Bi, ali to nema nikakvog smisla dok i dalje pobjeđuju divlje formacije. Ne vjerujem da ljudi stoje u redu da bi bili Kerkini bankomati.
Mislim da se čak i to malo popravilo. Više na domaćem terenu recimo ne gubim od Kerke a i on igra ipak malo normalniju formaciju.
Ali ako već igru ne mogu tako dobro izbalansirati onda dozvoliš user created leagues di onaj koji kreira ligu sve regulira. Recimo MAX OVR 1400, MAX Fans 200 000, i efektivno izbaciš Kerku i ograničiš jače timove da ne mogu igrati sa svim najboljim igračima ali opet imaju nekakvu prednost jer mogu napraviti bolji izbor traitova za pojedinu tekmu. Možda i da nema custom formacija u toj ligi ako kreator tako želi.
To bi recimo tebi dalo možda čak i prednost u h2h sa mnom jer imaš puno više ljubičastih igrača za izbor a ja ne bi mogao korisititi većinu legendary igrača da ostanem ispod 1400. To odmah otvara i sasvim nove načine taktiziranja, recimo ovako na prvu prilično sam siguran da bi zadržao legendarnog napadača a za krila stavio neke panjeve.
Problem bi bio skupiti dovoljno ljudi voljnih platiti za sudjelovanje u takvoj ligi jer nas je još uvijek premalo ali vjerujem da bi ovdje na forumu uspjeli organizirati bar koju sezonu.