Pages:
Author

Topic: Ethereum’un 2018 sonunda 2,500 Dolara Ulaşabileceği Öngörülüyor - page 4. (Read 747 times)

full member
Activity: 532
Merit: 102
Bu piyasa böyle devam ederse o iş biraz zor gürünüyor ama tabi bu piyasaya da ne olacağı belli olmaz tam boğaya girdik dedik gene hep düşüyoruz ayıdan çıkamadık galiba ama biz farkında değiliz.
full member
Activity: 490
Merit: 100
2000 dolarları görebileceğini bende düşünüyorum ethereumun artık yıl sonunu beklemekten yapacak bir şey yok.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Zor umarım gerçekleşir ama zor ya, dolsrinda hayvana bağladığı zamanlarda iyi olabilirdi
jr. member
Activity: 240
Merit: 7
Evet benimde görüşüm o yönde ethereum yatırımının btc den daha karlı olduğunu düşünüyorum . Coinmarketcaptan da Eth değerinin her geçen gün arttığını görebilirsiniz
newbie
Activity: 189
Merit: 0
Yok abi 25000 olacak. 250 dolara düşerse şaşırmayında. Herkes bir atıyor tutuyor. Artık gerçekçi olalım. Öyle uçan artışlar artık yok. Olmayacak demiyorum ama olmama ihtimali çok düşük.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
şu piyasada olacak gibi görünmüyor ama inşallah görür de biraz yüzümüz güler kan ağlıyor koinler
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
2500 Dolar şuanki dolar kuruyla 10.000 TL'den fazla para ediyor. 1 Eth = 10.000 TL'den fazla para. Vay be. Kripto para piyasası nereye gidiyor böyle. Bende sene sonuna doğru Ethereum'un artacağını düşünüyorum. Sabır beyler...
member
Activity: 448
Merit: 10
Malesef bu piyasada 2500 dolarlardan bahs etmet biraz abes geçer 630 dolar nerde 2500 dolar nerde. Bence piyasa düzelmezse 1000 dolarları dahi göremez artık piyasa çok bozuldu ama devletlerin tepkisi azalırsa ipler biraz gevşeyebilirse o zaman bir ihtimal olabilir

Ne olacağı hiç belli olmaz 2017 nin başına bir post açılmıştı hatta biri buralar da tekrar paylaşmıştı 2.500$ olur mu bitcoin diyenlere neler neler diyorlardı. Smiley . Şimdi benzer durum ETH için niye olmasın.
member
Activity: 336
Malesef bu piyasada 2500 dolarlardan bahs etmet biraz abes geçer 630 dolar nerde 2500 dolar nerde. Bence piyasa düzelmezse 1000 dolarları dahi göremez artık piyasa çok bozuldu ama devletlerin tepkisi azalırsa ipler biraz gevşeyebilirse o zaman bir ihtimal olabilir
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Geçen yıl dolar alıp satardım hep kaybederdim o sıralar hep kripto paralar yükselişe geçmişti iyi hatırlıyorum  ethereum 50 dolardan 300'e kadar  çıkmıştı dolar ise 3.91'dan 3.48'e düşmüştü.

Şimdi kripto piyasasındayım dolar 3.48'den bir hızlı kalkış yaptı kaptırdı gidiyor. şu an dolar 4.75 TL
Şimdi kriptoşları satsam dolara geçsem tam tersi olacak adım gibi eminim o yüzden bu yıl piyasa değiştirmeyeceğim.

Ethereum için zaten 1500 dolar gibi kesin baktıgım bir hedef var 2500'de olabilir çok uçuk bir tahmin değil.

Hocam siz dovize geçmeyince de burada boğa gelmiyor ama  Smiley
full member
Activity: 840
Merit: 111
Geçen yıl dolar alıp satardım hep kaybederdim o sıralar hep kripto paralar yükselişe geçmişti iyi hatırlıyorum  ethereum 50 dolardan 300'e kadar  çıkmıştı dolar ise 3.91'dan 3.48'e düşmüştü.

Şimdi kripto piyasasındayım dolar 3.48'den bir hızlı kalkış yaptı kaptırdı gidiyor. şu an dolar 4.75 TL
Şimdi kriptoşları satsam dolara geçsem tam tersi olacak adım gibi eminim o yüzden bu yıl piyasa değiştirmeyeceğim.

Ethereum için zaten 1500 dolar gibi kesin baktıgım bir hedef var 2500'de olabilir çok uçuk bir tahmin değil.
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bitcoin içinde 100.000$ olacak diyorlardı ne oldu acaba oldu da bizmi göremedik Smiley
2018 2.dönem ve son çeyrekte 1000$-1300$ arası görecektir piyasanın bu gidişatına göre maksimum.
jr. member
Activity: 462
Merit: 4
650 altına düştü bu etherde noluyor bu piyasaya anlamıyorum lan haber mi var gene takip ediyoz o kadar göremedik hiç bi haber sıçtık gene
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
o değil de dolar/tl uçuyor, btc+ether çakılıyor. aynı gece farklı alanlarda ekonomik depremler oluyor. 23.05.2018 ne var sende?
ethereum'a gelince artacağı kesin olan birşeye damping yapmaları bana çok komik geliyor. Çok param olsa sadece ethereum alır beklerim, düşüşünü sevsinler! ama az para olunca farklı kombinasyonlar deneyip riske giriyoruz.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
En son geçenlerde gerizekalının biri çıkıp ethereum 15.000 dolar olacak sene sonu gibi bir açıklama vardı eğer yanlış hatırlamıyorsam. O salakça tahminden sonra gayet de makul bir tahmin olmuş bu, 2500$ gayet uygun ve kabul edilebilir bir rakamdır. Btc bile 15.000 doları göreceğinden şüpheliyiz kalkmış bir de ethereum görecek diyorlardı dalga geçer gibi. Ethereum'un 2500$ ı görmesi çok yerinde olur bence. Sonra bir düzeltme ile 1500$ a yerleşebilir.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
şahsi yılsonu fiyat beklentimde o yönde.daha önceki 15 bin dolar tahmini bana çok uçuk gelmişti. ama bu gidişle zor gerçekleşecek gibi piyasa kan ağlama durumuna girmiş durumda yine markette yeşil birtane bile coin yok nerdeyse hepsi zarar yazmış durumda an itibariyle.btc ve ethereumun düşmesi tüm altcoinlerde gözle görülür düşüşe neden oluyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Ethereum zaten doğal olarak 1000 dolar üzerinde seyretmesi gerekiyor bence. 2500 Biraz iddalı bir fiyat ancak yinede olmaz olmaz değil hele btc 20k lara yürürse herşeye gebe ortalık.
full member
Activity: 252
Merit: 103
vala yükselirse bütün piyasaya yarar piyasada bi yükselme olur amabakalım nekadar sürer bence ulaşıcak çünkü piyasanın br duraklama dönemi var bu sene biraz uzadı ama benim inanacım tam yani evet 2,500 doları görücek etherum
sr. member
Activity: 518
Merit: 251
Kripto para piyasası bu yıl içinde boğa piyasasına girerse Ethereum’un 2500 Dolar olmaması mümkün değil ama piyasa aylardır düşüşünü sonlandıramadı.
member
Activity: 86
ethereum 2018 yılı sonunda 4k usd - 6k usd arasında olacağı kesin gözüyle bakılıyor. bir görüşdaha var 2 3 sene içinde btc yi geçeceği söylentileri çok fazla yayılmaya başladı. yatırım yapanlar ve sabrı olanlar ciddi kazançlar elde edecekler
Pages:
Jump to: