Nisam dugo igrao igru, ali prije kojih godinu dana se ti F coini nisu mogli promijeniti u ništa nego si za njih kupovao igrače. Što se tiče prodaje igrača, znaš li ti kako funkcionira Ethereum mreža?
Skoro pa ništa neznam, tih 11$ je GAS?, baš sad gledam i traži mi za neke igrače i 60$
Igrače koje želiš prodati moraš "exportati" na Ethereum mrežu, odnosno od njih napraviti NFT tokene. Za to trebaš platiti transakciju i to je vjerojatno tih $11 koliko MetaMask traži (zapravo traži Ethereum mreža). Nakon što od igrača napraviš NFT token, možeš ih prodati preko OpenSea. Ne znam može li se na nekoj drugoj platformi. U vrijeme mog igranja radili smo to preko OpenSea.
Jesi uspio prodati preko OpenSea? Jer ja nevidim logiku da neko kupi igrače za ETH, kada može uz malo igranja igre zaradit F tokene, te na taj način si kupiti igrače.
Ja sam se registriro u igru čisto da si zaradim koji $ ako je ikako moguće
Mislim da je teško sad zaraditi. Svaki igrač kojeg kupiš za F coine je nov i treba mu puno utakmica da bi poboljšao karakteristike. Ne sjećam se više što se sve točno mora raditi ali znam da se prije godinu dana igra svodila na klasično "grindanje", odnosno igranje što više utakmica da bi se igračima poboljšale karakteristike.
Igrač kojeg kupiš za ETH je najčešće već "gotov" igrač i karakteristike su mu na maksimumu. Takvog igrača ne možeš kupiti za F coine.
Uspio sam prodati nekoliko igrača preko OpenSea ali više sam zaradio na 2-3 airdropa koje sam zbog toga dobio nego prodajom tih igrača...
Inače, ovo sve pišem jako na pamet jer sam davno prestao igrati tu igru. Ne znam koliko su ju razvili od tada...