Hocam diğer konuya mesaj atmıştım, konuyu terk ettiğimi söylemiştim, fakat konu burada da karşıma çıktı, çocuk gibi mutlu olmuşsun anlaşılan, seni sevindirebildi isem ne mutlu
haa ben bu konuda göt olmuş olabilirim ama ben de sevindim çünkü 60 dan fazla hynix kartım var bu da ekstra gelir demek benim için. 81 doğumluyum bu arada, yaşı benden küçük demişsin senin yaşın kaç bilemiyorum ama buradan bakınca 17 gösteriyor.
Ayrıca konuyu bilgisayar mühendisliğine getirmişsin, okulda mining dersi görmedik elbette, lise ingilizcem olduğunu yazmışsın ona cevap verdim, o kadar bilgisayar bilgine güveniyorsan seninle canlı yayında bilgisayar üzerine yazılım da dahil her türlü tartışma yapabiliriz. Hangi dille istersen o dille gel bana C#, VISUAL BASIC, VISUAL BASIC.NET, ASP, ASP.NET, BATCH, VBSCRIPT, WINDOWS, SQL SERVER, IIS, HTML, CSS, JAVASCRIPT, HYPER-V, NETWORK KONULARI...
Programcılık bilgisini nasıl yarıştırıcaz?
Kim claymore eth miner ile aynı performansı veren miner programını yazarsa o mu kazanacak? Sen windowscusun, ben linuxcüyüm. Visual basic.net ASP C# filan hiç ama hiç ilgimi çekmiyor. Yazdıklarının hepsi (javascript hariç) windows bazlı. Bu dediklerin meslek liselerinde ve meslek yüksek okullarında okutulur. Bilgisayar mühendisliğinde C, C++ filan öğretiyorlar, 2 yıllık meslek yüksek okulu mezunu olmayasın yiğenim?
Ben sana senin üslubunla yanıt vermeye çalıştım. Çok iddialı konuştun, imkansız dedin, havalara girdin boş boş.
Ben bu konuyu, videoyu yükledikten sonra açtım, sen cevap verdikten sonra değil.
Olay çocuk gibi mutlu olmak filan değil, ben altta kalmayı sevmem. Beni yalancı konumuna soktun, bende kendimi savundum.
Senin burda sorman gereken, 1 ay önce mining işine başlayan ben, daha elimde kart yokken arkadaşlarımın kartlarını modlarken yarım günde kod 43 ünden tutta, bios mod, ekstra performans için timing ayarları, daha ekstra performans için claymore fine-tuning (ince ayar) nasıl öğrendim?
Sabah başlayıp ikindi vakti 28 mh/s basan msi armor 470 leri 30 üzerine çıkardım (mayıs sonu, DAG daha düşüktü).
60 tane kartta senin kayıp kart başı 1 megahaştan desek baya fazla.