Pages:
Author

Topic: Ethereum[ETH] Yakın Zamanda 5 Bin TL'yi Görecek Mi? - page 2. (Read 629 times)

full member
Activity: 420
Merit: 100
Zaten 1 ay önce 5 bin lirayı aşmıştı ethereum şimdi biraz durağanlaştı.yılsonu itibariyle 10 bin lirayı aşması çok muhtemel görünüyor.Tam 3 gün önce ihtiyaçtan 5 ether sattım.Sanki bana inat sattıktan 2 gün sonra 1000 dolardan 1200 e yükseldi amk.o yüzden ihtiyaç olmadıkça bu mereti satmayın satmayın satmayın
member
Activity: 406
Merit: 11
Bende çekim yapacağım zaman dışında nerdeyse hiç Türk Lirası karşılığına bakmıyorum. Başlığı görünce baktım.
Bulunduğu noktadan aşağıya kırmazsa (bu birazda btc hareketine bağlı) 2-3 gün içinde görülebilir.
member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Değeri TL olarak değilde dolar sınırı olarak koysanız daha güzel olur .Şimdi aşması gereken değer 2 bin dolar.
member
Activity: 504
Merit: 12
yakın zamanda olmasada uzun vadede bunu hedefleri arasında görmek artık mümkün bu hedefine ulaşmasında izleyeceği politikalar çok etkili olabilir
member
Activity: 154
Ethereum piyasa daralması zamanı koşullarına takıldı. Yoksa fiyatının çoktan 2.000 dolar üstüne gelip kalması gerekirdi. Erc20 tabanlı token ve coin sayısı diğerlerine göre fazla. Ölçeklenebilirlik sorunu halledilsin, hız ve ücret problemi kalmasın farklı fiyatı göreceğiz.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
10 k bile ethereum için yeterli değil bence. şuan çıkan projelerin %80i etheruem tokeni. çok daha yükselecektir.

aynen bende öyle düşünüyorum geçen senenin başından beri diyorduk piyasaya yön veren canlı tutan ethereumdur. projeler ethereumdan cıkar ondan yürür büyük borsalari da ayakta tutan ethereum un tokenleridir projeleridir bu farkındalığa sahip olup ethereumdan milyonluk olamamam da benim hatam o ayrı tabi yıl sonu kesin 1000 usd olacak olmali diye tutturmustum ona rağmen bişi yapmadim neyse kısmet Wink her zaman derim bitcoin in en azından 10 da 1-1.5 değerinde ethereumun değeri olmali en kötüsü buda
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
10 k bile ethereum için yeterli değil bence. şuan çıkan projelerin %80i etheruem tokeni. çok daha yükselecektir.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
5 K bir hedef değil ETH için . Asıl hedefi 10 K TL olmalı ki piyasanın ölü durumu toparlanabilsin . ETH eğer ki 10 K TL bandına gelirse BTC ' de kendisini toparlayacaktır .

5 K gerçekten zor değil ETH için .
member
Activity: 126
Merit: 28
diwtoken.com
ethereum su an zaten 5000 lira seviyesinde degil mi hala? haa, simdi baktim 4300 seviyelerindeymis. bir aya kadar 5000 olur diyorum ben. eninde sonunda ethereum'u coinmarketcap listesinde 1. sirada görecegiz diye düsünüyorum... o zaman degil 5bini 15bin lirayi konusuyor olacagiz...
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bu uzak bir ihtimal değil 5k tl dediğiniz ne ki bir gece yatıp sabaha kalktığımız da çok daha fazlasını görebiliriz. Bunlar çok uzak değil 5k $ ne zaman olucak dersen o na daha var . Ama beklenti o ki mutlaka o rakamları göreceğiz.
sr. member
Activity: 548
Merit: 251
Tabiki görecek çünkü Ethereum her geçen gün kendini geliştiren ve Bitcoin'in transfer ücretinin yüksekliğine alternatif oluşturabilmiş bir proje. Ethereum alt yapısını kullanıpta oluşturulan iyi projeler Ethereum'a olumlu yönde etkiyecektir.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
5.000 TL çok uzak bir rakam değil. 2018 İlk altı aylık dönemde 2.000$ görülecektir diye tahmin ediyorum. Eth sağlam adımlarla ilerliyor.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
Tabiki de görecek çünkü zaten daha önce 1500 doları görmüştü, piyasadaki düşüş şimdilik son bulmuş gibi gözüküyor fakat uzun vade de ben Ethereum'un 3000 doları göreceğine inanıyorum. Bu yükseliş sene ortasında bile olabilir bir miktar elde tutmak lazım.
member
Activity: 98
The future is your Genome
5000 Tl  görüldü zaten ama 5000$ olur mu?  Onu büyük bir para girişi olmadan yakın zamanda görebilmemiz zor gözüküyor. Ama adım adım ilerleyecektir.

Bitcoin tekrardan 20 bin dolar seviyelerini görse bile ethereum'un kısa vadede 5000 dolar seviyesine ulaşacağını düşünmüyorum.Yine de ben ethereum'u kripto para piyasasında güvenli liman olarak görüyorum.Binance üzerinde al sat yaparken kur uygunsa ethereum ile al-sat yapıyorum.
sr. member
Activity: 434
Ethereum her türlü şu piyasadan da sağ çıkar diyorum ben, bu konuda şüphem yok ce marttan sonra iyi gelişmeler bizi bekliyor olacaktır
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
5000 Tl  görüldü zaten ama 5000$ olur mu?  Onu büyük bir para girişi olmadan yakın zamanda görebilmemiz zor gözüküyor. Ama adım adım ilerleyecektir.
member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Önümüzdeki hafta içerisinde bile ethereum 5bin lirayı görebilir.Zaten ripple'nin kısa bir süreliğine de olsa etheruem'u geride bırakmasından sonra ethereum'un artış göstereceği çok açık ve netti.Umarım bizi yanıltmaz ve daha da yükselir. Smiley
full member
Activity: 1019
Merit: 146
NEO eğer ICO'larda daha fazla söz sahibi olursa ki olacak gibi duruyor muhtemelen Ethereum'un yükselişini durduracak bir set kurabilir önüne.
katılıyorum.ether fiyatı ve neo fiyatı kıyaslanınca başarılı projeler ile etherden bir miktar büyüme yüzdesi çalacak gibi 2018 yılında.ayrıca diğer Smart Contract projelerini de es geçmemek lazım özellikle Asya bazlı olanları
sr. member
Activity: 616
5000 naif bile bir tahmin olmuş, iyi bir hareketlenme olacak ve 5000 üzerinde bir rakamsal değerle karşılacağız. Eth ile alakalı gelişmeleri ilgiyle takip etmek lazım.
member
Activity: 210
TL cinsinden dusunmesek daha iyi olurdu cunku cok stabil degil biliyorsunuz once $ cinsine sonra TL cinsine hesaplamak gerekiyor. Yerli borsalarda gelen taleplerde dengesiz olunca yaniltmis oluyor. Ethereum yavas ve stabil artsin boyle daha guzel Smiley
Pages:
Jump to: