Pages:
Author

Topic: Etrafınızda Bitcoin Nedir? Kripto Para Nedir? Diyen İnsanlar mı Var? - page 6. (Read 2566 times)

member
Activity: 196
Merit: 10
Var ama pek fazla da sorgulamıyorlar açıkcası
newbie
Activity: 7
Merit: 0
Sadece bitcoin değil diğer altcoinleride soruyorlar.
newbie
Activity: 154
Soranlar genelde güvensizlik besliyor. Fakat onları yadırgamak doğru değil. Onlari cahil cuhela diyerek kucumsemek ise tam bir cehalet ornegi. Örnegin evli olan insanlar ailesinin 3 kuruş rızkını ya kaybedersem düşüncesiyle uzak kalabiliyor. Herkesin hali vakti yerinde değil. Bu kadar dalgalı bir piyasaya guvenmemeleride normal. Karşılıklı sabir, anlayış ve empati yoksunluğundan dolayı su btc yatirimi konusunda dahi insanlarin birbirine hakarete varan diyaloglari oluyor yazik.
newbie
Activity: 182
Etrafımda bilen insan yok maalesef. Sadece bitcoine sanal para , ponzi diyen dallamalar var Smiley
member
Sayısı çok fazla arttı yada benimkisi algıda seçicilik oluyor ve kripto nun geçtiği her muhabbet dikkatimi çekiyor da olabilir ama hiç beklemediğim yaş gruplarından bile soranlar oluyor
member
Activity: 294
bitcoini nasıl alırım abi? bilmediğin bir şeyi alma. önce ne alacağını öğren nasıl alacağın kolay o iş.
newbie
Activity: 193
Bitcoin, küçük insanlara yardımcı olmak için bir stoktur ve yaşama maliyetini karşılamak için kendi kendine yeterli olabilir, eğer bu benim için kişisel olarak günlük ihtiyaçlar için çok yararlıdır.
member
Activity: 322
Merit: 14
soran kişi oooo btc 100 e katlamış 1000e katlamış geçen yıl 10 bin lira koysaydık şimdi 150bin olurdu mantığıyla soruyorsa;
kanka bende pek anlamadım forumdan bi araştır isterse diyorum.

soran kişi gerçekten merak eden birisiyse yemekler senden kahveler benden yarın buluşalım konuşalım uzun uzun diye randevulaşıyoruz. saatlerce de bunun üstüne sohbet ediyoruz. kafasına takılan şeylere dilim döndüğünce cevap vermeye çalışıyorum.
newbie
Activity: 37
Her gün minimum 3 kere,farklı kişilerle bu sohbet
full member
Merit: 100
eHarvestHub
Önceden çok fazla karşıma çıkıyordu bu tarz insanlar ama artık herkes öğrenmeye başladı. Bilmeyenler varsa da bu yukarıdaki soruları sormuyorlar. Bitcoin nasıl alırım? Sence şimdi alalım mı? Ether mi daha iyi? gibi sorular geliyor
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Nedir diyeni çoktan geçtik. Artık yazılı ve görsel medyada boy boy haberler meydana çıkınca insanlar şuan sordukları sorular bitcoini nasıl alırız oluyor.
member
Activity: 120
Merit: 11
Harika ve sade bir anlatımla yeni meraklıları için gayet yeterli bir video olmuş.Açıkçası bu sıralar o soru çevremdeki bir çok kişiden gelmeye başladı.
Çok faydalı bir link oldu Smiley
sr. member
Activity: 812
Merit: 252
Free Crypto Faucet in Trustdice
Hacı abi sen bilirsin nedir bu bitcoin diyen arayan ve soran arkadaşlara saygıda kusur etmiyorum :-) yılın başında getir yüz bin lira basalım dediğim arkadaşlar şimdi kafalarını vurmak için taş arıyorlar :-)
hero member
Activity: 1694
Merit: 629
Barış Özcan... Türkiye Youtube'sinin görebileceği en kral adamdır kendisi. Bitcoin ve diğer coinler hakkında da çok güzel ve sade anlatımı ile sıfırda olan birisi için bile çok açıklayıcı ve anlayabileceği bilgileri aktarmış bu videosunda. Gerek temel giriş soruları gerekse bazı ufak detaylar ile harika bir video çıkartmış yine ortaya.
member
Ben artık bıraktım her sorana detaylıca anlatmayı sen adama değer veriyorsun anlatıyorsun söyle böyle diye sonunda dolandırıcılık deyip çıkıyor işin içinden zaten gerçekten merak etse sana sormanın haricinde oturur araştırır neymiş ne değilmiş diye
newbie
Activity: 37
Kardeşim soran çok anlatıyorsun diyorlar nedir bitcoin diyorsun sanal para birimi. Diyorlar güvenilir değil. Diyorum neye istinaden söylüyorsunuz. Diyorlar öyle kolay para kazanılır mı? Cheesy Dilinde tüy kalmıyor anlat anlat en son video atıp uzaklaşıyorsun Cheesy Cheesy 
member
Activity: 250
Merit: 13
Dextrust.org #Defi
Çevremden böyle sorular geliyor insanlara anlatıyorsun ama anlamak istemeyenler de var yok işte sen bilmiyosun yok işte kaç bitcoinin var felan yapmaya başlayınca bende laf anlatmayı bıraktım insanlara merak eden forumdaki insanlar gibi araştırsın okusun diye düşünüyorum.İnsanlara da gidin araştırın diyorum artık
member
Activity: 294
var tabi olmaz mi:) Ben genelde anlatiyorum dilim dondugunce sonar da birkac iyi youtuber in ismini paylasiyorum bu soruyu soranlarla:)
member
Activity: 179
Herhalde bitcoini en sade ve güzel anlatanlardan biri barış özcan ...çok güzel videoları var ilgiyle izliyorum...Bana btc soran olursa bu lingi atabilirim
member
hem de nasıl hergün karşıma çıkıyor ama detaylıca açıklayamayacağım kişilere para birimi gibi düşün değerlenedebilir değer de kaybedebilir deyip
geçiyorum zaten birçoğu boş iş gözüyle bakıyor öylesine soranların
Pages:
Jump to: