Pages:
Author

Topic: Ethereum[ETH] Yakın Zamanda 5 Bin TL'yi Görecek Mi? - page 4. (Read 629 times)

member
Activity: 378
Merit: 10
2018in etherium yılı olacağı söyleniyor zaten hocam bence 5000 az bile onun için daha yüksek rakalmarı konuşmaya başlayacağız yakında
member
Activity: 224
Merit: 11
şu anda bu seviyelerde iken 5000tl civarı onun için çok yüksek bir seviye gibi görünmüyor hocam bencce geçmesi an meselesi bile olabilir yani
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bu yıl Ethereumun itibar gördüğü yıl olacak. Bu yıl icoların yılı diyoruz, bu icoların projesi iyi olanlarının çoğu Ethereum tabanlı. Vitalik ve ekibi çok çalışkan zeki insanlardan kurulu. Bu yıl Ethereum tahminlerin ötesinde fiyatlar görecek muhtemelen.
sr. member
Activity: 382
Merit: 311
NEO eğer ICO'larda daha fazla söz sahibi olursa ki olacak gibi duruyor muhtemelen Ethereum'un yükselişini durduracak bir set kurabilir önüne.
member
Activity: 159
Merit: 10
2018 büyük ölçüde altların yılı olacaktır. Btcden çok fazla ümitli değilim fakat ethereum ve xrb gerçekten altın yılını yaşayacaklar yıl sonuna kadar eth 3-4k xrb ise 1-1.2k bandını görecektir inanıyorum.
member
Activity: 1264
Merit: 43
Ben hiç TL bazında bakmadığımdan bu tarz söylemler görünce bir an şaşırıyorum, aha 5K olmuş! diye. BTC 16-17K'lara yanaşmadan ETH'nin 1400-1500 görmesi biraz zor gibi. İmkansız değil ama zaman alabilir.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Piyasa çökmezse bende göreceğimizi düşünüyorum ama dediğim gibi korkum piyasanın çökeceğini düşünmem çökerse geri 1000 leri görürüz gibi
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
2018 ico yılı olacak gibi yakında etc bazlı icolarıa görecegiz, neolar çıkışa başladı bile. Ethereum dün bir haber okudum yeni bir gelişme yapmış ve 2018 de dahada kodlarını geliştirecektir. 5000 üzerinde yakın zamanda görebiliriz
newbie
Activity: 85
Merit: 0
https://i.hizliresim.com/EP6Z0z.jpg

Son 1 hafta içinde 3500-4500 TL arasında sirkülasyon gösteren Ethereum sizce yakın zamanda 5 Bin TL bandını geçecek mi ?
Pages:
Jump to: