Pages:
Author

Topic: Etrafınızda Bitcoin Nedir? Kripto Para Nedir? Diyen İnsanlar mı Var? - page 7. (Read 2568 times)

member
Activity: 154
Merit: 15
Popularite gitgide artıyor, bugün başıma gelen olay şöyle star tv de haberlere çıktı sordukları amcalar ekonomistler, çok yükseldi patlayacak bi yerde deyip durdular.Yok altına rakip olarak görülüyormuş onun yerini alacakmış falan filan.Tvye ekonomist diye çıkan adamların bile adamakıllı araştırıp ne olduğunu bilmediği bi teknoloji.Tvden izleyenlerde bunlara inanıyor tabi.Haber bittikten sonra peder beyin lafı : bırak bu işleri yakında patlar burdan ekmek çıkmaz

Bazen bu konuda sinir krizi geçiriyorum. Arkadaş beni arıyo bulaşma diyo. ulan sana fikrini soran oldu mu? diyemiyorsun. bazen o kadar sinirleniyorum ki elimde imkan olsa öldürürüm
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Popularite gitgide artıyor, bugün başıma gelen olay şöyle star tv de haberlere çıktı sordukları amcalar ekonomistler, çok yükseldi patlayacak bi yerde deyip durdular.Yok altına rakip olarak görülüyormuş onun yerini alacakmış falan filan.Tvye ekonomist diye çıkan adamların bile adamakıllı araştırıp ne olduğunu bilmediği bi teknoloji.Tvden izleyenlerde bunlara inanıyor tabi.Haber bittikten sonra peder beyin lafı : bırak bu işleri yakında patlar burdan ekmek çıkmaz
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Bu soruları soran bir yığın insan var ve görünen o ki sayıları daha da artacak. Bu açıdan bu tip anlaşılır videolara ihtiyaç var, paylaşım için teşekkürler.
member
Activity: 137
Merit: 10
Hemde hiç olmadığı kadar ! Bu sadece ülkemizde değil dünya genelinde de aynı şekilde. Piyasaya sıcak para giriyor ve hacim büyüyor. Benim tek korkum tabandan yatırımını yapan büyüklerin kar realizasyonuna gitmesi.
member
Activity: 144
Merit: 16
Bitcoin nedir? diye soran olmuyor ki adamlara bitcoin dediğinde verilen tepki şu; yakında patlar.. Bitcoini saadet zinciri bile sanan var düşünün yani o derece insanlar var o yüzden kimseye video bile atma ihtiyacı duymuyorum ben paramı kazanayım gerisinin ne hali varsa görsün
member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
Bu soruları soran çok fazla insanlar türedi etrafımda, dilim kopsaydı da Bitcoin ile ilgileniyorum falan deyip boşboğazlık etmeseydim. Bu tip videolar daha önce de çekildi ama bu videoyu fırsat bulduğumda hemen açıp izleyeceğim
member
En son Antalya'da yaşanan gasp olayından sonra sanırım
Haberlere bolca konu olacak ve bilmeyen sayısı her geçen gün
azalacağı gibi bolca cinayet ve gasp haberlerine konu olacağı
kesin.

Ve insanlar dolar, lira için işlenen milyonlarca cinayeti bir kenara bırakıp bitcoin için işlenen birkaç cinayete odaklanacak. çünkü insanların çoğu değişimden korkuyor çünkü insanların çoğu asalak
member
Activity: 72
En son Antalya'da yaşanan gasp olayından sonra sanırım
Haberlere bolca konu olacak ve bilmeyen sayısı her geçen gün
azalacağı gibi bolca cinayet ve gasp haberlerine konu olacağı
kesin.
member
Activity: 133
Merit: 10
Daha sabah iş yerinden birisi makina alıyormuşsun 1000 liraya bitcoin çıkartıyormuş, nasıl oluyor diye bana sordu. Ona uzun merkezi olmayan yapılardan, kriptografiden ve nasıl bitcoin üretildiğinde bahsettim. Sonra uzun uzun anlat diyip kaçtı. İşin felsefesi gözden kaçıyor ama, bir türlü reklam oluyor bu artışlar.
sr. member
Activity: 543
Merit: 250
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Barış Özcan diyince açıklamalarıyla ve sesiyle insanları ikna etmede en önemli Türk youtubırlarından birisi geliyor aklıma kesinlikle üst düzey bir insan. Teşekkür ederim.
member
Activity: 406
Daha önce yüzüme bakmayan müdürler son bir haftadır her sabah gelip hal hatır soruyorlar. Detaya girmeden başımdan savıyorum.
Smiley
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Video çok güzel fakat anlamak istemeyen insanlara anlatmaya çalışmak bence gereksiz. İnsanlar öyle veya böyle bu gerçeklik ile tanışacaklar. Bunun organik yoldan olması en iyisi. Örneğin şu an her yerden Bitcoin ile ilgili haber fışkırıyor (algıda seçicilik olabilir belki) ve ben bunun sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bitcoin 300 $ iken arkadaşlarım resmen .aşşak geçiyordu. Şimdi hepsi saygıda kusur etmiyor.
Abi napalım abi alalım vs vs abinizi diyesim geliyor. 200$ ken dalga geçiyordunuz şimdi ne oldu diyip kışkışlıyorum çok keyifli oluyor.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Valla bazısı soruyor soruyon anlatınca da sen bilmiyorsun falan a getiriyor lafı, öyle geri zekalılara sakın laf anlatmayın, adam gibi oturup dinleyecek insanlara laf anlatmak daha mantıklı,
full member
Activity: 504
Merit: 101
Barış Özcün en sevdiğim youtuberlardandır. Her şeyi anlatma şekli çok sade ve güzel.

Bizden birileri sorduğunda fazla anlattığımızdaysa  kimsenin güvenesi gelmiyor, çünkü çoğu insan bu geleceğin parası felan diye bakmıyorlar, fiyatı devamlı yükseliyor bu şeyle nasıl zengin olurum diye bakıyorlar
member
Evet benim de etrafımda çokça var ve bazen cidden anlatmakta zorlanıyorum. Eğer sizde  benim gibi zorlanıyorsanız şu videoyu atıp oradan uzaklaşın. Şu ana dek kripto paraları en güzel ve en sade açıklayan video ilan ediyorum

https://www.youtube.com/watch?v=ENwtC8LgPcw
Pages:
Jump to: