Pages:
Author

Topic: Ethereum[ETH] Yakın Zamanda 5 Bin TL'yi Görecek Mi? - page 3. (Read 629 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
ETH düşüşten önce zaten 5000 TL' yi görmüştü, kısa sürede bu fiyatı tekrar görecektir. Vitalik Buterinin Ethereumla ilgili açıklamalarında bahsettiği gelişmelerden sonra fiyatında ciddi yükseliş olabileceğini düşünüyorum.
sr. member
Activity: 602
Merit: 255
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Benim Tahminlerime Göre 8-9 Bin Civarlarını Görecektir.Genel Olarak Yatırım Yaptığım Coin ETH Zaten Yinede Kendi Düşüncem Bu Yönde Yatırım Tavsiyesi Değildir.
member
Activity: 406
Merit: 11
artışı bu hızla giderse yarın türk borsalarında 5200 lere gelir. insanlar artık ethereuma btc den daha fazla guvenıyor. suan  3 5 cente coin transferi yapabiliyoruz, akıllı kontratlarla tonla işlev kazanabiliyor. bitcoinin nesi var peki
full member
Activity: 366
Merit: 101
2018'in bitcoini olacak ethereum. İlk çeyrek sonuna kadar beklemekte fayda var ne olacağını öngörebilmek için, piyasa çok garip çünkü bu aralar. Fakat son çeyreğe doğru 10bin TL civarını aşar gibime geliyor benimde.
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
neo ve eth 2018 de ciddi degerlenecek bence de. ico lar yeniden populer olmaya basladi. piyasayi iyi takip etmek lazim.
member
Activity: 560
Merit: 12
Ethereum 5 bini geçecektir uzun süre bin lira değerinde dolaştı şimdi geldiği durum ortada. İlerde her zaman kazandırabilecek bir coin eth
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Son güncellemeler ve eth tabanlı icolar sayesinde eth değeri sürekli artıyor. Ağda gittikçe büyüyor. 10 bin lirayı bile geçebilir yakında.
full member
Activity: 196
Merit: 100
5 Bin TL ethereum için aslında deve de kulak bir fiyatlandırma . Hakettiği fiyat aralığı 10 K üstü olmalı .

Vitalik ' in bu aralar sağlam bir atağı olacaktır illa ki . Yakın zamanda çok rahat bir şekilde 5 ' i devirecektir fazla geç sürmez . Asıl 5 Bin TL ' yi kendisine baraj olarak görebileceği mi ? 5 K ' ya çıktıktan sonra tekrardan düşüş olur mu ?
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
yarın sabah uyandığınızda da 5000 tl olabilir. bu sürpriz falan değil ether için şu anda. ether 20.000 tl olur mu acaba diye sormuş olsaydınız bunu tartışabilirdik uzun uzadıya. artık herşeyin etherle alınıp satıldığı bir devirde etherin fiyatı ile ilgili öngörülerde bulunurken fazla karamsar olmamak lazım.
sr. member
Activity: 1876
Merit: 332
5 bin Türk lirasını geçeceği kesin zaten bunu tartışmaya bile gerek yok bence. Ben bu yıl içinde 10 bin TL'yi geçebileceğini düşünüyorum ethereumun. Daha yüksek değerleri hak ediyor.
hero member
Activity: 826
Merit: 502
Zaman zaman 5000tl yi geçiyor zaten.Asıl soru 10 bin tl olur mu olmalı.Sene içinde 10 bin tl yi geçeceğini düşünüyorum Btc yamuk yapıp çakılmazsa.

10 K seviyesi de bana göre haziran - temmuz aylarına olacağı yönünde . Piyasanın az bir nefes alması ve düzeltmelerin olması gerekiyordu - nitekim oldu da .. Fiyatlar daha sağlıklı bir şekilde ilerleyip yine kendilerine bir set çekeceklerdir .
legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
Zaman zaman 5000tl yi geçiyor zaten.Asıl soru 10 bin tl olur mu olmalı.Sene içinde 10 bin tl yi geçeceğini düşünüyorum Btc yamuk yapıp çakılmazsa.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Şimdi piyasa yukarı yönlü ivme kazandı sadece hafta içi 2-3 gün daha sürerse bu yeşillenme bu hafta tekrardan 5 bin TL yi kesin görür gibi geliyor hacim artıyor piyasada.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Ethereumdan öyle aman aman bir yükseliş beklemeyin. MC a göre değerlenir artık. Neo iyi bir fiyat yakaladı yukarı yönlü hareketleri artarak devam edicektir ICO lar geldikçe. QTUM u merak ediyorum açıkcası. O bi hareketlendi mi neoyu sollayabilir. Yatırım yapıcaksanız QTUM dan başlayın incelemeye
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
bundan yaklasık 2 hafta önce ethereum 1500 dolar seviyesinde iken defalarca 5000'i geçti zaten hocam
newbie
Activity: 85
Merit: 0
Dün geceden beri sürekli artışta etherium %10luk bir artış gerceklesti halada artmaya devam ediyor. Etherium zaten suanki değeriyle  5000 yapıyor. Artışa devam.edecektir.
Şu anda btctürkte 4500 görünüyor
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bitcoin yavaş yavaş gücünü kaybederken, ethereum dominantlığını her geçen gün artırıyor. Şuanda bitcoin ile arasında sadece 80 milyon dolarlık bir hacim var yaklaşık 1 ay içerisinde ethereum birinciliği alır gibi gözüküyor
member
Activity: 756
Merit: 16
İyi bir çıkış var ben şuanda bu yorumu yazarken 4700 TL civarında eth belki bugün ya da yarın 5 bin TL olabilir
jr. member
Activity: 336
Merit: 2
Bitcoinin son dönemlerdeki aktarım ücretleri ve süresi problemlerinden sonra ethereumun önü açıldı gibi geliyor, belkide 2019 yılında ethereumu 1.sırada görürüz. Bu hesapla bırak 5000 TL'yi 5000 doları görebilir hatta geçebilir.
member
Activity: 336
Merit: 17
Dün geceden beri sürekli artışta etherium %10luk bir artış gerceklesti halada artmaya devam ediyor. Etherium zaten suanki değeriyle  5000 yapıyor. Artışa devam.edecektir.
Pages:
Jump to: