Pages:
Author

Topic: FRESCO airdrop ile 250$ değerinde 2,000 FRES dağıtıyor. - page 2. (Read 892 times)

newbie
Activity: 139
Merit: 0
Arkadaşla v5 in cevaplarını bulabileceğimiz bir yer yok mu? Çok az ingilizcem var, sanırım çoğunu cevaplayamam yardım eden olursa çok sevinirim.
member
Activity: 137
Merit: 10
KPSS yemi giriyon 100 soruluk test bunu paylaşmaya utanır insan shame !
Hocam yorumunuza istemsizce güldüm.Konuya gelecek olursak aırdroplarda artık ne ısteyecegını sasırmıs durumda bencede 100 soruluk bır test cok fazla yanı zaman harcamaya degermı orası mechul sonuc olarak ne olacagını bılmıyoruz.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Umarım dediğiniz gibi yükseliş olur. Bir duamı alacaksınız inşallah. Bu airdroptan yüzümüz güleceğe benziyor. Neler olacağını büyük bir heyecanla bekliyorum.
newbie
Activity: 84
doğrusu bazen hiç beklenmeyen yerden ciddi bir kazanç gelebiliyor. şimdi durum değerlendirmesi yapacak olursak arkadaş hiçbir beklentisi olmadan bir paylaşım yapmış onu takdir etmek gerek
member
Activity: 182
Merit: 10
Şu anda değeri 27 dolar yani 100-120 lira arası bir şey yapıyor on veya on beş dakikada tamamladık testleri konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum. Bedavadan geldi.
member
Activity: 630
Merit: 37
baya uğraştırdı beni ama ben de katıldım btctalk da v5 in cevapları mevcut isteyen aratarak bulabilir
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Sanatla hiç mi hiç ilgim yok ama katıldım konusu farklı geldi, googleda biraz araştırma yaparak doğru cevapları bulmak herkes için mümkün değerleneceğini düşündüğüm bir airdrop.
member
Activity: 336
Merit: 13
bana 500 vermis airdrop ama ben test yaptigimi hatirlamiyorum. baska airdrop herhalde.
newbie
Activity: 154
4k göndermişler neredeyse 1 ETH allah bereket versin. Konuyu açan arkadaş sağolsun havadan güzel bir miktar geldi.
jr. member
Activity: 378
1 ETH = 5000 FRES

erkenden satıp pişman olmayın...  Cool

Daha önce 2000 FRES aldıysanız tekrar uğraşmanıza gerek yok.

Each successful test passer will and can only receive 2,000 FRES. If you have passed the test before in V1-V4, you will not receive additional FRES, each test passer can only receive once!
jr. member
Activity: 294
freskonun airdrop zamanı doldumu ? siteye giriyorum sarı bir işaret cıkıyor ne olduğunu anlamadım. bilen varmı ?

https://fresco.work/icd
5. versiyon test burada ama cevapları nerede bilmiyorum ben 1. versiyona katıldım pdf olarak cevapları birisi çözmüş yayınlamıştı bize sadece işaretlemek kalmıştı
jr. member
Activity: 264
Merdiven altı borsalarda satmamanızı öneririm. Hiç fiyatına oralarda satacağınıza biraz bekleyip eli yüzü düzgün bir borsayı beklemenizi öneririm.
newbie
Activity: 168
freskonun airdrop zamanı doldumu ? siteye giriyorum sarı bir işaret cıkıyor ne olduğunu anlamadım. bilen varmı ?
newbie
Activity: 66
Telegram hesabında 20 haziranda 2 borsada satışa sunulacağını belirttiler 1 eth=5000 fres olarak elimizde tutmakta fayda var.
jr. member
Activity: 294
250 dolar olmasada 2000 fresco etherdelta forkdelta gibi borsalarda 27 dolar haber veren arkadaşa teşekkürler taş atıpta kolumuz yorulmadı ya  Cheesy
full member
Activity: 434
Merit: 100
Hocam 250 dolar değerinde derken tahmini fiyat oluyor sanıyorum bu çünkü 250 dolar öyle böyle bir para değil bunun için insanlar 1 ay çalışıyor neredeyse. Cevaplar yok diyen arkadaşlar da linke tıklayıp okusanız anlayacaksınız yahu.
member
Activity: 406
Merit: 12
250 dolar edebilmesi için önce borsaya girip orada da alıcı bulması lazım. Vakti olan yine de değerlendirebilir. Bana zor geldi açıkçası.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
Yeni bende ilk defa $250 veren bir Airdrop gördüm. Tabi tahmini bir rakam borsaya girip işlem gördüğünde belki de $10 bile etmeyebilir. Zamanı olanlar uğraşabilir, neticede havadan gelen para
newbie
Activity: 196
250 dolar olacağını düşünmüyorum benim kanaatimce bir aldatmaca ama çözenlere saygı duyarım tabi
member
Activity: 406
Merit: 14
Gerçekten iyi token veriyormuş ama fırsatı kaçırmışız galiba, neyse sağlık olsun. İleride daha güzel fırsat gelir bakalım. Kazanç getiren airdrop bulmak da zor artık aslında

Hocam 3 mesaj önce yazdım ya anketin ikinci versiyonuna ulaştım linkini de verdim. Herhalde gözden kaçırdın. Benim 94 doğrum çıktı istersen şu anda da verdiğim linkten anketi cevaplayabilirsin 2000 adet hiçte fena değil.
Pages:
Jump to: