Pages:
Author

Topic: Ethereum’un 2018 sonunda 2,500 Dolara Ulaşabileceği Öngörülüyor - page 3. (Read 747 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Böyle düşüşler devam ederse 2018 sonunda 250 ye ulaşır ethereum geçen zaten zor döndü 350 den şimdi oraya geri gidecek gibi duruyor.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
ethereum, bitcoin'den sonra güvenli bir liman. 2.500 dolar civarı bana göre bitcoin 20K'lara çıkarsa olabilir yoksa bu piyasada çok büyük bir mucize gerçekleşmediği sürece ethereum'un 2.500'lara bu sene sonu çıkacağını düşünmüyorum. 2.500 seviyelerine elbet bir zaman çıkar ethereum fakat dediğim gibi bu sene için bitcoin 20K'lara çıkarsa bir ihtimal diyorum.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Ethereum geçen yılki gibi bir boğa sezonu yaşanmış olsaydı ya da büyük düşüş olmasaydı 2500Doları çoktan görmüş olurdu zaten. Piyasadaki durgunluk sona erdiğinde kısa sürede bu fiyatları görebilir.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bu yine insaflı yıl sonuna 2500 dolar demiş. başkası 15 bin dolar diyordu. neye göre, kime göre diyorsun? bakın bitcoin 15k yı zorlasın ether 1400 doları rahat geçebilir. bakmaz bitcoinin yüzdesel ne kadar yükseldiğine. bitcoin yükseliyor benden ondan daha fazla yükseleceğim der geçer ama 2500 dolar yıl sonu garanti değil.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Ethereum geçen yılki gibi bir boğa sezonu yaşanmış olsaydı ya da büyük düşüş olmasaydı 2500Doları çoktan görmüş olurdu zaten. Piyasadaki durgunluk sona erdiğinde kısa sürede bu fiyatları görebilir.

Piyasayı etkileyen o kadar fazla argüman oluştu ki , belki de piysanın artık dinamikleri değişiyordur. Bir yandan long /short bir yandan balinalar ve mtgox diğer yandan hükümetler ve olumsuz haberleri belki de yeni trend bu ve bir süre daha böyle gidecek.
member
Activity: 336
Merit: 10
Metahash
Bu kadar potansiyel ve hareketle değerinin altında fakat bitcoin bu fiyatlardayken 2500 usd hayal gibi duruyor. Ancak bitcoin tekrar 20000usd civarına gelirse ozaman 2500usd üzerini görebilir
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
akil var mantik var. goz var nizam var. mumkun degil boyle bir sey yani. ether 2500 dolari gorse ne olur biliyomusunuz. yer yerinden oynar. kimse o fiyatlara ether falan almaz. mumkun degil diyorum. 1000 dolari bulsa tekrar yatin kalkin dua edin 2018 icin.
full member
Merit: 101
Ani bir yükseliş gelebilir gelebilir bu son düzeltmeler olabilir ethereum 0.1 btc bandını geçmesi gerekir bence
full member
Activity: 398
Merit: 118
Bu sene hiç iç açıcı geçmiyor ama geçen sene 1300 dolarları gören ethereum bu sene niye görmesin 2.500 dolarları diye düşündürüyor umarım o fiyatlara ulaşır bu sene biraz zor gibi geliyor açıkcası bana Smiley
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Şuan piyasa böyleyken 2500 dolar çok uçuk gorünebilir fakat Kasim gibi btc tekrar ucusa gecerse iste o zaman eth ve diger altcoinlerde şaha kalkar. Ama 2500 dolar olmasi icin btc nin en az 25 bin dolari gormesi elzemdir..
member
Activity: 406
Merit: 12
Şu sert düşüş sonrası umutlar iyice azalmıştır, ama bu inişlerin bir çıkışı olacak. 2.500 uçuk bir rakam değil.

member
Activity: 560
2500 dolar çok yüksek bir rakam. Daha 700 dolarlarda sürünüyor . Ethereumun geliştirdiği yeni bir özellikte yok. Neye göre artış olacak onu anlamadım
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Bende yükseleceğini düşünüyorum ama $2500 dolar olur mu bilemem. Şu anda zaten çok inişli çıkışlı bir dönemde. $700 tutunmaya çalışıyor. Ama sene sonunda $1000-$1500 arasında  olacağını düşünüyorum.  
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Geçen senenin sonundaki gibi bir yükseliş olursa sürpriz olmaz o fiyatlar. Ama ethereum madencilerini küstürdü. Milletin aldığı kartlar ellerinde patladı
member
Activity: 234
Merit: 10
hayırlısı şuanki fiyatta çok kötü sayılmaz ama piyasa artık üç aşağı beş yukarı belli biraz bu rakamlar hayal gibi geliyor artık
full member
Merit: 100
Bekle bekle nereye kadar tam düşüşe rast geldik yükseldi yükselecek diye 6 ay geçti. Daha ne kadar bekleyeceğiz. Piyasanın durumu belirsiz.
full member
Activity: 434
Ethereum yıl sonuna kadar 2.500 belki daha fazla mevlalara ulaşabilir, evet bu mümkün fakat piyasaya canlı para çekilmediği sürece bunun olacağını hiç mi hiç düşünmüyorum. Malesef bir çok insan piyasadan elini ayağını çekti.
full member
Activity: 420
Forumda yayımlanan diğer tahimnlere bakarsak bence aralarında en gerçekçi duran bu tahmin olmu.şuanda piyasa kötü gitsede ilerleyen aylarda düzene girecektir diye düşünüyorum artık.çok fazla bıktırdılar insanları bu düşüşlerle.devamlı böyle stres moral bozukluğuyla giderse millet piyasayı bırakır.buda piyasa yapıcıların işine gelmez bence
member
Activity: 630
Stock
zaten tersteyiz amk birde bu tip varsayımlar ile hareket eden vasra alırsa elinde patlar.
member
Activity: 378
Merit: 11
Ben ayının bitmeyeceğini düşünüyorum balina için kolat dam 600 den 1000 ether alır 610 dan bozdurur yıne karını yapar ama sen ben öyle degılız öyle ether 2500 falan hıkaye hatta 3 yıl ımkansız
Pages:
Jump to: