kako me nasadila igrica sad, haha. na onom debilnom sw europe cup b se iz čista mira pojavi ekipa sa 4 legende i 7 elite-a ( i samo 11 mil. fanova) i uzme mi 10 mil. fanova u finalu. ja s trećom ekipom, laganini na relaxu, nisam ni pratio uopće, tu inače nikad ne bude preko 500 ovr nitko. očit da im je to nova taktika protiv raidanja kupova.
Ček, pa zar nisu ti kupovi AI igrači? Kako se tamo mogla pojaviti takva "nestandardna" ekipa? Ja sam odustao od tih kupova jer možeš samo izgubiti puno navijača budući da svi klubovi tamo (čak i u S. America Cup koji je drugi po težini) imaju vrlo malo fanova. Jednostavno se ne isplati jer možeš samo izgubiti hrpetinu fanova ako slučajno izgubiš koju tekmu.
Zapravo, ne isplati se igrati niti onaj Cup Royale Diamond jer imam OVR 1300 i zadnjih dva tjedna nisam niti jednom osvojio kup pa isto samo gubim navijače.
mislim da je i ovo AI. nekakva estramadura ili tako nešto, španjolski klub. nijedan od ovih elite i legendi nije do kraja utreniran, svi su negdje na 600-650. možda tako žele da spriječe raidanje kupova. ili su mene baš posebno ciljali, nije mi se dalo par dana prati ništa pa sam samo igrao kupove, skoro na automatic i onda me sačekali jer baš ništa nisam pratio 5-6 dana i samo na relaxu igrao sa 4 ekipe, imao sam par elite igrača za utrenirati, pa sam štedio energiju
ma ja igram kupove zbog coinsa i kad nema ovakvih nepredviđenih situacija, onda glatko dobijem to, imam 5-6 ekipa sa 1200-1300 OVR-om. Znaju nekad Zagreb i Kharkiv u onom jednom kupu biti malo zafrkani, ali ni oni ne bi išli preko 700-800. ovo sad je baš vanredno nešto. 1100 OVR ekipa u kupu koji donosi 14 coinsa.