Odigram 4 puta neriješeno sa slabijim momčadima za cca. 250-300 OVR i to još 2 puta doma u WC-u
Prestrašno
Nego ... mislim da bi igra trebala biti drugačije koncipirana jer ovo više nema smisla.
U konačnici cilj je svima kupiti dobre igrače i kasnije ih prodati za ETH, a sama igra tj. nagrada u F-ovima za klubove u top 10 ili 20 ne postoji.
Lijepo se vidi da nekima fanovi uopće nisu bitni i da ih veće mjesto u ukupnom poretku ne zanima, nego skupljaju F-ove i kupuju Legend igrače da bi ih kasnije bolje prodali. Kako bi skupili više F-ova, dnevno odigraju više puta Diamond Cup Royale, budu jednom 1. 150 F, jednom 2. 75 F, jednom u top 4 38 F. I tako skupe brže F-ove nego da igraju solo kupove. Tipičan primjer je The Prince, čovjek osvoji Diamond Cup za taj dan i onda ga igra ponovo, dođe u finale i stavi treću momčad i izgubi 4:0 i cca. 11.000.000 fanova samo kako bi dobio 75 F-ova. Tip je pun F-ova, dnevno odigra hrpu turnira i pokupi sve dnevne nagrade u Diamond Royale Cupu. Uopće ga ne zanimaju fanovi. Kad bi skupljao fanove i igrao da bude u vrhu, definitivno bi bio uz Kerku.
Pa kakva je to igra da ja moram izgubit u finalu Cupa da bi dobio F-ove ?
Očito ću se i ja morat prebacit na tu taktiku jer ću brže doći do F-ova i kupiti Legend igrača pa ga prodat, nego igrati s ciljem da ne izgubim i budem u vrhu po broju fanova.