüşler hepimizi yıpratsada sabredenlerin kazanacağını düşünüyorum.piyasa bitersede kazandıklarımızla yolumuza bakacağız artık
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
bence bir şeyin sonu geliyorsa icodan zarar edenlerin bu kulvarı yavaş yavaş bırakması derim. icolara neden yeterince rağbet olmuyor açıkça net ortada. borsaya giriyor bir şekilde dump geliyor. alayı zararda. tek, tük kar patlaması yapan var o da artık nasıl bir şans ise. uzun soluklu olmuyor. ethereumun sonu gelmez ama altlardan sıkılan bir sürü yatırımcı var. piyasa düzelse onların da fikirleri değişir.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
fud yaymaya gerek yok piyasanın hali ortada. eth eskiden olsa daha değer kaybederdi şu an yine iyi direniyor. bitcoin'den sonra sadece ethereum gelir altcoin demek bile doğru olmayabilir.
jr. member
Activity: 896
Merit: 9
Acaba neden ısrarla bir şeyin sonu gelmesini istiyorlar anlamak güç, yüz milyarlarca doların işlem gördüğü yatırım araçlarıbunlar öyle kolay mı yok etmek. İşe yaramazlar - ki sayıları her geçen gün artıyor - elensin tabi ki ama Ethereum veya diğer önemli altcoinler varlığını sürdürecektir.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
o çizginin altına sarksa bile bu çizgiyi referans alanlar ve panikleyenlerin satış yapmasının ardından bir yerden döndürürler. etherde böyle geçişler hep olmuştur. karamsarlık grafiğin pek çok yerinde kendisini gösterir. en sonunda bundan bir cacık olmaz diyen satacak. bir yerden alıp başını götürecekler.

altcoinlerin sonu gelmez ama fiyatı toparlayacaklar mı asıl mesele bu.
member
Activity: 212
Merit: 13
Piyasa hızla batıyor,sırf elinde koin var diye bekleyen estonya feribotu sendromu'na yakalanan kitle boğa diyor başka birşey demiyor,koinkere laf söyletmiyor.Bu moron insanlar btc ile yeni dünya düzeni kurulacağına inanan ve Aralık ayında hodl yapın bu piyasaya güvenin diyen insanlar.Hala kabul etmek inanmak istemiyorlar.Dünyayı kapitalizm yönetir.Size merkezsiz bir dünya asla vermezler.Bütün bu coinler hep sizin umutlarınızı kullanarak sizi belli periyotlarda soymak için kullanılır.Hiç birinin bir amacı ve işi gücü yoktur.Dünyada nice zenginler yatırımcılar keriz,bir tek siz akıllısınız.Her sene 10 kat kazanma hayaliyle gidin bakalım nereye kadar.
member
Activity: 1011
Merit: 65
Ethereum için anatrend kırıldı evet bunu kabul etmek gerekiyor.Sadece suyu çok yavaş ısıttıkları için gerçekleri göremeyen büyük bir kitle her durumda bunun böyle olmayacağını,yakında altkoinler için boğa piyasasının geleceğine kesin olarak iman etmişler.Ethereumun güç kaybetmesi ve fiyatın sürekli düşüş trendine girmesi tüm altkoinleride yerle bir edecektir.Bu elbette hemen olmaz 2-3 aylık vade diyebiliriz
.
Ether için şu an hedef 124 dolardır.

resimag.com/p1/14e06162f0.jpeg

katılıyorum yavaş yavaş indirdikleri için hissetmiyor kimse Smiley
member
Activity: 380
Merit: 20
Ethereum için anatrend kırıldı evet bunu kabul etmek gerekiyor.Sadece suyu çok yavaş ısıttıkları için gerçekleri göremeyen büyük bir kitle her durumda bunun böyle olmayacağını,yakında altkoinler için boğa piyasasının geleceğine kesin olarak iman etmişler.Ethereumun güç kaybetmesi ve fiyatın sürekli düşüş trendine girmesi tüm altkoinleride yerle bir edecektir.Bu elbette hemen olmaz 2-3 aylık vade diyebiliriz
.
Ether için şu an hedef 124 dolardır.

http://resimag.com/p1/14e06162f0.jpeg
member
Activity: 1011
Merit: 65
trendler bir bir kırılıyor altcoinlerde olanlara sabır diliyorum
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
İçinde bulunduğumuz Ağustos ayında Ethereum ve diğer altcoinler erimeye devam ediyor. Eth'nin Btc bazında değeri 0.05'in altına sarkmış durumda. Eth'nin Dolar olarak karşılığı ise anlık olarak 322 Dolar olarak gözüküyor. Ayılar piyasayı yedi bitirdi resmen. Önümüzdeki günlerde fiyatlar daha da aşağıya düşebilir. Önemli olan ise sene sonuna doğru piyasanın nasıl seyredeceği. Eğer artarsa direkt olarak satar piyasadan çıkarım. Yeterli artışı sağlayamazsa Hodl'a devam. Smiley
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
Hep takdir etmişimdir, Türkçe çok güzel, muhteşem bir dildir, yerine cuk oturan öyle güzel ifadeler barındırır ki...
Mesela: Ağzı olan konuşuyor !!!
member
Activity: 532
Merit: 12
Her an herşey olabilir ama aklıma şu örnek geliyor. BTC 6$ dan 4 $ a düşünce galiba balon patladı vs denilmiş. Bugünlerde de böyle bir durum olabilir. Ben sabırla bekliyorum. Zaten koyduğum parayı geri aldım ful kar ile işlem yapıyorum. Bekleyebilirim. Çünkü bu piyasa çok kaygan herşey olması mümkün.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Ethereum her zaman kurtulur elbet artar fakat erc-20 tokenları tamamen bitti en son dip diye aldığım coin bile %30 daha düşmüş.Beklentim bu coinden çok fazla sene sonu en geç 2019 1 çeyrekte güzel bir kar alırım diye düşünüyorum.
Pages:
Jump to: