Pages:
Author

Topic: FRESCO airdrop ile 250$ değerinde 2,000 FRES dağıtıyor. - page 5. (Read 892 times)

jr. member
Activity: 224
Merit: 4
medium işi bozuyor biraz. ücretli üyelik açmadığınızda hesabınız 1 ayda kapatılıyor. gerçi yeni bir tane açabilirsiniz. benim gibi instagram kullanmayan biri için baştan airdrop işi yattı. elinde bu imkanları karşılayacak olan var cevapları da bulup katılsın. 1000 TL gibi rakam ediyor tabi borsada aynı rakam olur mu orası kuşkulu.
member
Activity: 630
Merit: 37
yuh 100 soru mu gerçekten değeri dediğiniz gibi olsa eminim herkes çözer lakin hiç zannetmiyorum
newbie
Activity: 57
Merit: 0
Hiç beklenmedik projelerden acayip karlı çıkanlar oldu. Zahmetli olduğu için de katılım az olursa değerlenip güzel kar bırakabilir.
full member
Activity: 602
Merit: 118
gelip gelmeyeceği kesin değil. arkadaş paylaşmış sağ olsun bir hizmette bulunmuş. teşekkürler. ama 250 dolar edeceğini zannetmiyorum. vakti olan doldursun belki bir işe yarar
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ats ico yaptığı halde gönderdikleri 10 dolar olacak dendi. Şuan değeri 0.78 dolar . Evdeki hesap çarşıya uymuyor yani.  Bunlar 1000 kişiye dağıtsa 250 bin dolar yapar.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Coin meb le ilgili sınava gir kazan tarzı airdrop Cheesy
member
Activity: 462
Merit: 42
Cevapları var derken onları göremedim birkaç arkadaş katılmış fakat sorular gerçekten karısık zor 30 u geçemedim falan yazmışlar böyle bir durum var mı soruların cevapları vs nerede ?? teşekkürler
sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Hahah gordugum en komik airdrop bu 250$ kimin neresinden cikti bilmem ama airdropla gelen tokenin degeri 5 dolardan fazla olmaz 5$a da kimse bana 100 soru cozduremez Smiley
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
100 soruya 1000 lira ister misiniz olsa konu başlığı daha çok olumlu yorum alırdın gerçekten. İsteyen çözer istemeyen çözmez adamın ne suçu var Smiley
jr. member
Activity: 123
Ahaha sizin yazmanız var okumanız mı yok, yoksa kafanız mı iyi ? Token listeleniyor mu dedik ? ICO yerine ICD yapıyorlar dedik herif bana cmc'ye baktım yok diyor.

Coin borsada işlem görüyor mu? Ne işe yarıyor? Dağıtılıyorsa kim neden borsadan satın alsın?
250 dolar fiyatı kim belirledi? vs. vs. bir sürü sorular.

Sorularının cevabını buradan gider
 http://fresco.work/wp-content/uploads/2018/04/FRESCO-Whitepaper-V3.0-EN.pdf

ICO için fiyatını  1 ETH = 5,000 FRES olarak belirlemişler. ICD için daha düşük olabilir.Şimdilik fiyat bu.

member
Activity: 476
Merit: 12
cmc yi kontrol ettim orada yok. bir kaç tane borsaya baktım oralarda da yok. bu token nerede listeleniyor ? yada şu an listeleniyormu ? yok eğer listelenmiyorsa fiyatının dört dolar olacağını nereden biliyoruz ?
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Coin borsada işlem görüyor mu? Ne işe yarıyor? Dağıtılıyorsa kim neden borsadan satın alsın?
250 dolar fiyatı kim belirledi? vs. vs. bir sürü sorular.
jr. member
KPSS yemi giriyon 100 soruluk test bunu paylaşmaya utanır insan shame !

Dostum dolar 4.
jr. member
Activity: 154
KPSS yemi giriyon 100 soruluk test bunu paylaşmaya utanır insan shame !
jr. member
FRESCO, ICO yerine ICD (Initial Coin Distribution) yapmayı tercih etmiş.Yani coinleri satmak  değil de dağıtmak istiyorlar.

Airdrop biraz zahmetli ve zaman alıyor (100 soruluk bir test fakat cevapları var) bana coinleri ertesi gün gönderdiler. Airdropa katılan insan sayısının çok olacağını zannetmiyorum bu yüzden 2000 FRESCO çok rahat değerlenebilir.

Nasıl katılacağınızı okumak için ; http://airdropgo.com/fres/

Pages:
Jump to: