Pages:
Author

Topic: Ev almak mı Bitcoin mi? - page 48. (Read 26379 times)

full member
Activity: 149
Merit: 100
October 15, 2017, 09:31:49 AM
Ev almak daha mantıklı
full member
Activity: 424
Merit: 103
October 15, 2017, 09:22:05 AM
Kesinlikle ev almak yanlış bir karar olur.Garantici ve memur ziyniyetindeyseniz birşey diyemem o zaman ev alın tabiki.Ancak ben mesela 150 bin tl ile btc alır ve en az 2 yıl dokunmazsam 2 yıl sonra en kötü aynı evden 2-3 tane alabileceğine inanan ve düşünenlerdenim.
newbie
Activity: 19
Merit: 0
October 15, 2017, 08:53:35 AM
ev almanı tavsiye ederim bitcoinin ne olacağı bellimi olur hiç bi bakarsın diplerde ama alsanda almasanda pişman olacaksın bundan eminim  Grin
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
October 15, 2017, 08:44:49 AM
Ev al kardeşim. Gün gelir keşke ev alsaydım dersin..
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 15, 2017, 07:54:42 AM
Babamın arsası var boş boş duruyor satalım diyorum arsa satılmaz diyor satışını yapsaydı çok azı ile bitcoin alsaydım şimdiye ihya olmuştum. Hazırda bulunan bir evi satmak gerçekten cesaret işi eğer bitcoin olsa elinde zarar etsen çok zoruna gideceğini düşünmüyorum ama evi satıp zarar edersen neden sattığını sorgularsın. Bütün riskleri değerlendir dikkatli ol evi satsan bile nasıl olsa sattım sıcak para var diyerek bütün parayı bir kanala aktarma aceleci olma.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
October 15, 2017, 07:17:42 AM
Ustad ikiside ulkemizde prim yapan yatirim ama bana sorsaydin kesinlikle bitcoine girerdim
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
October 15, 2017, 06:40:24 AM
Katılıyorum amacım zaten bu döngüyü devamlo sürdürmek yatırım amaçlı bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimi bildim bile fakat bitcoin kadar karlı bir yatırım aracı bence yok. Karı alıp hele ev, arsa ve araba gibi şeylere yatırım yapabiliyorsak ne ala diyorum herkese bol şanslar.
full member
Activity: 504
Merit: 103
October 15, 2017, 06:20:02 AM
Borsa da bitcoin de kalmanızı öneririm ben ev işinden güzel kar çıkarmıssınız o para bitcoinde 1.5 senedir olsaydı kari siz düşünün Smiley bnce bitcoinde kalın düşüşlerde panikleyip satışa geçmeyin daha da bitcoin alın aksine.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 15, 2017, 06:02:09 AM
Tabiki ev almak mantıklı.Bitcoine ne olacağı inanın hiç belli değil.Karşılaştırma bile yapılmamalı bence.
hero member
October 15, 2017, 05:57:33 AM
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bitcoin borsasındayım ve yaklaşık 2 ay önce madenciliği bıraktım 7 ayda madencilik yaptım sattığım tüm riglerimin gelirlerini borsaya aktardım.

1.5 sene önce yatırım amaçlı izmit merkezden bir ev almıştım evi aldığım vakit m2 fiyatı 850 TL idi şuan ise 1785 TL m2 fiyatı var evimi satılığa çıkardım az bir kredi borcu kaldı. Evimi satıp yine borsada değerlendireceğim ve kafamdaki rakama ulaştığım vakit istanbuldan oturmak için kendime bir ev almayı düşünüyorum.

Sizce ev almak mı yatırım amaçlı daha mantıklı yoksa bitcion mi?

Ev üzerinden x2 yapmışsınız tebrikler . İşin temeline kadar inmişsiniz . Borsa işlemleri üzerinden de panik satışlarına takılmayacağınızı düşünüyorum . Hedef koyarak ilerlemeniz durumunuzda rahat bir şekilde istanbul bir daire alabilirsiniz . Şans yanınızda olsun . Tebrikler

Teşekkürler bu döngüyü yakaladım gibi devamlılığını sağlamak istiyorum herkese bol kazançlar.
full member
Activity: 700
Merit: 134
October 15, 2017, 05:40:06 AM
Evi alıp bütün paranızı bağlarsanız yatırım yapacak bir şeyiniz kalmaz. 1 yıl sonra bitcoin 10000 dolar haberlerini görünce canınız yanmayacaksa ev almak mantıklı. Bu işler riskli, iki gün sonra her şeyiniz erimiş de olabilir (:
Bence küçük bi ev alıp kalan parayla yatırım yapmak da iyi bir fikir olabilir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
October 15, 2017, 05:17:03 AM
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bitcoin borsasındayım ve yaklaşık 2 ay önce madenciliği bıraktım 7 ayda madencilik yaptım sattığım tüm riglerimin gelirlerini borsaya aktardım.

1.5 sene önce yatırım amaçlı izmit merkezden bir ev almıştım evi aldığım vakit m2 fiyatı 850 TL idi şuan ise 1785 TL m2 fiyatı var evimi satılığa çıkardım az bir kredi borcu kaldı. Evimi satıp yine borsada değerlendireceğim ve kafamdaki rakama ulaştığım vakit istanbuldan oturmak için kendime bir ev almayı düşünüyorum.

Ev üzerinden x2 yapmışsınız tebrikler . İşin temeline kadar inmişsiniz . Borsa işlemleri üzerinden de panik satışlarına takılmayacağınızı düşünüyorum . Hedef koyarak ilerlemeniz durumunuzda rahat bir şekilde istanbul bir daire alabilirsiniz . Şans yanınızda olsun . Tebrikler
hero member
October 15, 2017, 05:14:28 AM

edit: evimi bugün sattım konuda da belirttim, istikamet yine btc almak.
Pages:
Jump to: