Pages:
Author

Topic: Forbidden ile Atışma: Hynix 2000 mhz ile 29 basarmı basmaz mı? (BASIYOR) - page 3. (Read 4048 times)

legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
98 den beri internete bağlıyım akıllı ol nedir ya seviyenin bukadar yerlerde süründüğü bir tartışma görmedim ben  Huh
Hayatta inanmam.
Türk internet tarihinin efsane tartışmasını nasıl bilmezsin?
https://eksisozluk.com/turkishmusic-orgdaki-sezen-aksu-tartismasi--1262063
"Bu sayfada ki yazilarin hepsini okudum ve Mahmut, sen haksizsin ibne. Seni kiniyorum, ve sana laflar hazirladim."
bu efsane repliği de mi bilmiyorsun? Sad
full member
Activity: 134
Merit: 100
98 den beri internete bağlıyım akıllı ol nedir ya seviyenin bukadar yerlerde süründüğü bir tartışma görmedim ben  Huh
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
Bu konu atışmadan çok sataşma olmuş. Atışma dediğin çiçek abbas vari olacak .izleyen de atışan da zevk alacak .

https://www.youtube.com/watch?v=PkSdMOf2WPU
ne pis şeyleri hatırlıyorum arkadaş Grin
bu sefer de bu geldi aklıma Grin Grin

Alemsin yaa Cheesy
Bu bence daha komik tam liseli işi:
Hynix 2000 mhz ile 29 basarmı basmaz mı? (BASIYOR)
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Bu konu atışmadan çok sataşma olmuş. Atışma dediğin çiçek abbas vari olacak .izleyen de atışan da zevk alacak .

Sesli güldüm Cheesy sağol Cheesy
legendary
Çakır Beyefendi de nerden buluyorsa böyle şeyleri.. üç defa izledim yarım saat güldüm. İlahi Çakır Bey..
Ne gerek var tartışıp birbirinizi küfredeceğinize, güçlerinizi birleştirip voltranı oluştursanız. Ama yok.. ancak savaşta birleşir bizim millet.
2009-2011 arası inci sözlük'te takılmanın zararları Sad
O zaman inci yerine bitcoine girseymişiz, en azından faucet'ten toplasaymışız daha iyi olurdu ya neyse Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Çakır Beyefendi de nerden buluyorsa böyle şeyleri.. üç defa izledim yarım saat güldüm. İlahi Çakır Bey..
Ne gerek var tartışıp birbirinizi küfredeceğinize, güçlerinizi birleştirip voltranı oluştursanız. Ama yok.. ancak savaşta birleşir bizim millet.
legendary

hero member

hero member
Kardeş kart bilgine, bu işte olan çabana  lafım yok.(kimse kimsenin bilgisine laf söyleyemez. Ben bile bu foruma geldiğimde bir çok şey öğrendim) Forbiden de çok iddalı konuşmuş anlaşılan sana karşı sende biraz hırs yapmış bu durum.Eğlence amaçlı açtın ama sürtüşmeniz devam ediyor gördüğüm kadarıyla bakalım bu işin sonu nereye varacak Smiley
Kan çıkacak bence,
bir taraf silahla diğer tarafın gpu farm'ını basıp ekran kartlarına kurşun yağdıracak Smiley

Adamın hepi topu 2-3 rigi var ama öyle bir havası var ki gören 1 dönüm arazide farm yapıyor sanır. Basmaya değmez Cheesy
Yurtdışından da Teamviewer ile eziyet çekerek kontrol ediyor o derece yani, biri şuna uzak masaüstü kurmayı öğretiversin sevabına, beni bulaştırmayın salça oluyor sonra.
legendary
Kardeş kart bilgine, bu işte olan çabana  lafım yok.(kimse kimsenin bilgisine laf söyleyemez. Ben bile bu foruma geldiğimde bir çok şey öğrendim) Forbiden de çok iddalı konuşmuş anlaşılan sana karşı sende biraz hırs yapmış bu durum.Eğlence amaçlı açtın ama sürtüşmeniz devam ediyor gördüğüm kadarıyla bakalım bu işin sonu nereye varacak Smiley
Kan çıkacak bence,
bir taraf silahla diğer tarafın gpu farm'ını basıp ekran kartlarına kurşun yağdıracak Smiley
hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
copper member
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Degerleri verirseniz bizde 29 basatiralim hynixlerimize.  Cheesy
sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Kardeş kart bilgine, bu işte olan çabana  lafım yok.(kimse kimsenin bilgisine laf söyleyemez. Ben bile bu foruma geldiğimde bir çok şey öğrendim) Forbiden de çok iddalı konuşmuş anlaşılan sana karşı sende biraz hırs yapmış bu durum.Eğlence amaçlı açtın ama sürtüşmeniz devam ediyor gördüğüm kadarıyla bakalım bu işin sonu nereye varacak Smiley
hero member
member
Activity: 84
Merit: 10
Yaw ne gerek var böyle muhabbete, aranızda bir mevzu geçmiş, yok şöyle yok böyle ben onu mort ettim burda paylaşıyorum falan ne lüzumu var. Aranızda geçen mevzu, tartışma ya da iddaanız ne ise orda kalmalıydı. Burda paylaşım yapıp konuyu bahsetmen egonu tatmin çabasından başka bir şey değil. Çocukça hareketler.

Birazcık gülün, eğlenin diye paylaştık. Niye konu açtığımı yazdım zaten.
İşin ego tatmini yönüne gelirsek, o kadar iftira yemişim, haklı olduğumu kanıtlamışım, ne yani duyurusunu yapmayalım da PAZAR bölümünde başkasının konusundamı kalsın atışma. Atılan mesajları sırasıyla okusaydın (geçiştirmeden okusaydın) bana hak verirdin belki.

Herşeyden çıkarılacak dersler vardır. Hiç kimse ben bu işte en iyisiyim diyemez, kendini öyle göremez. Bakınız çok ilginçtir ben 30 gündür elimi sürmüyorum kartlara. Yani 30 gündür ne bios editliyorum, nede sistem kuruyorum. Şayet Türkiyede olsam belki custom timingleri dahada sıkılaştırıp belki dahada fazla megahash (0.1 - 0.3 artık Allah ne verdiyse) elde edebilirdim. Uzaktan Team ile olmuyor tabi bu işler (olurda sistem kitlenirse kim gidip düzelticek evde kimse olmayınca?). Ben bu işe 25-26 mayıs gibi arkadaşların kartlarını editleyerek girdim, sonra kendime kart aldım ve mayıs sonu gibi mininge başladım. 8 hazirandada yurtdışına çıktım. Sonra gelmiş adamın biri diyorki 29 yapamazsın kartları kucağına alırsın, he canım aldım kartları kucağıma 1 aydır stabil çalışıyor kartlar hemde klima olmadan hemde 43 derece izmir cehenneminde (safirlerin soğutma efsane derecede iyi)

sr. member
Activity: 532
Merit: 256
Yaw ne gerek var böyle muhabbete, aranızda bir mevzu geçmiş, yok şöyle yok böyle ben onu mort ettim burda paylaşıyorum falan ne lüzumu var. Aranızda geçen mevzu, tartışma ya da iddaanız ne ise orda kalmalıydı. Burda paylaşım yapıp konuyu bahsetmen egonu tatmin çabasından başka bir şey değil. Çocukça hareketler.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Çok eğleniyorum Smiley lütfen devam edin.
Anlaşamadığınız bir nokta var bence.
bu tartışma ancak şöyle sonlandırılabilir.
iki adet bir örnek PC toplanır.
her birine bir örnek ikişer tane GPU takılır
aynı havalandırma değerlerinde çalışması için aynı odaya konur.
aynı internet'den internet'e bağlanır.
ikisine de next next windows veya linux kurulur.
size team viewer veya ssh bilgisi verilir.
2 şer gün zaman veririz. uzaktan erişimle yaparsınız yapacaklarınızı.
sonra bu sistemleri çalıştırır görürüz.
öyle video çekmekle olmaz.
şartların eşit olması lazım.
hero member
Hocam diğer konuya mesaj atmıştım, konuyu terk ettiğimi söylemiştim, fakat konu burada da karşıma çıktı, çocuk gibi mutlu olmuşsun anlaşılan, seni sevindirebildi isem ne mutlu Smiley haa ben bu konuda göt olmuş olabilirim ama ben de sevindim çünkü 60 dan fazla hynix kartım var bu da ekstra gelir demek benim için. 81 doğumluyum bu arada, yaşı benden küçük demişsin senin yaşın kaç bilemiyorum ama buradan bakınca 17 gösteriyor.

Ayrıca konuyu bilgisayar mühendisliğine getirmişsin, okulda mining dersi görmedik elbette, lise ingilizcem olduğunu yazmışsın ona cevap verdim, o kadar bilgisayar bilgine güveniyorsan seninle canlı yayında bilgisayar üzerine yazılım da dahil her türlü tartışma yapabiliriz. Hangi dille istersen o dille gel bana C#, VISUAL BASIC, VISUAL BASIC.NET, ASP, ASP.NET, BATCH, VBSCRIPT, WINDOWS, SQL SERVER, IIS, HTML, CSS, JAVASCRIPT, HYPER-V, NETWORK KONULARI...

Programcılık bilgisini nasıl yarıştırıcaz?
Kim claymore eth miner ile aynı performansı veren miner programını yazarsa o mu kazanacak? Sen windowscusun, ben linuxcüyüm. Visual basic.net ASP C# filan hiç ama hiç ilgimi çekmiyor. Yazdıklarının hepsi (javascript hariç) windows bazlı. Bu dediklerin meslek liselerinde ve meslek yüksek okullarında okutulur. Bilgisayar mühendisliğinde C, C++ filan öğretiyorlar, 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunu olmayasın yiğenim? Smiley

Ben sana senin üslubunla yanıt vermeye çalıştım. Çok iddialı konuştun, imkansız dedin, havalara girdin boş boş.
Ben bu konuyu, videoyu yükledikten sonra açtım, sen cevap verdikten sonra değil.

Olay çocuk gibi mutlu olmak filan değil, ben altta kalmayı sevmem. Beni yalancı konumuna soktun, bende kendimi savundum.

Senin burda sorman gereken, 1 ay önce mining işine başlayan ben, daha elimde kart yokken arkadaşlarımın kartlarını modlarken yarım günde kod 43 ünden tutta, bios mod, ekstra performans için timing ayarları, daha ekstra performans için claymore fine-tuning (ince ayar) nasıl öğrendim?

Sabah başlayıp ikindi vakti 28 mh/s basan msi armor 470 leri 30 üzerine çıkardım (mayıs sonu, DAG daha düşüktü).
60 tane kartta senin kayıp kart başı 1 megahaştan desek baya fazla.

Ben de sana diplomamı atayım istersen GÖT olmak ister misin? Yiğenim meğenim seviyeyi düşürme düzgün konuş, konuyu da kişiselleştirme, ayrıca o kartlar onu basıyorsa ben onlara onu bastırırım sen rahat ol, kartım da 60 tane değil 60 tane hynix var, çok çok üzerinde.
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
İki Kardeşin birbirini miras davasında yarım metre toprak için öldürdüğü şu topraklarda yine birbirinize medenice zekice atıflarda bulunmanız da güzel. Ben böyle tartışmaları seviyorum.
Hakaret olmasın ama hakaret işin tadını kaçıyoo..
Güzel bir kazanım olmuş, her iki tarafı da varılan netice itibari ile tebrik ederim..
Hayırlı Günler..
member
Activity: 84
Merit: 10
Hocam diğer konuya mesaj atmıştım, konuyu terk ettiğimi söylemiştim, fakat konu burada da karşıma çıktı, çocuk gibi mutlu olmuşsun anlaşılan, seni sevindirebildi isem ne mutlu Smiley haa ben bu konuda göt olmuş olabilirim ama ben de sevindim çünkü 60 dan fazla hynix kartım var bu da ekstra gelir demek benim için. 81 doğumluyum bu arada, yaşı benden küçük demişsin senin yaşın kaç bilemiyorum ama buradan bakınca 17 gösteriyor.

Ayrıca konuyu bilgisayar mühendisliğine getirmişsin, okulda mining dersi görmedik elbette, lise ingilizcem olduğunu yazmışsın ona cevap verdim, o kadar bilgisayar bilgine güveniyorsan seninle canlı yayında bilgisayar üzerine yazılım da dahil her türlü tartışma yapabiliriz. Hangi dille istersen o dille gel bana C#, VISUAL BASIC, VISUAL BASIC.NET, ASP, ASP.NET, BATCH, VBSCRIPT, WINDOWS, SQL SERVER, IIS, HTML, CSS, JAVASCRIPT, HYPER-V, NETWORK KONULARI...

Programcılık bilgisini nasıl yarıştırıcaz?
Kim claymore eth miner ile aynı performansı veren miner programını yazarsa o mu kazanacak? Sen windowscusun, ben linuxcüyüm. Visual basic.net ASP C# filan hiç ama hiç ilgimi çekmiyor. Yazdıklarının hepsi (javascript hariç) windows bazlı. Bu dediklerin meslek liselerinde ve meslek yüksek okullarında okutulur. Bilgisayar mühendisliğinde C, C++ filan öğretiyorlar, 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunu olmayasın yiğenim? Smiley

Ben sana senin üslubunla yanıt vermeye çalıştım. Çok iddialı konuştun, imkansız dedin, havalara girdin boş boş.
Ben bu konuyu, videoyu yükledikten sonra açtım, sen cevap verdikten sonra değil.

Olay çocuk gibi mutlu olmak filan değil, ben altta kalmayı sevmem. Beni yalancı konumuna soktun, bende kendimi savundum.

Senin burda sorman gereken, 1 ay önce mining işine başlayan ben, daha elimde kart yokken arkadaşlarımın kartlarını modlarken yarım günde kod 43 ünden tutta, bios mod, ekstra performans için timing ayarları, daha ekstra performans için claymore fine-tuning (ince ayar) nasıl öğrendim?

Sabah başlayıp ikindi vakti 28 mh/s basan msi armor 470 leri 30 üzerine çıkardım (mayıs sonu, DAG daha düşüktü).
60 tane kartta senin kayıp kart başı 1 megahaştan desek baya fazla.
Pages:
Jump to: