Mislim da i to trebamo zahvaliti kolegi Sisaru jer su nagrade tako visoke zbog njegovih broja navijača koji dižu rank cijeloj ligi.
Jel' to službeno objavljeno negdje ili samo predpostavljaš da tako radi? Nisam bio na Discord već par dana pa ne znam, ne pratim situaciju jer je postalo dosadno, nema nikakvih bitnih izmjena u igri.
Ovo u vezi Star igrača i ostalih, treba u biti pogledati šta se zaista dobija u globalu. Jer nisu u pitanju samo novci, ako čekaš najbolje moguće kombinacije to će se vjerojatno odužiti u beskonačnost, posebno za Star i bolje tiere. Ne samo da ih ubacuju u igru samo par puta na dan već je i količina kombinacija u biti ogromna a nisi ni jedni koji "lovi" te najbolje kombinacije. Pa čak i da te "usere" i uspiješ kupiti baš to što želiš ostaje pitanje da li je možda za te novce bilo bolje kupiti 2, 3, 4 ili više ne tako odličnih igrača jer takvi će u globalu vjerojatno više unaprijediti tim nego 1 odličan igrač. Tim sa 11 prosječnih Star igrača će biti bolji od tima sa 1 ili 2 odlična Star igrača a svi ostali su World Class ili slabiji. Naravno, treba izbjegavati određene kombinacije jer su zaista loše, recimo igrač iz neke bezveze države sa Patriot i Shy, ne samo da će takav igrati sa -20% OVR u hrvatskom klubu koji ima više od 1 milion navijača već ga vjerojatno neće biti lako za prodati za velike pare čak ni nekome iz te bezveze države jer ima Shy koji nulira bonus od Patriota.
Realno rečeno, ako igrač ima 0% bonus na OVR
u svim mogućim situacijama onda se isplati kupiti za male novce. Na primjer, Star igrač sa 75 OVR na levelu 1 koji ima Cold Blood i Optimist. U koju god situaciju da ga ubaciš igrati će sa 0% bonusa ili +10% bonusa ako tim gubi. Još bolja kombinacija je recimo Pragmatist i Cruel, ako znaš da će igrač uvijek igrati protiv lošijeg tima onda će mu bonus u startu utakmice biti +10% a čim tvoj tim počne da vodi bonus će biti +20% što je odlično. Kupiti takve igrače za male pare je po meni odličan posao i zbog toga što uvijek imaš nekoga za trenirati, ne bacaš EXP u vjetar kao većina ekipe na top 10 koji igraju samo sa jednim timom koji je već na max LVL. Skupljanje navijača prije ili kasnije postane besmisleno.