Pages:
Author

Topic: Etrafınızda Bitcoin Nedir? Kripto Para Nedir? Diyen İnsanlar mı Var? - page 5. (Read 2566 times)

member
Activity: 154
Merit: 16
artık kimse bitcoin ne diye sormuyor, bitcoin ile ilgili herkesin bir fikri var fakat bilgisi yok. televizyon dizileri ve haberlerde o kadar güzel işlediler ki artık herkes bitcoini çiftlikbank gibi bir şey sanıyor. ne iş yaptığınızı kimseye söylemeyin Smiley

En son annemin Çiftlikbank haberini gördükten sonra bana dediği" bak oğlum Bitcoin bir sürü adamı dolandırmış" dediğini anımsadım Smiley Artık çevremdekilere anlatmaya çalışmıyorum , zaten belli bir yaşın üstüne anlatmaya hiç uğraşmayın.

aynen öyle millet emek vermeden çalışamdan nasıl kazanç sağlanıyor o işte vardır bir bit yeniği şeklinde düşünüyor Smiley bununda dolar altın gibi bir birim olduğunu düşünmüyorlar
Sağolsun hükümet Sadet Zinciri yakıştırması yaptı Smiley herkes korktu açıkcası
member
Activity: 154
Merit: 16
Çevremde soran çok ama anlayan yok hepsi sadet zinciri yasak dolandırıcı onlar diye düşünüyor zihniyet böyle olunca da hepimizin işleri zorlaşıyor umarım bir gün herkes gerçekleri anlar Smiley

newbie
Activity: 16
Merit: 5
Paylastiginiz icin tesekkürler. Belki dil dököp anlatmak yerine, böyle videolar daha gerekli olabilir
newbie
Activity: 30
Merit: 0
ah çok teşekkürler dostum böyle insanların olması cidden çok şaşırtıcı geliyor bana. hiç mi haber okumazlar etmezler aklım almıyor. video için teşekkürler
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
artık kimse bitcoin ne diye sormuyor, bitcoin ile ilgili herkesin bir fikri var fakat bilgisi yok. televizyon dizileri ve haberlerde o kadar güzel işlediler ki artık herkes bitcoini çiftlikbank gibi bir şey sanıyor. ne iş yaptığınızı kimseye söylemeyin Smiley

En son annemin Çiftlikbank haberini gördükten sonra bana dediği" bak oğlum Bitcoin bir sürü adamı dolandırmış" dediğini anımsadım Smiley Artık çevremdekilere anlatmaya çalışmıyorum , zaten belli bir yaşın üstüne anlatmaya hiç uğraşmayın.
full member
Activity: 630
Merit: 103
newbie
Activity: 700
istediginiz kadar anlatın insanlar bilmedigi şeyden korkyor ama tv programları ve youtube bu konuda korkuları yenecek öğrendikçe insanlar dijital parayla ilgilenecekler anlatmaya devam
newbie
Activity: 42
Elinize sağlık gerçekten yararlı bir paylaşım olmuş
member
Activity: 322
Merit: 10
Olmaz mi kimse zaten gidip arastirayim nedir ne degildirin pesinde degilki..  Herkes hazir bilgi pesinde...
newbie
Activity: 33
kimsenin derdi kripto para yada arkasındaki teknoloji değil. tek düşündükleri bu işten nasıl para kazanırım. kısaca anlatsan da olur anlatmasan da Smiley
newbie
Activity: 79
Bitcoine kisa sureli yatirim yapan tanidiklarim var ama sayilari cok fazla degil.
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Kime anlatsam abi batar o. Çek paranı bak düşüşe geçti. Bı kere balonmus o şeklinde o kadar çok şey duyuyorum ki. Çıldırmamak elde değil.
newbie
Activity: 30
Elbette. Babam dövizci benim işi nakit para o güvenmiyor mesela cripto işlerine patlıcak diyip duruyor.
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Nedir diyen soran olmuyorda nasıl yatırım yaparım diyenler oluyor hatta bu sorudan daha evvel iyi para kazandırıyormuş ne kadarlık alayım ne kadar katlarım para mı diyenler oluyor. İşin detaylarına girmeyecek arkadaşlarınıza boş yere anlatmak için çaba harcamayın, onlar biliyorlardır. Dijital para tanımı onlara yeterli geliyor. 
newbie
Activity: 21
Benim çalıstıgım is yerinde bitcoin 2017 sonundan beri çok konuşulur oldu bu insanlar  bitcoine yatırım yapma  konusunda çok hevesliler .
hero member
Activity: 756
Merit: 505
etrafımda böyle insanlar mevcut. hiç duymamış kişiler, ya da ya bitcoin diye bir şey varmış deyip sadece isim olarak bilen kişiler var. ben öyle durumda - "yanii duyuyoruz var diyorlar öyle birşey" deyip  kestirip atıyorum. ya da heyecanla gelen ya para yatıralım şu işe diyen kişilere de aynısını söylüyorum. zor geliyor çünkü bildiğimi anlatmak uyarmak yol göstermek..
member
Activity: 532
Merit: 29
Soran insan çok fakat anlamaya çalışan insan sayısı az.

Medyadaki ve kulaktan kulağa yayılan "balon, patlayacak, ponzi" haberlerinden sonra insanların önyargılarını kırmak; onlara önemli olanın teknolojiye uyum sağlaması olduğunu anlatmak oldukça zor. Önyargıları kırmak atomu parçalamaktan zordur diyen Einstein'e bir daha hak vermemek işten bile değil. Durum böyle olunca anlayabilecek adama anlatıp, anlamayacak adamı pas geçmek en güzel çözüm.
jr. member
Activity: 90
Merit: 1
Abi hala saadet zinciri diyen var. Bilgisayarın hesaplamalar yapıyor para kazanıyorsun diyen var. Öğrenmemekte de ısrar ediyor. bana göre değil diyor..
jr. member
Activity: 98
Merit: 2
Evet benim de etrafımda çokça var ve bazen cidden anlatmakta zorlanıyorum. Eğer sizde  benim gibi zorlanıyorsanız şu videoyu atıp oradan uzaklaşın. Şu ana dek kripto paraları en güzel ve en sade açıklayan video ilan ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ENwtC8LgPcw
benimde etrafimda kayniyor devamli bitcoin hakkinda bilgi almak isteyen insanlar ve cogu google edebilicekken arastirmak, google etmek yerine baskalarini kitlemek daha kolayina geliyor insanlarin, online arastiramiyacak durumda olan yasi buyuk insanlarin sormasinda hic bir sakinca yok tabiki onlari yonlendiricez yalniz hergun bilgisayar basinda olup hala gelip saga sola sorana yapilabilicek en akillica seylerden biri bu tarz linkleri iletmek olsa gerek. Tesekkurler paylasim icin.
member
Activity: 196
Merit: 10
Genelde ilk başlarda balon patlar gibi şeyler diyolar. Sonra bi bakıyorum mesaj atmışlar şu coini nasıl alabiliriz. Şu coin hakkında ne düşünüyosun. Herşeye ilk olarak ön yargı ile bakıp sonradan dank ediyor bize. Smiley
Pages:
Jump to: