Guzičaru jedan, sigurno ti je Juve najdraži klub, zabiti tako gol u 90+
Došao sam doma i počeo gledati tekmu u 88 minuti tako da nisam baš uživao.
Nema slađe hahah
Al ne, Juventus stvarno ne mogu smislit
kakav facepalm!
ostala mi treća ekipa koju treniram a u podne ligaška tekma
i naravno... teški fail
Ja sam takvu jednu odigrao, a protiv Trofa se nabrijao i pazio na sve da bi kasnije skužio da su mi oba krila, špica i 1 vezni igrali na 65% fitnessa jer sam pazio samo na team overall a treba gledat i individualni.
U obje te sam izvukao remi tako da sam zapravo i dobro prošao.
Vidiš, vidiš... Na ovo nisam obraćao pažnju. Moguće da sam zbog toga i izgubio jučerašnje dvije tekme. Jedna je bila protiv protivnika slabijeg za 100 OVR, a druga protiv protivnika jačeg za 50-tak OVR. Obje su mi (očito) bile bitne jer se protiv tih ekipa u ligi borim za mjesto i nije mi bilo jasno kako sam uspio obje izgubiti. Sad vidim da sam možda i sam kriv jer nisam gledao od igrača do igrača koliki mu je fitness. Iako, za obje tekme mi je overall fitness bio 99% ili 100%.
E da... Jel netko provjerio hoće li "Optimize" opcija odabrati slabijeg igrača koji ima 100% fitness ili će uvijek jednostavno odabrati igrača koji ima najveći OVR za tu poziciju? Bilo bi stvarno korisno kad bi i fitness igrao ulogu u odabiru.
Malo offtipica (valjda me neće banati zbog ovoga): @cryptofrka, slobodno makni potpis za Bitbond. Gotova je kampanja pa nema potrebe da ih besplatno reklamiraš