Panik satıcılar sayesinde dün elimdeki miktarı 6 kat artırma fırsatı buldum.
Allah aşkına 10 milyon dolar marketcapli proje bu fiyattan satılır mı?
Ekip zerre durmuyor binance bile radara aldı destekliyor.
100 milyon dolara kadar rahat yolu olduğunu defalarca vurguluyorum
Ytd
Her ne kadar satmışda olsam tekrar alttan aldık. Hoş hepsini alttan alamadık sonradan ekledik.
Valla hocam monetha gibi olmasından korkuyorum. bekleriz bekleriz elimizde patlar. Yinede bu anki düşüşe iyi direnç gösterdi. Bu coini dipten göremedik ya kendime hayret ediyorum. cidden güzel al sat imkanı tanıyor bugün stabilleşti.
Monetha ekibi böylemiydi bilmiyorum.
Valla bu konuları @bobita reise sormak lazım
Bu konularda kendizi uzmandır.
Yani hangi projenin FİYAT anlamında iş yapacağını o bilir.
O bu projeden çıkarsa bende kaçarım.
Çapımı olduğumdan çok büyük göstererek onore etmişsin danny, teşekkür ederim.
Ben bu projenin önünde süresini kestirmek imkansız olsa da çok yol olduğunu düşünüyorum (YENİ ARKADAŞLAR İÇİN TEKRAR YAZIYORUM, HER ŞEY YOLUNDA VE PLANLARA UYARAK GİTTİĞİ SÜRECE), danny bir önceki postunda 100M dolardan bahsetmişsin, bana göre 100M bu proje için çerez parası bile olmaz.
Ferrumun iki şeye ihtiyacı var, birincisi kalitesini bozmadan bilinirliğini arttırmak (buna yapacak çok bir şey yok, doğru adımları atarak zamana bırakmak gerekiyor), ikincisi ve hep söylediğimiz, çok hayati konu da daha çok ve en az orta segment borsaLARda listelenmek. Tekrara düşüyorum ama Uniswap ve Bitmax ile bir yere varılamaz, bunu yazarken bu iki platforma bok atmıyorum, ikisini de kullanırım, hatta Bitmax bana göre mevcut borsaların %90'ından daha kaliteli ama işte bir emtianın güçlenmesi için kullanılması, bir çok alternatif platformda bol bol alınıp satılması lazım. Bunun aması, fakati yok.
Bu proje iş yapar, fiyatını rahatlıkla XX katlar ama kısa vadede değil malesef, çünkü tarzı böyle bir şeye izin vermez, şu anda yapılması gereken aynı danny gibi, fırsatları değerlendirip miktar arttırmak.
Yahu Allahaşkına yok Leo Token, yok OKB, yok Cosmos...Bunlar milyar doların üzerine çıkmışken yavaş yavaş güçlenen Ferrumun XX milyon dolar seviyelerinde kalacağına mı inanayım? Kaldı ki daha XX milyona bile çıkmadı, henüz X milyonda.
Bana göre gelişmeler yumurta/tavuk-tavuk/yumurta şeklinde olacak, kullanıldıkça değerlenecek, değerlendikçe kullanılacak.