Pages:
Author

Topic: Ethereum’un 2018 sonunda 2,500 Dolara Ulaşabileceği Öngörülüyor - page 2. (Read 747 times)

full member
Activity: 756
Merit: 104
2500 dolar zaten atla deve bir beklenti değil eteherum er yada geç çok daha  yuksek fiyatlara gelecek bence zor olan sabretmek 400 dolarlar toplamak için uygun seviyelerdi bence.
member
Activity: 195
Merit: 10
-
bu öngörü doğru bir öngörü ethereum bana kalırsa da çok fazla fırlayacak bir koin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
algoritma degisikligi ya da guncellemesi yapmadan ya da pos gecisi olmadan bu rakam biraz hayal gibi duruyor. asiclerin eth madenciliginde kullanildigi haberleri sonrasi bu rakamlara ulasmasi durumunda madencileri degil ureticileri zengin eder bu ether Smiley
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Daha çok uzun bir süreç var . Bu piyasada herşey mümkün olsada BTC artmadan çok zor .

Bitcoin ile pozitif ayrışacak bir coin varsa ilk sıraya Ethereum'u yazarız. Ben de bu sene 2500 doları bulacağını sanmıyorum ama Ethereum'un kendi içinde spekülatörleri olduğu bir gerçek.
full member
Activity: 350
Merit: 100
Swipe
Daha çok uzun bir süreç var . Bu piyasada herşey mümkün olsada BTC artmadan çok zor .
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Bitcoin yükselmeden Ethereum'un yükseleceğini zannetmiyorum ama Ethereum bu seneyi 1000 doların altında kapatmayacak bence.
member
Activity: 294
Merit: 11
vallahi sene başında ethereum için 2018 ethereum yılı olacak deniliyordu fakat kesin miydi şüphelydim yükselmek istiyor, bir türlü yükselemiyor, bu haberden sonra buna daha fazla inandım sanırrım.
full member
Activity: 420
Bence çok mümkün bir de düşüş yaşanır ve alttan toplanırsa tadından yenmez, yılın sonuna ortalama altı ay var bu sürede sürprizler yaşanacaktır tahmin ederim.
member
Activity: 294
Ethereum un 2500 u gormesi imkansiz degil. Sonucta ICO lar icin Surekli kullanilacak ve ayni zamanda kripto piyasasinda guvenli bir liman olarak gorunmekte. Benim kisisel tahminim 2018 yili icerisinde max $1800. Bu da simdiki fiyatinin 3 Katina denk geliyor ancak genel olarak $1000 civarinda seyretmesi olasi ve adil olani.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
bence olur o potansiyeli görüyorum işlem hacmi süper şekilde hatta marketçapı olarak bitcoini bile geride bırakır
full member
Activity: 742
Merit: 140
Umutsuzluğa sevk etmek istemem ama haziran temmuz gibi bir hareket olmazsa kasım ayına kadar bekletebilir.

Bende bu şekilde düşünüyorum hatta sadece ethereum için değil tüm piyasa için geçerli düşüncem. Haziranda yükseliş oldu oldu olmadı yazın durgun geçer ekim kasımlara kadar bekleriz yükselişleri.
full member
Activity: 616
Merit: 108
Umutsuzluğa sevk etmek istemem ama haziran temmuz gibi bir hareket olmazsa kasım ayına kadar bekletebilir.
full member
Activity: 308
--
Ethereum o değerlere çıkarsa diğer coinlerde çıkar. O zaman boğa sezonu başlamış demektir, hatta bitiyor diyebiliriz. Şu an yaprak kımıldamıyor gidişat iyi değil herkes biraz daha düşüş bekliyor.
member
Activity: 406
Merit: 12
Ethereum 2.500 dolar olacak diyenlerde 600 den girmeye çekiniyor. Piyasada belirsizlik var.
member
Activity: 448
Merit: 89
Full Stack Engineer
"Öngörülüyorsa" patlar o iş.
member
Activity: 756
Merit: 16
eth için aslında bu değere ulaşmak zor değil ancak şu anda 800 usd bandını bir türlü aşamadı bence bu fiyata ulaşması için daha vakit var gerçi 2018 yılının sonunda yine iyi bir yükseliş ile ulaşması mümkün gibi. Bakalım hep beraber bekleyip göreceğiz.
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bu yıl için çok iyimser olduklarını düşünüyorum. Kasımda büyük bir genel yükseliş olursa 2500 dolar görülebilir tabi ama bence bunun için henüz erken. Hedefte sıkıntı yok, zamanda var. Biraz daha sabırlı olmamız gerekebilir.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
Bu sene sonunda Ether 1k - 1.5k arasına dönsün tekrar öpüpte başımıza koyalım. İyimser tablolarımız ve geçmiş senelere bakarak yaptığımız tahminler hep elimizde kaldı bu sene. İmkansız değil tabi ama çok zor. Piyasanın bir yerlerine koydukları için artık iyimser senaryolar uzun vadeli hale geldi. Bir çılgınlık olur da bu tahminler gerçekleşir inşallah demekten başka yapacak birşey yok şimdilik.
member
Activity: 406
Ethereum bu sene marketcap liderliğine ele geçirebilirse bitcoinden bağımsız olarak fiyatlanmaya başlar. 2.500 dolar yüksek bir tahmin değil.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Markette işler yolunda giderse Ethereum fiyatının yıl sonuna 2.500 dolara ulaşabilmesi tahminini uçuk bulmuyorum fakat kripto marketin genel durumuna bakarak şu an bu tahminler gerçekçi görünmüyor.
Pages:
Jump to: